Πανηγυρίζει ο Ν.Κοτζιάς για το ξεπούλημα της Μακεδονίας: «Δικαιώθηκα»!

Το αποτέλεσμα στη Βουλή αποτελεί δικαίωση ατέλειωτων ωρών μελέτης, συζητήσεων, ταξιδιών και διαπραγμάτευσης, τονίζει, με ανάρτησή του, για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ο πρώην υπουργός
Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Επισημαίνει πως η προέλευση των ψήφων αποτελεί δικαίωση των προτάσεων του εδώ και ένα χρόνο και όσων είπε τον Οκτώβριο ’18 και ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν ενάντια σε κάθε είδους ύβρεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών:

«Χθεσινό αποτέλεσμα Βουλής αποτελεί δικαίωση ατέλειωτων ωρών μελέτης, συζητήσεων, ταξιδιών και διαπραγμάτευσης. Προέλευση των ψήφων, αποτελεί δικαίωση των προτάσεων μου εδώ και ένα χρόνο και όσων είπα τον Οκτώβριο ΄18. Ευχαριστώ όλους που με στήριξαν ενάντια σε κάθε είδους ύβρεις»

loading...

3 thoughts on “Πανηγυρίζει ο Ν.Κοτζιάς για το ξεπούλημα της Μακεδονίας: «Δικαιώθηκα»!

  1. Δυστυχώς ο λαός ξεχνά τι σημαίνει αριστερά…

    Στις 14.12.1924 ο Ριζοσπάστης με τίτλο «Ζήτω η Ανεξάρτητη Μακεδονία» εξηγούσε:
    «Αν δεν συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαραίνει πάνω μας , δεν μπορούμε να γλυτώσουμε από τους κατακτητικούς και ιμπεριαλιστικούς πολέμους που ξεσπούν σε βάρος μας, εν όσω εξακολουθεί η σημερινή κατάσταση του διαμελισμού και της καταπίεσης της μακεδονίας από την βαλκανική Μπουρζουαζία. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την Ενωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και για την ενιαία ανεξάρτητη κρατική της ύπαρξη».

  2. Κοντζια, σε δικαίωσαν τα 50 000 000 του φιλου G. SOROS,

  3. 5.500 € είναι περίπου οι αποδοχές για κάθε Βουλευτή. Επί 8 μήνες μέχρι τον Οκτώβρη, ίσον με 44.000 € μέχρι το τέλος της θητείας τους.

    152 είναι περίπου οι Βουλευτές που θα ψηφίσουν σήμερα το ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας. 44.000 x 152 = περίπου 6.700.000 €.
    Τόσο κοστίζει για τους περισσότερους από αυτούς η Μακεδονία μας. Γιατί οι περισσότεροι δεν εργάστηκαν ποτέ, δεν ξέρουν τι θα πει σκληρή δουλειά για έναν χαμηλό μισθό, διότι μια ζωή έτρεχαν στα πολιτικά γραφεία επιδιώκοντας να γίνουν μετακλητοί αφού πρώτα είχαν περάσει από το στάδιο της αφισσοκόλλησης.

    Τώρα που είναι Βουλευτές δεν αφήνουν τις έδρες τους για κανέναν και για τίποτα διότι για τους περισσότερους από αυτούς δεν είναι γνωστές οι λέξεις ντροπή, φιλότιμο και πατριωτισμός.

Comments are closed.