ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αφαιρείται η Ελληνική Υπηκοότητα του Γκέργκι Γκόρου

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο» η Ελληνική πολιτεία εξέδωσε απόφαση, βάσει της οποίας, αφαιρείται η ελληνική ιθαγένεια που είχε αποδοθεί πριν μερικά χρόνια στο Δήμαρχο Χειμάρρας, Γκιέργκι Γκόρο, λόγω ελληνικής καταγωγής του. Η απόφαση έχει υπογραφεί ήδη από τον αρμόδιο Υπουργό, κ. Πάνο Σκουρλέτη κι αναμένεται να δημοσιευτεί στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ).
Βεβαίως, πρόκειται για μία ενέργεια, αλλά και για πράξη παραδειγματισμού για έλληνες πολίτες που σφετερίζονται την ελληνική ιδέα και πράττουν κατά των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδος.
Είναι κυριαρχικό κι αναφαίρετο δικαίωμα της Ελληνικής Πολιτείας να αφαιρεί την ελληνική ιθαγένεια των πολιτών όταν εκείνοι με τις ενέργειες και τις πράξεις τους διαβάλλουν το ελληνικό έθνος.
Τα τελευταία χρόνια της θητείας του στο Δήμο Χειμάρρας, ο κ. Γκόρος, ουκ ολίγες φορές παρενέβη σε αποφάσεις και ενέργειες που έπληξαν καίρια τα συμφέροντα ελλήνων ομογενών στην ευρύτερη περιοχή της Χειμάρρας είτε πρόκειται για εθνικά, ιδιοκτησιακά, κοινοτικά ή θρησκευτικά δικαιώματα.
Με αποκορύφωμα τις αποφάσεις του για την ισοπέδωση του ναού του Αγίου Αθανασίου και για την ισοπέδωση 18 κατοικιών στο κέντρο της κωμόπολης. Σε συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ο κ. Γκόρος έχει επιδοθεί σε ένα ευρύτερο σχέδιο περιουσιακής αποψίλωσης των συμπατριωτών του.
Οι αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες έχουν χρόνια που δέχονται ενημέρωση για την ανθελληνική δραστηριότητα του Δήμαρχου Χειμάρρας και μετά από επανειλημμένες συστάσεις συμμόρφωσης, οι οποίες ποτέ δεν ελήφθησαν σοβαρά από τον κ., Γκόρο, προέβησαν στην ακραία απόφαση αφαίρεσης της ελληνικής ιθαγένειας.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή του «Ταχυδρόμου» οι αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες έχουν μπροστά τους αυτή τη στιγμή και λίστα άλλων ατόμων από τον ευρύτερο βορειοηπειρωτικό χώρο, κυρίως δημογερόντων, οι οποίοι, μετά την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, κι αγνοώντας τον όρκο που συνεπάγεται η απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, σε πολλές περιπτώσεις έχουν στραφεί κατά των συμπολιτών τους κι έχουν συνεργαστεί ανοικτά με τις αλβανικές αρχές κατά των συμπατριωτών τους.
Η πρώτη απόφαση αφαίρεσης ελληνικής ιθαγένειας ελήφθη κατά ατόμου με υψηλή κοινωνική και κρατική θέση ως ενδεικτική του γεγονότος ότι η Ελληνική Πολιτεία, από δω και στο εξής δεν θα χαριστεί σε κανέναν που αποποιείται των ευθυνών του ως έλληνας πολίτης, όπου κι αν βρίσκεται, στον ελλαδικό χώρο ή στο εξωτερικό.


tachydromos.org
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ε ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ TERMINATOR ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΛΗΤΣΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΕΛΕΜΟΥ (ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΡΥΠΑΡΟΙ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ!!! ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ''ΕΨΩΦΗΣΕΝ'' Ο ΧΟΤΖΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ (ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΥΛΑ) ΚΑΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΕ ΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΡΟΝΘΟ ΑΔΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΘΛΙΜΝΗ ΧΗΡΑ ΤΠΟΥ ΣΦΑΓΕΑ ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΔΟΛΟΦΟΟΥ ΧΟΤΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Ελληνική υπηκοότητα των 300 της Βουλής και των χιλιάδων παρατρεχάμενων διαχρονικά ποιος θα την αφαιρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]