Φασίστας ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας….

Γράφει ο Βαφειάδης Αναστάσιος [email protected]

Με μεγάλη μου θλίψη διαπιστώνω πως τις τελευταίες μέρες, και συγκεκριμένα από την χρονική στιγμή που υψώθηκε η 350τ.μ. Ελληνική Σημαία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με πρωτοβουλία του Τάγματος Εθνοφυλακής, και παρευρέθηκε (μεταξύ και άλλων πολιτικών προσώπων) ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Λώλος Ιωάννης, για να τιμήσει και να χαρεί το γεγονός, βεβαιώθηκα τα γραφόμενα συμπολίτη μου, στα όσα γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook… ότι ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας είναι Φασίστας,, και βέβαια όλοι όσοι ήταν εκεί τους χαρακτηρίζει μικροτσούτσουνους και φασίστες…!!!!!

Εσύ αγαπητέ Alexandros Markatselis θα ήθελες να μας πεις τι επιδιώκεις και για ποιανού τα συμφέροντα δουλεύεις?
Αν υποστηρίζεις την άποψη ότι όποιος Έλληνας είναι υπερήφανος για την πατρίδα του, την σημαία του, (και την πίστη του) είναι φασίστας,,, ε ναι, ίσως και να έχεις δίκιο.
Ο όρος φασίστας δεν είναι κακός χαρακτηρισμός, αλλά τίτλος τιμής, ο όρος φασίστας στην Ελλάδα του 2018 είναι ένας σπάνιος τίτλος, διότι η Ελλάδα με τους Ανθέλληνες πολιτικούς, πιστή στα σατανικά αφεντικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλουν να ισοπεδώσουν τις ηθικές αξίες της Οικογένειας, την Θρησκεία μας, και την διάλυση της πατρίδος μας, έχουν πλυμμηρίσει την χώρα εκτός από τους λαθρομετανάστες με πρότυπα που ίσως να αρέσουν σε σένα και να τα προωθείς,  και τελικά ίσως η καλύτερη πόλη για να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου,, είναι τελικά η Θεσσαλονίκη,,, τον λόγο φαντάζομαι μπορείς να τον μαντέψεις….
Θα ήθελα να σου τονίσω πως είσαι πολύ τυχερός που ζεις στην Ελλάδα του 2018, και όχι στα χρόνια που έζησε ο Ίων Δραγούμης,,,, γιατί θα είχες διαφορετική αντιμετώπιση με τους χαρακτηρισμούς που εκφράζεις δημόσια για τους αγνούς Έλληνες Πατριώτες… Εδώ θα ήθελα επίσης να σου αφιερώσω κάτι από τον Ίων Δραγούμη που λέει το εξής:
ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΥΓ1: λύσε μου μια απορία σε παρακαλώ, γιατί δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο και τον χαρακτηρισμό των μικροτσούτσουνων….. έχεις αποδεικτικά στοιχεία για αυτόν τον χαρακτηρισμό?
ΥΓ2: Εύχομαι αυτή η κίνηση με την ύψωση της Ελληνικής Σημαίας στην Ηγουμενίτσα, να είναι κίνηση που θα αντιγράψουν όχι απλά κι’ άλλες πόλεις στην Ελλάδα, αλλά όλες οι πόλεις στην Ελλάδα, και ας είναι ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας παράδειγμα προς μίμηση.
ΥΓ3: Αξίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι θερμά συγχαρητήρια, και τα σχόλια του συμπολίτη μας να μην εξαγριώνουν κανέναν Έλληνα Πατριώτη, διότι θέλω να πιστέυω πως δεν πρόκειται για δόλο οι χαρακτηρισμοί του. Ας τον αγκαλιάσουμε όλοι μαζί να του πούμε πως
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΑΝΩ Σ’ ΑΡΜΑ ΟΔΗΓΟ…!!!!


Καμαρώστε την δημοσίευση του


loading...

3 thoughts on “Φασίστας ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας….

  1. Εγω αυτους που φοβαμαι δεν ειναι οι φασιστες τους αντιμετωπιζω.
    Αυτους που φοβαμαι τους αυτοχαρακτηριζομενους Δημοκρατες.
    Διοτι μυριζουν περιεργα κατι αναμεσω σε πτωμαινη και σαπιλα

  2. Κρίμα πού λέγεσαι Αλέξανδρος μεγάλο λάθος.
    Από τό γράψιμο σου (ατονικό) φαίνεσαι συριζαίος, τί άλλο;
    Γιά εσάς όποιος κρατά σημαία Ελληνική είναι φασίστας.
    Ή λέξη πατριώτης σάς είναι άγνωστη

  3. ΡΕ ΑΪ ΓΑΜΗΣΟΥ, ΑΓΑΜΗΤΕ ELEXANDRE MARKATSELI! ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΕΣΥ ΔΗΛΩΣΕ ΓΥΦΤΟΣ, ΧΕΣΤΗΚΑ!

Comments are closed.