Οι προδότες ! Έλληνες που εγκαταλείπουν την πατρίδα τους.

Μία απαράδεκτη και προσβλητική, για τους ξενιτεμένους συμπατριώτες μας, δήλωση, από τον γνωστό θεατρίνο, Κώστα Καζάκο.
Ο συνταξιούχος σήμερα Καζάκος, είναι ένας από τους πολλούς βολεμένους, κρατικοδίαιτους της χρεοκοπημένης πατρίδας μας, ο οποίος εκτός από τη σύνταξή του, παίρνει και 4300,- € το μήνα δημόσιο χρήμα, για τη θέση που του δώσανε στο θέατρο της Πάτρας. Αυτός λοιπόν, ο τύπος βγαίνει και αποκαλεί ΠΡΟΔΟΤΕΣ τους άνεργους νέους, που δεν έχουν μοίρα στο ήλιο, διότι φεύγουν από την Ελλάδα.

Με τη δήλωσή του αυτή, ο φουκαράς τω πνεύματι Καζάκος, δείχνει να μην γνωρίζει τα βασικά αίτια και τα πραγματικά προβλήματα που οδήγησαν και οδηγούν εκατομμύρια έλληνες στη μετανάστευση, δείχνει να μην έχει καταλάβει ακόμα, μετά από τόσα χρόνια, ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ, κανένας δεν θέλει να εγκαταλείψει την οικογένειά του, τους φίλους και την πατρίδα του αλλά,  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ η ελληνική δημοκρατία, οι δυνάμεις που τη στήσαμε και τη φρουρούνε.

Η δημοκρατία του διαβόλου, που χώρισε τους έλληνες σε ευνοούμενους και αγνοούμενους, το σάπιο καθεστώς, που μοιράζει όλο το χρήμα στους κρατικοδίαιτους και εγκαταλείπει τους ΕΙΤΑ στη μοίρα τους. Το κράτος όπου η εργασία στον ιδιωτικό τομέα, εκτός από εργασία δεν προσφέρει τίποτε άλλο στον εργαζόμενο. Το κράτος όπου η ανεργία σημαίνει οικονομική εξορία και υποχρεώνει τον άνεργο πολίτη, να αναζητήσει την τύχη του σε άλλες χώρες διότι στην Ελλάδα περισσεύει. Το κράτος των επίλεκτων της δημοκρατίας, οι οποίοι έχουν καταλάβει θέσεις εργασίας και εξουσίας, κάνανε περιουσίες με δημόσιο χρήμα και έχουν εξασφαλισμένο το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους.

Γι’αυτό το κράτος της ληστρικής ακρίβειας, όπου το κόστος ζωής είναι ίσο με το αντίστοιχο των Βρυξελλών, αλλά ο βασικός μισθός ισούται με το ένα τρίτο ή το ένα τέταρτο του βασικού μισθού των χωρών της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης. Γι’αυτό το κράτος της δημοκρατικής ληστείας ταμείων και τραπεζών, της διαπλοκής και της ατιμωρησίας απατεώνων και ληστών. Γι’αυτό το καθεστώς  των αδικιών, των ανισοτήτων και των  διακρίσεων, ο βλαμμένος Καζάκος δεν είχε να πει τίποτα. Δεν έχει ούτε μία πρόταση για δίκαιη κατανομή των θέσεων εργασίας, για δίκαιη κατανομή του πλούτου, των προνομίων ή των εργασιακών δικαιωμάτων, τίποτε κατά της περιθωριοποίησης και της ληστείας των ΕΙΤΑ.

Το πρόβλημα όμως, αγαπητοί συμπατριώτες έλληνες της ξενιτιάς, δεν είναι ο Καζάκος διότι σαν αυτόν υπάρχουν πάρα πολλοί στην Ελλάδα. Στρατιές ολόκληρες. Η στρατιά των κρατικοδίαιτων, η στρατιά των ληστών, η στρατιά των εγκληματιών κτλ. καλά οργανωμένοι έλληνες οι οποίοι ευθύνονται για την καταστροφή της πατρίδας μας, αλλά και για τον διωγμό των μη προνομιούχων ελλήνων δηλ. των ΕΙΤΑ. Και ενώ, αυτοί είναι η αιτία του κακού, κατηγορούνε τους γερμανούς και τους έλληνες του εξωτερικού τους οποίους δεν αποκαλούν πλέον έλληνες, αλλά λαζογερμανούς, αμερικάνους, αυστραλούς κτλ. με απαξιωτικές, περιφρονητικές και υποτιμητικές αναφορές και συμπεριφορές.

Δεν μπορούν να παραδεχτούν, αυτοί οι τεμπελχανάδες, ότι η προσφορά των ελλήνων που δουλεύουν στο εξωτερικό, στην πατρίδα είναι τεράστια.
Τα δισεκατομμύρια ευρώ που συρρέουν επί δεκαετίες στην Ελλάδα, η μύωση του αριθμού των δικαιούχων στην κατανομή της πίτας, των θέσεων εργασίας, των συντάξεων, των επιδομάτων, της γης κτλ. κτλ.

Αυτοί οι έλληνες, είναι οι έλληνες της προσφοράς, ενώ οι άλλοι, σαν τον Καζάκο, είναι οι έλληνες της συμφοράς. Αυτοί οι έλληνες, αν και προδομένοι, αδικημένοι, εγκαταλειμμένοι και διωγμένοι  από τα καθεστώτα, διατηρούν άσβεστη τη φλόγα της αγάπης τους για την πατρίδα.      

Βασίλης Αϊβάτσης
Κίνημα ΕΙΤΑ (Εργαζόμενοι ΙΤ- Άνεργοι)
Ειτα.κο  στο Facebook 
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. Πολύ σωστά έτσι ακριβώς είναι τά πράγματα μπράβο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στα χρόνια της Δικτατορίας του Παπαδόπουλου έφευγαν κάποιοι στην ξενιτειά για αναζήτηση καλύτερης μοίρας.
  Αυτό όμως που συμβαίνει στα χρόνια της Δημοκρατίας δεν έχει προηγούμενο !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάθε ελληνική δικτατορία και καλύτερα.

   Διαγραφή
 3. Ευτυχώς δεν εμφανίστηκαν οι πατεράκδες και οι πετρέλδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι ξενετιμένοι Έλληνες έχουν τον νου τους προσανατολισμένο στην Πατρίδα. Δεν ξεχνούν την την Πατρίδα, όπως ακριβώς δεν ξεχνούν τον Πατέρα τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Aπό τους πιό καλοβολεμένους ο Καζάκος, μετριότητα στον καλλτεχνικό χώρο.
  Αγωνιστής του καναπέ. Κοιλαράς και με προγούλια, όταν η πλειονότητα των ηθοποιών φυτοζωεί.

  Έκανε καριέρα ως κομμουνιστής, κέρδισε πολλά.
  Επιτυχημένος και ως προικοθήρας.

  Μεγαλοαστός με σπίτι 400 τ.μ., θέατρο στο Σύνταγμα, σύνταξη βουλευτή και καλλιτεχικός διευθυντής θεάτρου Πάτρας τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ...............
  ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ
  ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ
  1. ΚΟΜΜΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ)
  2. ΚΟΜΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ
  3. ΚΟΜΜΑ ΑΣΤΕΓΩΝ
  ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ
  ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
  ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
  ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ...
  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
  ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ
  ΟΧΙ ΠΑΡΔΑΛΑ * ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ GAY PRIDE

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]