Η διαιρεση του πληθυσμου

Το σχεδιο των νεοταξιτων ειναι γνωστο καιρο τωρα,δουλευαν υποχθονια δεκαετιες και εψαχναν να βρουν την καταλληλη ευκαιρια για να πραγματοποιησουν οσα εχουν σκεφτει.

Περιμεναν την εποχη που μπορουν να ελεγξουν την πληροφορηση,που οι κυβερνωντες σε καθε κρατος θα ηταν ατομα ανηθικα και φιλοδοξα αλλα και συχρονως θα ηταν εκβιαζομενα για να μπορεσουν να επιβαλλουν τις εντολες τους χωρις αντιδραση.

Η εποχη αυτη ειναι τωρα.

Να παμε λιγο πισω?

Στην Ελλαδα ο πρωτος που ανεφερε το “World governance” Παγκοσμια διακυβερνηση ηταν το ζαβο του Παπανδρεου ο οποιος το ειπε πολλες φορες αυτο και υπαρχει και σε βιντεο στο youtube.

Υπηρχε μαλλον γιατι τις εχουν εξαφανισει τις δηλωσεις αυτες.

Επομενος υπαλληλος ηταν ο γνωστος αντι-συνταγματολογος Ε.Βενιζελος ο οποιος αρκετες φορες επανελαβε το ιδιο,ο Βενιζελος ειναι γνωστος για τον ενφια που θα ηταν ενας εκτακτος φορος αλλα εγινε μονιμος,για τον νομο περι ασυλιας υπουργων και προσφατα για τις δηλωσεις του οτι η κυβερνηση δεν ειναι υποχρεωμενη να επαναπροσλαβει τους υγειονομικους που δεν εχουν εμβολιαστει παρα την αποφαση του ΣτΕ.

Καθικι απο τα λιγα δηλαδη.

Οπως καταλαβαινετε η αφροκρεμα των συμμοριων κυβερναει την χωρα δεκαετιες τωρα και οχι μονο προσφατα με την κυβερνηση-συμμορια Κουλη.

Ιδια φιλοσοφια εχουν και ο Συριζα και το Πασοκ και αυτο φανηκε με την στηριξη που εδωσαν στις παρανομες αποφασεις της συμμοριας του Κουλη στην διαρκεια της πανδημιας και την ελαχιστη αντιδραση τους σε προστιμα και ποινες που νομοθετησε ο μιζαδορος ωτακουστης.

Συγχρονως ξεπεταχτηκαν και οι μεντορες τους διεθνως,ο Κλαους Σβαμπ και ο συμβουλος του Χαραρι οι οποιοι καθοδηγουν ολη αυτη την προσπαθεια.

Καθημερινες δηλωσεις περι χακαρισματος του εγκεφαλου των ανθρωπων,οτι ουτε για δουλους δεν μας χρειαζονται,οτι πρεπει να τρωμε συγκεκριμενα πραγματα,να μην μετακινουμαστε οπως θελουμε και χιλιαδες αλλα.

Αυτα ειναι ολα γραμμενα,λιγοι τα παρακολουθειτε,το τραγικο ειναι οτι αυτα μπαινουν στην καθημερινοτητα μας σιγα σιη γα ωστε εμεις να μην αντιδρουμε,τα μιντια που παιζουν καθοριστικο ρολο σε ολο αυτο το εγχειρημα μας ταιζουν συνεχεια με τηλεοπτικα σκουπιδια και ιστοριες παιδεραστιας και βιασμων ωστε να κατευθυνουν την σκεψη μας και να μην μας αφηνουν να δουμε αυτο που κρυβεται απο πισω.

Τι σχεδιαζουν λοιπον,για αλλη μια φορα.

Αποπληθυσμο του πλανητη,με οποιο προσφορο μεσον,εμβολια,πεινα,διψα,αποκλεισμους

Πληρη ψηφιοποιηση του χρηματος και σταδιακη αποσυρση των μετρητων

Υποχρεωτικα εμβολια στους ιους που οι ιδιοι διοχετευουν στην ατμοσφαιρα

Εξοντωση οσων διαφωνουν και αποκρυψη ολων των αντιθετων φωνων.

Οποιος δεν υπακουει θα αποκλειεται απο παντου,δεν θα εχει προσβαση στο ψηφιακο χρημα και σε κανενα τομεα του κρατους οπως την υγεια,παιδεια,οτιδηποτε.

Η θα επανερχεται υποταγμενος η θα πεθαινει αφου δεν θα μπορει αν εχει προσβαση ουτε σε τροφη ουτε σε νερο,δεν θα μπορει να πληρωνει μιας και το συστημα θα εχει αποκλεισει την προσβαση του στο ψηφιακο χρημα.

Ακουω η διαβαζω γνωμες ανθρωπων που λενε ποσο τους βολευει να πληρωνουν ακομα και για ελαχιστα ποσα η αγορες με τις καρτες τους,φαινεται τοσο βολικο και απλο.

Οταν ομως αντιδρασουν και τους κοπει η προσβαση σε αυτες τοτε θα καταλαβουν οτι αυτο που τους παρουσιαζοταν σαν διευκολυνση ηταν η παγιδα στην αιωνια υποδουλωση τους.

Η διαιρεση του πληθυσμου παιζει τεραστιο ρολο σε αυτο το εγχειρημα,ολοι θυμαστε το μισος που ειχε καλλιεργησει ο Κουλης και η συμμορια του,οι ψεκασμενοι σε σχεση με τους υπολοιπους,οι αντιεμβολιαστες,οι επικινδυνοι για την κοινωνια,κι εσεις σαν προβατα δεχθηκατε ολο αυτο το παραμυθι και δεν σκεφτηκατε οτι θα ερθει η σειρα σας καποια στιγμη,για οποιο αλλο λογο.

Δημιουργουν τους νεους Εβραιους για το ολοκαυτωμα,οτι εκαναν οι Ναζί στον 2ο παγκοσμιο πολεμο.

Ειμαστε σε πολυ επικινδυνο σημειο,η θα τους αφησουμε να κανουν αυτο που θελουν και σχεδιαζουν δεκαετιες τωρα η θα ξυπνησουμε και θα αντιδρασουμε,μεσο ορο δεν εχει,οποτε αποφασιστε.

https://harrytsopanos.blogspot.com/2022/12/blog-post_6.html

loading...