Σοκάρει η ομολογία της 17χρονης που κατακρεούργησε την 22χρονη: «Ήθελε να κάνω φυλομετάβαση – Μου έβαζε τζελ τεστοστερόνης»

 

Το θύμα της έκανε επαλείψεις με τζελ τεστοστερόνης και την έντυνε με ανδρικά ρούχα και εσώρουχα όπως αναφέρει στην κατάθεσή της η 17χρονη

Σοκ προκαλεί η απολογία της 17χρονης που δολοφόνησε με 40 μαχαιριές την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι στις 10 Δεκεμβρίου καθώς όπως κατέθεσε, της είχε ζητήσει να γίνει «άνδρας» και εν συνεχεία θα την εγκατέλειπε για ένα… αγόρι.

Πρόκειται για μία υπόθεση που έχει να κάνει δυστυχώς με τα… σημεία των καιρών αφού επρόκειτο για έγκλημα πάθους σε μία σχέση ομοφυλοφυλίας!

Το σύνολο των ΜΜΕ δεν ήθελαν να «φωτιστεί» επαρκώς η υπόθεση αυτή. Εάν στην θέση του κοριτσιού βρίσκονταν ένας άνδρας σύσσωμα θα έλεγαν για γυναικοκτονία και τις γνωστές γραφικότητες περί «τοξικής αρρενωπότητας» ενώ τώρα έκαναν πως δεν κατάλαβαν τίποτα.

Η θύτρια εξήγησε στις Αρχές πώς γνωρίστηκαν και πώς την έπεισε να κάνει αλλαγή φύλου και να γίνει άνδρας!

«Τη Μάγια τη γνώρισα μέσω της εφαρμογής tinder το φθινόπωρο του 2021.

Την άνοιξη του 2022 οι σχέσεις μας μετατράπηκαν σε ερωτικές. Συναντιόμασταν στο Δάσος Συγγρού στο Μαρούσι και σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Στα μέσα του Ιουνίου έφερα τη Μάγια για να γνωρίσει τους γονείς μου, ως φίλη μου στην αρχή» είπε.

«Κάθε απόγευμα η Μάγια, η οποία ήταν φοιτήτρια Γερμανικής Φιλολογίας, ερχόταν στο σπίτι μου είτε μετά από πρόσκλησή μου είτε απρόσκλητη, χτυπώντας το κουδούνι της οικίας μου, με αποτέλεσμα να ανησυχεί και τους δικούς μου, καθώς επεδίωκε να κλειστούμε στο δωμάτιό μου και να κάνουμε σεξ» αναφέρει το Μega.

«Με έπεισε να γίνω άντρας»

Όπως αναφέρει η 17χρονη στην απολογία της η 22χρονη την έπεισε πως θα έπρεπε να προχωρήσει σε φυλομετάβαση.

«Τον Αύγουστο του 2022 η Μάγια με έπεισε ότι θα ήταν ωραίο να μοιάζω με άντρας. Αγόρασε για εμένα ανδρικά ρούχα, εσώρουχα και ανδρικά αρώματα.

Ομοίως, το θύμα μου αγόραζε και μου έκανε επαλείψεις με τζελ τεστοστερόνης και προμηθευόταν διεγερτική σκόνη.

H σκόνη αυτή μου προσέφερε πολλή ενέργεια και μια πιο ανδρική συμπεριφορά – επιθετικότητα. Σταδιακά αυξήθηκαν το σωματικό μου βάρος, η μυϊκή μου διάπλαση, έκοψα τα μαλλιά μου κοντά και κατέληξα να μοιάζω με αγόρι. Στον δρόμο και στα καταστήματα με αποκαλούσαν “ο νεαρός”» ανέφερε.

Τα σκευάσματα είχαν αρχίσει να αλλάζουν το σώμα της, ενώ οι γονείς της 17χρονης ανακάλυψαν πως η κόρη τους σκόπευε να ξεκινήσει επεμβάσεις και αντέδρασαν άσχημα.

«Η Μάγια με έπεισε να αλλάξω με χειρουργική επέμβαση φύλο (φυλομετάβαση). Για τον σκοπό αυτό έκλεισε ραντεβού με ενδοκρινολόγο, η οποία με κατεύθυνε σε δημόσιο νοσοκομείο προκειμένου να ξεκινήσω τις επεμβάσεις. Oταν οι γονείς μου το ανακάλυψαν στο κινητό μου, εξαγριώθηκαν.

Η μητέρα μου πέταξε όλα τα ανδρικά ρούχα, τα ανδρικά αρώματα και μου είπε ότι “εγώ γέννησα κορίτσι”. Οι γονείς μου με υπέβαλαν σε εξετάσεις αίματος όπου διαπίστωσαν ότι η τεστοστερόνη είχε φτάσει στο 1.500. Υποσχέθηκα ότι θα το σταματήσω, πως δεν θα χρησιμοποιήσω ξανά το σκεύασμα», δήλωσε η 17χρονη.

Το φονικό

Τα δύο κορίτσια συναντήθηκαν στο σπίτι της 17χρονης για να γιορτάσουν τη νέα δουλειά της 22χρονης, όμως τα πράγματα πήραν ανεξέλεγκτη τροπή.

«Την περασμένη Κυριακή οι γονείς μου και ο αδελφός μου έλειπαν από το σπίτι και βρήκα την ευκαιρία να την καλέσω. Μου είχε πάρει δώρο ακουστικά και ήθελα να μου τα δώσει. Εγώ είχα προμηθευτεί μια σαμπάνια για να γιορτάσουμε τη νέα της δουλειά.

Όταν ήρθε, πήγαμε στην κουζίνα να πάρουμε το μαχαίρι προκειμένου να ξετυλίξουμε το αλουμινόχαρτο της σαμπάνιας και να την ανοίξουμε. Το μαχαίρι το ακουμπήσαμε στο γραφείο».

«Η Μάγια ήταν παγερή και μου είπε πως έχει ερωτευτεί κάποιο αγόρι. Ένιωσα προδομένη, νευρίασα και την έβρισα. Λογομαχήσαμε έντονα και έτσι ξεκίνησε ο καβγάς μας», δήλωσε η 17χρονη.

Σε βάρος της 17χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία.

loading...