Γιατί δεν αντιδρούν οι Έλληνες;

Οι Έλληνες απορούν γιατί οι Έλληνες δεν αντιδρούν στην υποδούλωση της χώρας τους και την δική τους. Απορεί ο ένας Έλληνας για τον άλλον Έλληνα. Για τον εαυτό του δεν απορεί κανείς.


Αλήθεια, γιατί οι Έλληνες δεν αντιδρούν;

Είμαστε στον 7ο χρόνο από την χρεοκοπία -η χώρα διαλύθηκε και η ασφυξία είναι πια απόλυτη-, δεν θα έπρεπε να έχουν αντιδράσει οι Έλληνες;

Οι Έλληνες δεν αντιδρούν γιατί τους αρέσει αυτό που τους συμβαίνει.

Ναι, τους αρέσει.

Θα το εξηγήσω.

Ξεχάσαμε πως οι Έλληνες μεγαλώνουν με μια κουλτούρα παράπονου και καημού.

Οι Έλληνες μεγαλώνουν με το αίσθημα του αδικημένου.

Πάντα αδικημένοι οι Έλληνες.

Αδικημένοι στη ζωή, στον έρωτα, από φίλους, από την οικογένεια, «ούτε αδερφός αγόρι μου δεν νοιάστηκε για σένα».

Ακούστε τα μεγάλα ελληνικά τραγούδια, είναι όλα θρήνοι. Πένθος. Μοιρολόγια.

Φτώχεια, αδικία, καημός, δάκρυα, στεναγμοί, γκρίνια, κλάψα, θάνατος.

Το περίεργο είναι πως αυτά τα τραγούδια τα τραγουδούν οι πάντες.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ -επί κυβέρνησης Σημίτη- να τραγουδούν στις Πρέσπες την Φτωχολογιά και την Άπονη Ζωή.

Πλούσιοι άνθρωποι, με όλα τα οικονομικά τους προβλήματα λυμένα για πάντα, τραγουδούσαν για τη ζωή που τους αδίκησε και την φτώχεια που τους δέρνει.

Και τραγουδούσαν με πάθος. Το πίστευαν.

Τρεις μέρες πριν, καθώς επέστρεφα με μια φίλη μου από το μαιευτήριο, όπου μόλις είχε γεννηθεί ένα μωρό, ακούμε από το ραδιόφωνο ενός αυτοκινήτου «Όταν γεννιέται ο άνθρωπος, ένας καημός γεννιέται…».

«Τι λες Γκάτσο μου» λέω εγώ, «όταν γεννιέται ο άνθρωπος, γεννιέται μια ζωή, μια ελπίδα, ένα χαμόγελο…».

Αλλά το μυαλό των Ελλήνων είναι στον καημό. Το μυαλό των Ελλήνων δεν είναι σε αυτούς που γεννιούνται αλλά σε αυτούς που πεθαίνουν.

«Κοίτα τι έπαθε ο κακομοίρης», «κοίτα τι έπαθε η καημένη», οι Έλληνες λατρεύουν την δυστυχία.

Οι Έλληνες λατρεύουν το δράμα και το μελό· κοιτάξτε την υπόθεση Παντελίδη με το αδικοχαμένο λαϊκό παιδί.

Με την δυστυχία φτιάχνονται οι Έλληνες.

Η χαρά προκαλεί μια ενοχή στους Έλληνες.

Η χαρά προκαλεί αμηχανία στους Έλληνες.

Δεν ξέρουν τι να κάνουν, δεν ξέρουν πώς να την διαχειριστούν.

Οι τελευταίες δυο δεκαετίες, πριν την χρεοκοπία, είχαν μια σχετική ανεμελιά και χαρά για πολλούς Έλληνες. Όχι για όλους.

Οι Έλληνες δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη χαρά και την ευτυχία.

