Πώς βλέπουν τον Θεό οι μεγαλύτερες θρησκείες του πλανήτη

Οι διαφορές μεταξύ των θρησκειών όσον αφορά στο πώς αντιλαμβάνονται τα θεία (από το ποιος είναι ο Θεός ή οι Θεοί, ποιες είναι οι ιδιότητες, το όνομα, οι νόμοι τους κτλ) έχουν αποτελέσει λόγους σημαντικών αντιπαραθέσεων, διενέξεων και διαφοροποιήσεων ανά τις χιλιετίες.


Αμέτρητοι άνθρωποι αυτού του πλανήτη έχουν λατρέψει θεότητες οι λατρείες των οποίων πλέον πρακτικά δεν υφίστανται- από το Δωδεκάθεο των αρχαίων Ελλήνων και των Ρωμαίων, μέχρι τους θεούς της αρχαίας Αιγύπτου, της Μεσοποταμίας, της νότιας Αμερικής αλλά και της Σκανδιναβίας.
Φτάνοντας στο σήμερα, σε δημοσίευμα του National Geographic εξετάζεται το πώς βλέπουν την έννοια του Θεού οι μεγαλύτερες θρησκείες που υπάρχουν στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Χριστιανισμός: Υπάρχει ένας Θεός και δημιούργησε τον κόσμο όπως περιγράφεται στη Γένεση. Είναι αιώνιος, παντοδύναμος, παντογνώστης, πάνσοφος και καλοκάγαθος. Ένα από τα πλέον περίπλοκα στοιχεία του χριστιανισμού είναι η τριαδικότητα του Θεού (Πατήρ- Υιός- Άγιο Πνεύμα), ο οποίος έχει μία ουσία, αλλά τρεις υποστάσεις. Το θέμα αυτό έχει αποτελέσει αντικείμενο εκτενούς ανάλυσης και θεολογικών διαφωνιών, που πολλές φορές έχουν οδηγήσει σε σημαντικές ρήξεις.

Ιουδαϊσμός: Η εβραϊκή αντίληψη για τον Θεό παρουσιάζεται στην προσευχή Σεμά: «Ο Κύριος είναι ο Θεός μας, ο Κύριος είναι ένα». Οι Εβραίοι λατρεύουν έναν θεό, παντοδύναμο και παντογνώστη, το μεγαλείο του οποίου δεν μπορεί να περιγραφεί επαρκώς με την ανθρώπινη γλώσσα. Ο Ιουδαϊσμός δεν πιστεύει στη φυσική «εκπροσώπηση» ή την περιγραφή του Θεού, λόγω προβληματισμών ότι θα θολώσει τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ του Θεού και της ανθρωπότητας. Βασικό κομμάτι της Ιουδαϊκής πίστης είναι ότι ο Θεός έχει «κλείσει συμφωνία» (διαθήκη) με τον εβραϊκό λαό στο Σινά, μετά τη φυγή από την Αίγυπτο. Για αυτό και κάποιες φορές οι Εβραίοι αποκαλούν τον Θεό «ελοχάι γισραέλ», δηλαδή «Θεό του Ισραήλ».

Ισλάμ: Οι μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι υπάρχει ένας θεός, ο Αλλάχ, που δημιούργησε το σύμπαν και βασιλεύει σε αυτό. Είναι αθάνατος, παντογνώστης και παντοδύναμος, αλλά επίσης δίκαιος και ελεήμων. Μπορεί το μεγαλείο του να είναι ατελείωτο, αλλά επίσης έχει στενή σχέση με τον καθένα ξεχωριστά, παρέχοντας καθοδήγηση και βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται. Δεν έχει φύλο ή μορφή. Το θέλημά του περιγράφεται στο Κοράνι, το οποίο αποκάλυψε στον προφήτη Μωάμεθ, τον τελευταίο μιας γραμμής προφητών που περιελάμβανε τον Αβραάμ, τον Μωυσή και τον Ιησού. Οι απεικονίσεις του Μωάμεθ απαγορεύονται, κάτι που είχε επιτάξει ο ίδιος ο προφήτης, καθώς φαίνεται ότι είχε γνώση του ότι εάν απεικονιζόταν το πρόσωπό του, θα άρχιζε και η λατρεία του.

