ΓΕΡΟΝΤΑΣ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


GEWKWN:

Παιδιά μου, Γύρω από εσάς  (Ελλάδα και Κύπρο)  θα υπάρχουν χιλιάδες άταφοι   αλλά και τάφοι ανοιχτοί που δεν θα προλαβαίνουν να τους κλείσουν, μεγάλο το κακό…… θα υπάρχουν χιλιάδες που θα συγκρούονται μεταξύ τους, θα τρώγονται μέρα νύχτα και στο τέλος θα καταλάβουν το τι έχουν κάνει.

Θα βλέπετε κυβερνήσεις  που θα πέφτουν η μια μετά την άλλην, θα δείτε κυβερνήσεις και κυβερνώντες που θα εγκαταλείπουν τις χώρες τους άρον-άρον, και θα κατηγορούνται από αυτούς που είναι να κατηγορηθούν και οι ίδιοι, από τους συνεργάτες τους, αλλά στο τέλος θα περάσουν από φοβερές αίθουσες, όλοι μαζί και ο καθένας θα πάρουν αυτό που τους ανήκει για το μεγάλο κακό που ξεκίνησαν και έκαναν στην ανθρωπότητα.

Θα φύγουν όλοι αυτοί που είναι τώρα,  με πολύ κακό τρόπο, θα φύγουν μέσα από αίθουσες Δικαστηρίων, θα γίνονται Δικαστήρια ΕΞΠΡΕΣ για κάποια πρόσωπα, θα γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες, 10 άτομα από την Κύπρο και πάρα πολλά από την Ελλαδα……Θα ομολογούν από φόβο ακόμα και αυτά που δεν έκαναν ( που δεν πρόλαβαν να κάνουν)

Θα είναι όμως δίκαιος Ο Θεός  Πατέρας προς αυτούς, θα είναι φοβερά δίκαιος, θα αφήσει να πάρουν αυτό το μάθημα από τα ίδια τα χέρια τους, και όταν λέγω από τα ίδια τους τα χέρια εννοώ από τους δικούς τους ανθρώπους, μετά ο ένας για να καλύψει τον εαυτόν του θα ξεσκεπάζει το πρόσωπο του άλλου, αλλά μετά θα ξεσκεπαστούν όλοι μαζί, και θα πάρουν αυτό που χρειάζεται από τον Ουράνιο Πατέρα και από τον ίδιο Τον Κύριο που για εσάς σταυρώθηκε.

Αυτές οι εξελίξεις θα είναι τεράστιες, δεν θα έχουν προηγούμενο, θα έχουν αρχή αλλά το τέλος θα αργήσει, το τέλος θα είναι μεν οδυνηρό για πολλούς αλλά θα είναι γαλήνιο για τους υπόλοιπους που έχουν υποφέρει από τους πολλούς, έτσι θα γίνουν όλα…

Θα ζήσετε παιδιά μου μια κατάσταση που ακόμα και η Γη θα θέλατε να φύγει από τα πόδια σας και εσείς να κρυφτείτε κάπου άλλου, θα ζήσετε μια κατάσταση που ακόμα και ο Ουρανός θα δακρύζει την ώρα των γεγονότων, ακόμη και τα ψάρια θα βγουν στην στεριά και θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα με αυτά που θα γίνουν στην ανθρωπότητα….. γι’αυτό πάρτε τα μέτρα σας , από εδώ και πέρα

Όταν δείτε το ‘’ ηλεκτρονικό σύστημα’’ να πέφτει, τότε θα καταλάβετε, θα αποσυρθούν τα χρήματα και θα προσπαθήσουν να φέρουν έναν νέο νόμισμα για να μαζέψουν και τα υπόλοιπα χρήματα που έχουν οι άνθρωποι στα χέρια τους, το νέο νόμισμα δεν θα έχει αντίκρισμα αλλά θα είναι ο τρόπος να κάνουν τα χρήματα να μην αξίζουν. Την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη η κατάρρευση των τραπεζών θα ρίξουν το ‘’ηλεκτρονικό σύστημα’’  το internet και όλα τα άλλα δεν θα δουλεύουν για κάποιες ώρες, ίσως και περισσότερο, το ίδιο θα συμβεί και με τον ηλεκτρισμό.

Με όλα αυτά θα έχουμε αυτοκτονίες , εξεγέρσεις, εμφυλίους πολέμους, μέσα σε διάφορες χώρες, τα γειτονικά κράτη της Ελλάδας και της Κύπρου θα μπουν σε ένα κυκεώνα εμφυλίων πολέμων.

Θα δείτε ανθρώπινες μορφές που θα αλλάζει η μορφή τους και θα γίνονται όπως τον διάβολο, στα μάτια η στο πρόσωπο η στις λέξεις που θα λένε όταν θα εκφράζονται με εκφράσεις διαβολικές, για καταστροφή για υποταγή και μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Στην Ελλάδα θα πάνε άρον-άρον για διαπραγματεύσεις για την δημιουργία κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, αυτό όμως ίσως γίνει η αιτία για την ανάφλεξη του κόσμου.

Σε όλες τις χώρες θα βγουν πλέον πατριωτικές κυβερνήσεις, θα βγουν άνθρωποι που δεν τους υπολόγιζε κανείς, αλλά θα είναι πατριώτες.

ΣΧΟΛΙΟ GEWKWN :  Μεγάλο ποσοστό Ελλήνων βρίσκονται υπό διωγμό, μέσα στην ίδια τους την πατρίδα , από άθεους και αντίχριστους πολιτικούς και από προδοτες ιεράρχες……. Δυστυχώς  σήμερα που δίνουμε την μάχη των μαχών, δεν έχουμε δίπλα μας την ιεραρχία της Ελλάδος διότι συνεργάζεται με τον εχθρό του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας…..Η Εκκλησία έγινε παράρτημα πλέον της Πολιτείας και του Βατικανού….. Ο λαός έχει χάσει τον πνευματικό προσανατολισμό του, κι ενώ πεθαίνει, νομίζει πως ζει,  λησμόνησε τον Δημιουργό του,  ξέχασε όμως ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες πάντα ήλπιζαν και γνώριζαν ότι σώζονται από τον Χριστό και την Παναγία σε κάθε τους δοκιμασία……. για πρώτη φορά όμως αυτή η γνώση αχρηστεύεται και περιφρονείται……… Σε μια Ελλάδα βυθισμένη στην απελπισία πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να ανοίξουμε ένα “παράθυρο” ελπίδας, πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν όλα,  μετά από μια δύσκολη για τους Έλληνες πορεία αιώνων, είναι θέμα χρόνου

loading...