Σφοδρές αντιδράσεις από την ελληνική κοινωνία




«Drag queens» θα διαβάσουν «χριστουγεννιάτικα» παραμύθια σε παιδιά 5 ετών σε νηπιαγωγείο στην Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με ανακοίνωση μιας οργάνωσης που αποκαλείται «Θεσσαλονικιώτικη περηφάνια» και «οικογένειες ουράνιο τόξο» σε συνεργασία με μια «πρωτοβουλία φοιτητών/τριών του τμήματος «πολιτισμού» του Παν Θεσσαλίας πραγματοποιείται «εκπαιδευτική» δράση (sic) για παιδιά απ 3 έως 12 χρόνων, όπου άνδρες ντυμένοι γυναίκες θα αναγνώσουν «παραμύθια» χριστουγεννιάτικα για τα παιδιά!

Τι ακριβώς «χριστουγεννιάτικα παραμύθια» θα είναι αυτά είναι άγνωστο πάντως για Ιησού Χριστό είναι αμφίβολο εάν θα μιλούν.

Πιο ειδικά αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«ΤΟ THESSALONIKI PRIDE ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΟΙΤΗΤ(ΡΙ)ΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 12 ΧΡΟΝΩΝ.

ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΠΟ DRAG QUEENS ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ “Η DRAG QUEEN ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ” ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

ΟΙ DRAG QUEEN ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΦΥΛΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

Η ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΕΡΑΠΑΙΖΕΙΝ.»

Όπως γίνεται αντιληπτό ήταν αδύνατο να αφήσουν κάποιοι τα παιδιά έξω από την συγκεκριμένη προπαγάνδα, καθώς αυτός είναι και ο στόχος: Τα παιδιά.

Φυσικά ευθύνη έχουν και οι γονείς που θα φέρουν τα παιδιά σε μια τέτοια εκδήλωση.

Αν δεν προωθησουμε το αρρωστο και το εκτρωματικο δεν θα εξελιχθουμε σαν κοινωνια. Μηπως ομως εχει μεινει και κατι που να μην τοχουμε μολυνει; Ας ριξουμε μια μονο ματια στον Πρωθυπουργο και το συνεργειο του. Και αν αυτο δεν ειναι αρκετο, ας περιμενουμε σε λιγο καιρο τον επομενο, -ισως τον Βαλιανατο! Μονο κατω παμε και αυτο ειναι η μονη αληθεια.
Καταλάβατε τώρα γιατί γέμισαν με αγράμματους τα ΑΕΙ. Βγαίνει η άλλη κοινωνική λειτουργός, τις γεμίζουν με αηδίες το κεφάλι και έρχεται μετά και μας ξεφουρνιζει για τοξικές αρρενωποτητες μέσα από χρηματοδοτουμενες δράσεις όπου πίσω τους υπάρχει ο κατάλληλος ενορχηστρωτης. Γέμισε η Ελλάδα από δαύτα και φυσικά χρηματοδοτουνται από τα γνωστά κέντρα του εξωτερικού.
Για να δειτε γιατί είμαστε τελειωμένοι. Στην Τουρκία μεγαλώνουν τα ΄παιδιά για να γίνουν πολεμιστές στην Ελλάδα για να γίνουν οπαδοο των LGBUQTGDXX κτλ. Ποιος θα νικήσει στο τέλος;

loading...