Θα τρελαθούνε στις μπιζνες οι εκει ΓΙΟΥΦΤΟΙ με τοσα παλιοσίδερα για ανακύκλωση Το μεγαλύτερο σκραπ με δυτικα άρματα και εξοπλισμό στην ιστορία θα γίνει η Ουκρανία.

Με 140 LEO2A4 από Γερμανία και Φινλανδία η Ουκρανία ίσως αλλάξει την ροή του πολέμου – Αφικνούνται στο μέτωπο γαλλικά ΑΜΧ-10 και αμερικανικά Μ2

Η Δύση έτοιμη να κάνει την επόμενη κίνηση και να ξεκινήσει να εφοδιάζει το Κίεβο με βαρέα όπλα

Και ποιός θα τα οδηγήσει; Ουκρανοί που δεν τα έχουν ξαναδεί στη ζωή τους; Εδώ αυτοκίνητο αγοράζεις και κάνεις 2-3 μήνες να το συνηθίσεις και δεν πολεμάς με αυτό! Εκτός βέβαια εάν εμπλακεί έμψυχο δυναμικό του ΝΑΤΟ, οπότε δεν πάμε καλά κυρίες και κύριοι… Σε ένα τέτοιο σενάριο, θεωρώ βέβαιη τη χρήση όλων των μέσων, συμπεριλαμβανομένων και τακτικών πυρηνικών. Κι αν πέσουν αυτά, είναι θέμα χρόνου να πέσουν και τα άλλα… Ίσως είναι για καλύτερα, οι σατανάδες της δύσης έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ έπαρσης, φιλαρέσκειας, πλεονεξίας και ματαιοδοξίας. Θα τους ξεράσει η ίδια η πλάση, ο Θεός δεν θα τους αφήσει να νικήσουν όπως δεν άφησε και τους προγόνους τους.

Με την ανατίναξη των αγωγών Νορντ Στριμ 1-2 από Αμερικανούς βατραχανθρώπους κανονικά η Αμερική είναι σαν να κηρυξε τον πόλεμο στην Ρωσσία πού κατέχει το 51%, στην Γερμανία με 30%, στην Ολλανδία με 9% καί στην Γαλλία με 9%. Τα κράτη θύματα όμως δεν έβγαλαν κουβέντα, εκτός φυσικά της Ρωσσίας αφού είναι σε πόλεμο. Συμπέρασμα η Αμερική δεν δίνει σημασία γιά τούς συμμάχους της αρκεί να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της. Φυσικά από καιρό ήθελε την Γερμανία κάτω το πέτυχε πάντως. Τώρα ποιό πολύ μπορεί κανείς να δεί το πόσο υποτελείς είναι όλες οί Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αφού υποφέρουν οί λαοί τους αλλά όλοι εκτελούν τις προσταγές τοὐ Δημοκρατικού Σουλτάνου της Δύσης.

Το ΝΑΤΟ δεν έχει στρατό για να συγκρουστεί με την Ρωσία: ο στρατός της Γαλλίας είναι για σαφάρι στην

Αφρική, το ίδιο και της Αγγλίας. Η Γερμανία απλά δεν έχει στρατό. Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να μεταφέρουν όλο το στρατό τους στην Ορκανία, αλλά και να μπορούσαν δεν έχουν τις υποδομές για ανεφοδιασμό. Το σήριαλ Ορκανία έχει μόνο ένα τέλος, ή μάλλον 1,5: συνθηκολόγηση άνευ όρων και διατήρηση κάποιων εδαφών, ή καταστροφή της χώρας και συνθηκολόγηση άνευ όρων.

loading...