Αυτό οδήγησε σε χαζοχαρούμενες ζωές, χαζοχαρούμενους ανθρώπους, χαζοχαρούμενες σχέσεις, χαζοχαρούμενα τραγούδια και -γενικά- όλα χαζοχαρούμενα.

Οι Έλληνες έχασαν τον καημό και την κλάψα.

Αυτό τους αποσυντόνισε.

Ήρθε, όμως, η χρεοκοπία της χώρας και έφερε φτώχεια, μετανάστευση, χωρισμούς, αυτοκτονίες και εκατομμύρια καημούς.

Καημοί, η χαρά του Έλληνα.

Οι Έλληνες είναι χαρούμενοι γιατί -με την χρεοκοπία- γέμισε η ζωή τους πίκρες και καημούς.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν αντιδρούν.

Οι Έλληνες γουστάρουν αυτό που τους συμβαίνει.

Οι Έλληνες είναι χαρούμενοι μόνο όταν είναι δυστυχισμένοι.

Ελλάδα, Ελλάδα, μάνα του καημού.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

 1. Μου είναι αδύνατο να πιστέψω, πως όλοι οι φίλοι μου είναι Μαζοχιστές, Αλλά διαβάζοντας την καθημερινή του έκφραση στο προσωπό τους και την ερμηνεία των της γλώσσας των, συμπεραίνω ότι,
  το πρώτον του ενδιαφέροντος είναι το ποδόσφαιρο και δεύτερον η δυστυχία,
  Και το τι θέλεις να κάνω και όχι το τι πρέπει να κάνω,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ,ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,350 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΦΥΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΛΩΡΙΔΕΣ ΦΤΑΝΕΙ....

  ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...
  http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ!!

   Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

   ΆΡΘΡΟ 120 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

   2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.

   3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

   4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
   -)(- -)(- -)(- -)(-

   Άμυνα Άρθρο 22 του Ποινικού Κώδικα

   1. Δεν είναι άδικη η πράξη που τελείται σε περίπτωση άμυνας.

   2. Άμυνα είναι η αναγκαία προσβολή του επιτιθέμενου στην οποία προβαίνει το άτομο, για να υπερασπισθεί τον εαυτό του ή άλλον από άδικη και παρούσα επίθεση που στρέφεται εναντίον τους.

   3. Το αναγκαίο μέτρο της άμυνας κρίνεται από το βαθμό επικινδυνότητας της επίθεσης, από το είδος της βλάβης που απειλούσε, από τον τρόπο και την ένταση της επίθεσης και από τις λοιπές περιστάσεις.
   -)(- -)(- -)(- -)(-

   ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2017 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

   ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΦΑΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ,ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.'' ,ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106, ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΚΑΝΑ.

   ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389/2016 ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.

   ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ,ΠΟΥ ΑΠΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΜΕΤΑΠΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΒΛ. ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ Ε.Φ.Κ.Α. ΚΑΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ).....
   -)(- -)(- -)(- -)(-

   ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΙΑ ,ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΜΕ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ , ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ , ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

   ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΙ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.
   -)(- -)(- -)(- -)(-

   ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ.
   ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ.
   ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ .
   ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

   ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ , ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ..ΟΧΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ , ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΙΕΡΑ, ΜΙΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΙΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΜΑΣ.
   -)(- -)(- -)(- -)(-

   ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.
   Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ε.Σ.Υ
   ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΟΥ ΓΗΣ