Ινδουϊσμός: Συνδυάζει τον μονοθεϊσμό και τον πολυθεϊσμό με έναν εξαιρετικά πολύπλοκο τρόπο. Οι ινδουϊστές πιστεύουν σε μια θεϊκή οντότητα, τον Βράχμαν, δημιουργό του σύμπαντος, που συνδέεται με τους πάντες και τα πάντα. Για είναι δυνατή/ καλύτερη αυτή η σύνδεση, ο Βράχμαν ενσαρκώνεται σε θεούς και θεές, που εμφανίζονται στην ινδουϊστική τέχνη και τα ιερά κείμενα. Υπάρχουν τρεις κεντρικές θεότητες: Ο Βράχμαν είναι ο δημιουργός, ο Βισνού είναι ο συντηρητής/ αυτός που διαφυλάσσει, και η Κάλι είναι η καταστροφέας.

Βουδισμός: Εν αντιθέσει με άλλες θρησκείες, δεν επικεντρώνεται στη λατρεία ενός θεού, αλλά στην πνευματική πρόοδο του ατόμου για να ξεπεράσει την άγνοια και τον παραλογισμό, έτσι ώστε να εξελιχθεί σε τέλειο ανθρώπινο ον. Κεντρική φυσιογνωμία είναι ο ιδρυτής, πρίγκιπας Σιντάρτα, που έγινε γνωστός ως Βούδας, ο φωτισμένος. Οι βουδιστές δεν λατρεύουν τον Βούδα, αλλά τα αγάλματα και οι απεικονίσεις του θεωρούνται έμπνευση.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. οι θρησκειες δεν εχουν θεο,στο διαολο πιστευουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. *************************************************************

  ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΩΣΤΕΣ,
  ΤΟ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ
  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΛΑΘΟΣ.

  CHRISTOFER HITCHENS

  ************************************************************

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ЭIЄ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ; ΤΙ ΚΡΙΜΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ; ΠΟΙΟΝ ΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;

  George Georgopoulos
  ЭIЄ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ? ΤΙ ΚΡΙΜΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ? ΠΟΙΟΝ ΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΨΟΥ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ, ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ 276 ΑΓΙΟΥΣ, ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

  ΟΣΙΟΥΣ 189. ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1949.ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΙ 141. ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΕΣ 3921 ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ. ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ, ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΠΑΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ 87. ΘΕΟΔΟΧΟΙ, ΜΥΡΟΦΟΡΟΙ, ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 25. ΑΒΑΔΕΣ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΜΑΚΑΡΙΟΙ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ κτλ 143. ΑΝ Σ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ, ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΚΟΚΑΛΑ, ΖΩΝΕΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ.

  Ο ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ "ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ" ΜΕ ΤΟ " ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ". ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥ ΒΙΟΥ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ.

  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠ ΤΗ Ζ ΟΙΚ. ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ. ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ Μ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΘΕΟΔΟΣΙΟ, ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΜΝΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΝΑΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙΑ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ, ΝΑΩΝ, ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ. Η ΙΕΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗΜΑ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΔΙΑ-ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ. (ΜΕΝΕΛΑΟΣ) ЭIЄ

  Οι θρησκείες θα αφανίσουν τον άνθρωπο-
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

  https://www.youtube.com/watch?v=7V-WWaa-AnA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιάννης Βαρδάκης
   ΑΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΘΕΟΣ" ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ GOOGLE ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΣΑΝ DIAS .. DIOS ...DIO... ΚΛΠ...

   ...ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ Ο "ΘΕΟΣ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΣ 'Η ΖΕΥΣ ...

   .... ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΔΙΑΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ "ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ" Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

   ... ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΛΕΞΗ ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΘΕΟΣ; ... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ... Η ΛΕΞΗ "ΔΙΑΣ" ΟΠΩΣ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ....

   ...ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ...H ENNOIA ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ; ... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ... Ν Α Ι !!! H ENNOIA ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

   ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ) ΑΠΑΝΤΑ ... Ο Χ Ι ....ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ... (ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ).

   ... ΑΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΛΕΞΗ.... "ΔΙΑΣ" ΤΟΤΕ ..."ΘΕΟΣ" ΤΩΡΑ...
   .....ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Η ΛΕΞΗ "ΔΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ;

   ....ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ Η ΠΟΥΣΤΙ@.... Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ... ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΘΕΟ (ΟΥΣ) ... ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΙΚΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ(ΟΥΣ) ... ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΕΙΑ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ...... ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ... ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ....

   ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΘΕΟ" ...ΤΟΝ "ΔΙΑ" ... ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟΝ ....ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ .. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ!

   https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16106040_10154865274141904_3150727889633383527_n.jpg?oh=0eb7d37c44aada18db429037db19b070&oe=592306DF

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]