Έτοιμοι…για Αλλαγή!!!

Γράφει ο Άγγελος Τσιώνας

Υπάρχει κάτι μαγικό… κάτι όμορφο και σπουδαίο, που έχει μια δύναμη ιδιαίτερη! Μια δύναμη ικανή να μεταμορφώσει, να
προωθήσει την εξέλιξη, να εμπλουτίσει… μια δύναμη που υπηρετεί την πρόοδο!

Αυτό το κάτι είναι η Αλλαγή!

Η Αλλαγή είναι κάτι που το επιζητούμε στη ζωή, αλλά τείνουμε να την στοχεύουμε σε πράγματα έξω από εμάς.

Θέλουμε να αλλάξουμε το ντεκόρ στο σπίτι μας, θέλουμε να αλλάξουμε στοιχεία της καθημερινότητάς μας, τις συνθήκες εργασίας μας, θέλουμε να αλλάξουμε τους άλλους… τον σύντροφό μας, τους φίλους, τα παιδιά μας, θέλουμε να αλλάξει το σύστημα, θέλουμε να αλλάξει ο Κόσμος.

Γενικά θέλουμε να αλλάξουμε και να αλλάξει ό,τι δεν μας αρέσει, ό,τι δεν ανταποκρίνεται στα γούστα και τις ανάγκες μας.

Για όλα αυτά τα οποία δεν μας αρέσουν ή μας δυσαρεστούν, ελάχιστα ή καθόλου συνήθως, δεν σκεφτόμαστε ότι ίσως χρειάζεται να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι.

Η Αλλαγή όταν πρόκειται για εμάς τους ίδιους είναι δύσκολη, πολλές φορές επίπονη και κάπως έτσι καταλήγει να είναι ανεπιθύμητη.

Αυτό που την καθιστά ανεπιθύμητη είναι ο φόβος! Έτσι νομίζουμε ότι φοβόμαστε την Αλλαγή. Αυτό όμως, που κατ’ ουσία φοβόμαστε είναι:

– η αποτυχία, το να κάνουμε λάθος και

– η απώλεια, το να χάσουμε ότι νομίζουμε ότι μας ανήκει.

Ο φόβος της αποτυχίας και της απώλειας, ορίζει συνειδητά ή ασυνείδητα, τη ζώνη ασφαλείας μέσα στην οποία έχουμε μάθει να κινούμαστε. Αυτά είναι που λαθεμένα ορίζουν και ερμηνεύουν, αυτό που εννοούμε με τον όρο Ασφάλεια.

Θεωρούμε ασφαλές οτιδήποτε, για την αντίληψή μας, δεν περιέχει ρίσκο. Οτιδήποτε προστατεύει και συντηρεί τα κεκτημένα μας. Κι έτσι, θέλουμε μεν το κάτι άλλο, το κάτι παραπάνω, αλλά χωρίς να διακυβεύεται τίποτα από ότι ήδη έχουμε.

Τρέμουμε την Αλλαγή που μπορεί να οδηγήσει σε λάθος, το οποίο θα μας κοστίσει κάτι από όσα έχουμε κατακτήσει.

Πιστεύουμε ότι το λάθος σημαίνει ανεπανόρθωτο κόστος. Έτσι θεωρούμε ότι ασφάλεια είναι η έλλειψη σφάλματος (α-σφάλω) και κάπως έτσι χτίζουμε γύρω μας τείχη, περιοριστικά, δεσμευτικά, που σφαλίζουν την ύπαρξή μας στο πλαίσιο αυτοσυντήρησης του Εγώ.

Κι όμως, που να φανταστεί κανείς ότι η Αληθινή Ασφάλεια για την ουσία της ύπαρξής μας είναι η ίδια η Αλλαγή!

Γιατί η αληθινή ασφάλεια αφορά την έλλειψη περιορισμού! (α – σφαλώ = κλείνω… δηλαδή παύω να κλείνω).

Αληθινή ασφάλεια σημαίνει είμαι ανοιχτός στην Αλλαγή και την εξέλιξη που αυτή φέρνει!