   Διαγραφή
  2. Ένας μαντράς, που όταν δεν επισκεύαζε νταλίκες είτε έπερνε ζβάρνα τις γκαλερί μπάς και πουλήσει κανέναν πλαστό πίνακα ζωγραφικής, είτε πουλούσε τα αυτοκίνητα φίλων του σε δύο και τρία άτομα ταυτόχρονα χωρίς οι φίλοι του να πάρουν φράγκο από τις πωλήσεις φυσικά και οι ενδιαφερόμενοι βεβαια να μην αποκτούν το αυτοκίνητο για το οποίο είχαν πληρώσει ή περιφερόταν από εκπομπή σε εκπομπή του Χαρδαβέλα για να εξιστορίσει με το αζημίωτο φυσικά τις πολλές προσωπικές μαρτυρίες του για συναντήσεις του με εξωγήινους, βγαίνει σήμερα και μας λέει ότι κατέχει ομόλογα αξίας 600 δις δολλαρίων του αμερικανικού δημοσίου τα οποία του τα έδωσε ο ίδιος ο Ομπάμα ως αντάλαγμα για την πώληση αρχαίας τεχνολογίας του Ζηνός για ανευ καυσίμου κινήσεως διαστημοπλοίων. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ!!!! ΚΡΙΜΑ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

   Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΕΡΙΞΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΖΩΟ?????????ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ UCC1 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΧΡΕΟΓΡΑΦΑ!
   ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΣΤΕ,Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΗΓΩΝ

   Διαγραφή
  4. Ο άνθρωπος μιλάμε είναι Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ...... αν τον γυρίσεις ανάποδα δεν πέφτει ουτε cent όχι ευρώ. Το μόνο που κάνει είναι να μιλάει με στόμφο , να φωνάζει και παρουσιάζει ένα κάρο πλαστογραφημένα χαρτιά και να λέει ότι έχει κάνει παντού μηνύσεις κλπ κλπ κλπ......μια έρευνα στο Google θα σας πείσει ότι πρώτον δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του και δεύτερον ο τύπος είναι άλλος ένας κοινός απατεώνας της επόμενης μέρας. Όσο για χρήματα , το θεωρώ γελοίο όπως γελοία θεωρώ και την Nasa και την εξωγήινη τεχνολογία και οτιδήποτε άλλη παπαριά λέει , τέλος να πω ότι το πάει απο μέρα σε μέρα , από μήνα σε μήνα και από χρόνο σε χρόνο και να τα λεφτά και τώρα πετιούνται και να τα , τα πήραμε και αύριο και μεθαύριο και τώρα ρευστοποιούνται και τώρα θα έπαιρνα και τον Παναθηναϊκό και γενικά ο τύπος είναι εντελώς μαλάκας και ακόμα πιο μαλάκες είστε εσείς που τοn πιστεύετε...

   Διαγραφή
 3. Τι λες ρε φίλε! Να ξεσηξωθούμε και να χάσουμε το Survivor? Μάλλον αστειεύεσαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΤΟ ΨΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ............
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΠΑΡΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ......
  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΡΩΕΙ ΠΕΠΟΝΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ........
  ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ............
  ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ....
  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ .............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?.....ΝΑΙΙ ΕΛΑ....ΑΣΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΤΙ ΕΠΑΘΑ....ΤΙ? ΕΠΑΘΕς ΤΙ?....ΕΓΩ ΞΥΠΝΑΩ ΝΩΡΙΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 0600 ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΙΥ ΝΤΡΙΙΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! ΜΠΑΑ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ? ΚΥΤΑΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ? ΤΙ?.....ΑΧΧ ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΙΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?....ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΣΠΑΖΑΝ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ? ΠΟΙΟΣ?.....ΑΧΧ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΜΝΤΩΝ?.....Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΑΦ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ pΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΠΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΑΤΙΑ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΙΑΣΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΙΜΑΤΑ......ΠΩΩ ΠΩΩ ΤΙ ΕΙΔΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΤΣΙ Ε? ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΕ?...ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΡΑΧΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ?....ΤΙ? ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ?.....ΣΚΕΨΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΠΠΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΜΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝ ΤΙ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΚΡΟΓΡΑΓΙΑ ΣΑΝ ΜΠΡΕΛΟΚ!!!!....ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΠΑΛΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΟΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΝ ΑΧΧ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ!!!...ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ? ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΕΡΝΑ ΚΙ'ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΠΙΣΤΜΩΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ....ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΑΩ...salom...salom

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]