Οργή με τη γκάφα του πρωτοδικείου! Μήνυμα στον Τσιάρα για τη «Φενέρμπαχτσε-Δυτικής Θράκης»

 

Προβληματισμός για το θέμα, στο οποίο είναι προφανές, ότι κρύβεται από πίσω τουρκικός δάκτυλος. Τί ειπώθηκε σε εκπομπή του STAR.

Το θέμα της ίδρυσης συλλόγου φιλάθλων στην Κομοτηνή με το όνομα «Φενέρμπαχτσε Δυτική Θράκη» σχολίασε ο Ηλίας Παπανικολάου! Όπως έχετε ενημερωθεί, για το ζήτημα υπήρξαν αντιδράσεις, από τοπικούς φορείς, οι οποίοι κατάθεσαν μήνυση κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου Κομοτηνής που έδινε άδεια λειτουργίας στον εν λόγω σύλλογο. Η αναγνώριση έγινε από γυναίκα ειρηνοδίκη, νεαρής ηλικίας, εις βάρος της οποίας κατατέθηκε πειθαρχική αναφορά, η οποία θα εξεταστεί και αυτή αρμοδίως.

Ο διευθυντής σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του STAR κατά την αποφώνησή του στην εκπομπή «Leaders», το οποίο προβάλλεται στο «StarX» και το «Star Channel» εξέφρασε τον προβληματισμό του για αυτό το θέμα, στο οποίο είναι προφανές, ότι κρύβεται από πίσω τουρκικός δάκτυλος και έστειλε το δικό του μήνυμα στον υπουργό δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα.

«Ήξερα, ότι η δικαιοσύνη σε αυτήν τη χώρα είναι τυφλή. Τώρα μπορώ να της δώσω και άλλους χαρακτηρισμούς, τους οποίους δεν θα μου επιτρέψει το ραδιοτηλεοπτικό. Δεν εξηγείται αλλιώς η έγκριση του αθλητικού συλλόγου «Φενέρμπαχτσε-Δυτικής Θράκης». Υπάρχει ελληνικό πρωτοδικείου που έχει εγκρίνει το καταστατικό αυτού του συλλόγου. Και απορώ ο-η δικαστής που το υπέγραψε, δεν ξέρει ότι δεν υπάρχε όρος «Δυτική Θράκη». Δεν ξέρει, ότι ο πολιτισμός που πρεσβεύουν αυτοί οι άνθρωποι είναι να μη βάζουμε μαζί στις ΜΕΘ τους άνδρες με τις γυναίκες, να μην κυκλοφορούν οι έγκυες στον δρόμο, γιατί θα τις προσβάλλουν και μία γυναίκα που θέλει να πάρει διαζύγιο, να τη δέρνουν, για να δούνε, αν λέει αλήθεια. Τί σόι δικαστήριο είναι αυτό κ. Τσιάρα που εγκρίνει έναν πολιτιστικο σύλλογο «Δυτικής Θράκης». Βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκιας μας. Να δούμε τι συμβαίνει, να σκύψουμε πάνω στο πρόβλημα και να διορθωθεί όποια στρέβλωση υπάρχει εκεί», ανέφερε ο Ηλίας Παπανικολάου.

Δείτε την παρέμβασή του:

loading...