Για την ουσία της Ύπαρξής μας δεν υπάρχει επιτυχία και αποτυχία. Υπάρχει επιβεβαίωση και μάθηση που οδηγεί στην ανακάλυψη αυτού που αληθινά είναι ο καθένας μέσα του!

Η Αλλαγή είναι η αυτή καθεαυτή διαδικασία του γίγνεσθαι. Μια διαδικασία ανακάλυψης αυτού που αληθινά είναι ο καθένας. Μια διαδικασία που προάγει την Εξέλιξη, επιδιώκει τη Χρησιμότητα και οδηγεί στην Ευτυχία!

Και γι’ αυτό είναι Τέχνη!

Είναι η τέχνη του να ξεπερνάς τους φόβους και τις περιοριστικές πεποιθήσεις που επιχειρούν να σε εγκλωβίσουν, με σθένος και στρατηγική, διεκδικώντας ενεργά τα όνειρά σου!

Είναι η τέχνη του να ρέεις ασταμάτητα χωρίς να προσκολλάσαι πουθενά!

Είναι η τέχνη του να ζεις με ποικιλία,  με δημιουργικότητα, με χρησιμότητα, με συνείδηση ότι «έχω ακόμα να μάθω», με επίγνωση ότι «είμαι στην πορεία να γίνω», με αποδοχή στο ότι η εξέλιξη δεν σταματάει ποτέ και πως ό,τι σταματά να εξελίσσεται πεθαίνει!

Η Αλλαγή είναι τροφή για την ψυχή που αγωνιά να αποκαλύψει την Αλήθεια της και να την εκδηλώσει, ενάντια στους περιορισμούς και τις ψευδαισθήσεις του εφήμερου Εγώ!

πηγη
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

23 σχόλια :

 1. «Αποκαθήλωση» Σώρρα από τον Βόλο

  Τελευταία ενημέρωση: 2017-06-15, 10:55:11


  Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» του Αρτέμη Σώρρα από τον υπαρχηγό του και Γ.Γ. του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις» Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες το μεσημέρι στον Βόλο, στο πλαίσιο προσυνεδριακής διαδικασίας για την εκλογή προέδρου και κομματικών οργάνων, ο κ. Θεοδωρόπουλος επιχείρησε να αποποιηθεί των ευθυνών που έχει η «Eλλήνων Συνέλευσις», για τα χιλιάδες εξώδικα που στάλθηκαν από ανυποψίαστους πολίτες σε εφορίες, τράπεζες και δημόσια ταμεία, με τα οποία ζητούσαν να εξοφληθούν τα χρέη τους από τους «παραμυθένιους λογαριασμούς» της Τράπεζας της Ανατολίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παρότι οι συγκεκριμένοι πολίτες έχουν μείνει ξεκρέμαστοι -και ενδεχομένως κινδυνεύουν να έρθουν αντιμέτωποι με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, αν δεν προβούν σε αποπληρωμή των οφειλών τους- για τον κ. Θεοδωρόπουλο φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη: «Οι πολίτες έχουν προσωπική κρίση. Με δική τους ευθύνη αποφασίζουν τι θα πράξουν. Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν έχει χρήματα. Πρόκειται για λογαριασμούς του Αρτέμη Σώρρα, που όμως δεν έχουν αμφισβητηθεί ακόμη επίσημα από κανέναν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ.Γ. του κόμματος, αποκηρύσσοντας εμμέσως πλην σαφώς τις προτροπές του κ. Σώρρα αλλά και άλλων στελεχών.

   Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, επανέλαβε τους ισχυρισμούς πως από το 2012 μέχρι σήμερα δεν έχει διαψευστεί πως υπάρχουν αυτά τα χρήματα, αμφισβήτησε τις ανακοινώσεις που εκδόθηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδας και το ΥΠΟΙΚ για το θέμα και απέδωσε όλο τον θόρυβο που δημιουργήθηκε «στη λυσσαλέα επίθεση μερίδας του Τύπου κατά της «Ελλήνων Συνέλευσις», γιατί επαγγέλλεται το καινούργιο στην κοινωνία».


   Διαγραφή
  2. «Η “Ελλήνων Συνέλευσις” δεν είναι ο Αρτέµης Σώρρας», ξεκαθάρισε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Θεοδωρόπουλος, παραπέμποντας στο καταστατικό του φορέα, όπου όπως διευκρίνισε, τα ηγετικά στελέχη ήταν προσωρινά στις θέσεις τους: «Στο καταστατικό μας είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει µια προσωρινή προεδρία µέχρι το συνέδριο. Ο Αρτέµης Σώρρας ήταν προσωρινός πρόεδρος, όπως και εγώ προσωρινός γενικός γραµµατέας», ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος, προσθέτοντας ότι «δεν είµαστε οπαδοί και η απουσία του Σώρρα δεν σηµαίνει ότι δεν υπάρχουµε, προχωρούµε αταλάντευτα».

   Την ώρα που ο Αρτέμης Σώρρας παραμένει «άφαντος», οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο γενικός γραμματέας Βασίλης Θεοδωρόπουλος διεκδικεί τον ρόλο του νέου ηγέτη στον φορέα. Στις ερωτήσεις που δέχτηκε στον Βόλο για το θέμα, ο ίδιος υποστήριξε ότι «ο οποιοσδήποτε ηγετικός ρόλος για να μπορεί να είναι πιστοποιημένος, πρέπει να περάσει από εκλογική διαδικασία», εννοώντας το συνέδριο που θα διεξαχθεί σύντομα.
   Διαγραφή
  3. Τέλος ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στον τρόπο που θα γίνουν οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο και τις τοπικές οργανώσεις, καθώς επίσης και για τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στη Μαγνησία. Όπως τόνισε ο ίδιος, η επιλογή τους θα γίνει από την τοπική οργάνωση, προκειμένου να υπάρχει άμεση εκπροσώπηση της τοπικής κοινωνίας και των αναγκών της.

   Τη συνέντευξη τύπου του Β.Θεοδωρόπουλου παρακολούθησαν μέλη της τοπικής επιτροπής, ενώ τον Γ.Γ. προλόγισε ο τοπικός πρόεδρος του φορέα Απ. Γουλιώτης. Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συγκέντρωση της «Ελλήνων Συνέλευσις» στη Νέα Ιωνία, στο κατάστημα «Λίμνη» στο Πολιτιστικό Άλσος.   ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

   www.taxydromos.gr

   Διαγραφή
  4. τα λαμόγια της πλάκας ξεσκεπάζονται σιγά σιγά και μόνοι τους ..................

   Διαγραφή


  5. χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα, που είναι αυτοί που κελαιδούσανε με τα 600 δις δολάρια, εξαφανίστηκαν τα λαμόγια, τα παραμύθια τους έγιναν σαπουνόφουσκες, χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα   Διαγραφή
  6. ΓΥΦΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ?????????
   ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑΨΙΜΟ ΘΑ ΦΑΣ ΣΤΙΣ Ε1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

   Διαγραφή
  7. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο Γ.Γ. ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

   ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ "ΝΑΙ".????????????

   ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΡΕΜΟΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΠΟ ΕΝΑ «ΝΑΙ» ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…..

   ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ…

   ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΜΕ «ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ» ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ??

   ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΩΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ,Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ,ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΠΕ ΒΑΛΤΕ ΜΕ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ….

   Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΚΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙ…

   ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΙΑΣΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΝ ΓΛΥΤΩΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

   Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ??

   ΑΛΛΑΖΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ,ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…!!!

   ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΟΙ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ…

   Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ 500.000 ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ…

   ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…!!!

   ΕΝΑ "ΝΑΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΚΟΥΗ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕ...

   ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ??

   ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ,ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$,ΑΣΧΕΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,ΗΤΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ...

   ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΕΓΩ ΟΤΙ 100% ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ??
   ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ Σ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...

   ΑΦΗΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΙ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   Διαγραφή
  8. ΑΚΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ!!!!!!!
   ΔΗΛΑΔΗ ΖΩΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ!!!!!
   ΠΙΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΟΡΜΑΤΕ!!!!!

   Διαγραφή
  9. ΔΗΛΑΔΗ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ?????? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ 5.ΟΟΟ ΚΟΣΜΟ???? ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΡΕ ΖΩΑ ΝΤΡΟΠΗ??

   Διαγραφή
  10. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ??

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ,ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ...!!

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg


   ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ "ΝΑΙ", ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΒΑΘΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ...!!!!

   Διαγραφή
  11. ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. ΣΩΡΡΑΣ,ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ..
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

   «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

   ΑΘΗΝΑ 13/03/2017

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΑΤΗ ΣΩΡΡΑ» ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
   ΟΙ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ -ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ- ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ ΦΑΙΔΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

   ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΕΦΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ «ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ» ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ -ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ- ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

   Ο ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΕΡΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2012-2014 ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ $ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΜΕ ΑΡ. ΠΡ. 09927 ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΑΝ. ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 23Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝ. ΛΟΓ. ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ».

   ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΜΗΝΕΣ.

   Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. 1.

   ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΤΟΠΟ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.

   Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ.

   ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
   «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   Διαγραφή
  12. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΓΥΦΤΟΧΟΙΡΙΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ????????????????ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ???????????
   ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ 600 ΔΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  13. ΑΚΟΥ ΤΟ 12ΘΕΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ...ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΡΕ 12ΘΕΟ ΖΩΟ???????????ΜΕΤΡΗΤΑ?????????????ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΟΜΟΛΟΓΑ!!!!!!!!!ΩΡΑΙΑ........ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΕΓΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΩ???????????????????????????????????????????????????ΕΛΑ ΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΥΦΤΙΚΗ ΚΑΠΟΤΑ ΠΩΣ ΕΙΣΠΡΑΤΩΝΤΑΙ 600 ΔΙΣ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ????????????????????
   ΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΟ????????????ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ??????????????????ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
   ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΩΣΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΥΦΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ!!!!!!

   Διαγραφή
  14. ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΝΑ ΧΕΖΟΥΝ...

   ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΡΑΓΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΝΑΙΔΟ Η ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ..

   ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ...

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΜΩΣ...!!

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

   ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΩΡΙΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΦΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ..

   ΣΟΥ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΙΝΑΙΔΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ,ΕΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΕ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ,ΕΣΥ ΣΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ??

   ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΕΛΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ,ΣΕ ΕΙΧΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ,ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΝΤΙΚΕ,ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ...

   Διαγραφή
  15. -----------------------------------------------------------------------------------
   Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν έχει χρήματα. Πρόκειται για λογαριασμούς του Αρτέμη Σώρρα, που όμως δεν έχουν αμφισβητηθεί ακόμη επίσημα από κανέναν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ.Γ. του κόμματος, αποκηρύσσοντας εμμέσως πλην σαφώς τις προτροπές του κ. Σώρρα αλλά και άλλων στελεχών.

   Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, επανέλαβε τους ισχυρισμούς πως από το 2012 μέχρι σήμερα δεν έχει διαψευστεί πως υπάρχουν αυτά τα χρήματα,
   -----------------------------------------------------------------------------------
   1ον....ΑΦΟΥ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΣΝ 100.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ??????????????????????
   2ον..Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?????????????ΕΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ?????????ΑΡΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΖΩΑ

   Διαγραφή
  16. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΔΗΘΕΝ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΟΦΛΗΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 2. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ (αληθεια τινος;) ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??

  ΑΛΗΘΕΙΑ??
  ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ,Ο ΕΒΡΑΙΟΣ??

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...!!!

  http://alfeiospotamos.gr/?p=28491

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΟΠΑΔΟΣ" ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΗΤΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΖΩΟ??????????????
   Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑΣ Ε???????????? Η Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ???????

   Διαγραφή
  2. ΑΝ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..

   ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΒΟΛΙΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ,ΧΘΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...

   ΜΕ ΖΩΑΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ...

   Διαγραφή
  3. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΑΝ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΧΕΙ 600 ΔΙΣ??????????????

   Διαγραφή
 3. ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΡΘΕ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΣΕΙ,ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΝΩ..
  ===============================

  ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ (αληθεια τινος;) ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??

  ΑΛΗΘΕΙΑ??
  ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ,Ο ΕΒΡΑΙΟΣ??

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...!!!

  http://alfeiospotamos.gr/?p=28491

  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΟΠΑΔΟΣ" ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΗΤΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΖΩΟ??????????????
   Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑΣ Ε???????????? Η Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ???????

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]