Οι 7 ταινίες στις οποίες οι ηθοποιοί έκαναν έρωτα στην πραγματικότητα!

Για κάποιες έχουμε ακούσει φήμες για κάποιες άλλες ήμασταν κι εμείς σίγουροι. Για να δούμε ποιες είναι. Έχει ενδιαφέρον το θέμα…

Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι (1972)
Πανέμορφο και τραγικό. Ο διεθνής ρομαντισμός του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι αξίζει περισσότερο από την πονηρή φήμη της ταινίας, κυρίως λόγω μιας σκηνής που εμπλέκεται ο Μάρλον Μπράντο, η Μαρία Σνάιντερ και μια μπάρα βουτύρου (διευκολύνοντας τα πράγματα οριακά).
Αλήθεια ή ψέμματα; Η ταινία δεν είναι τόσο σαφής, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες από ανθρώπους του συνεργείου που παρευρίσκονταν, ότι το πρωκτικό σεξ προσομοιώνεται με απόλυτο ρεαλισμό. Ίσως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι η Σνάιντερ αισθάνθηκε «βιασμένη» και ο Μπράντο ένιωσε «παραβίαση» και ότι δεν μιλήσανε ξανά στον σκηνοθέτη για πολλά χρόνια.

Μετά τα μεσάνυχτα (1973)
Το παράξενο ψυχο-θρίλερ του Νίκολας Ρεγκ κάνει ένα διάλειμμα από τις μυστηριώδεις σκηνές καταδίωξης στη Βενετία για να επιδείξει μια τρυφερή και ασυνήθιστα ζεστή σκηνή σεξ εν τω μέσω πένθους, με τους Ντόναλντ Σάδερλαντ και Τζούλι Κρίστι.
Αλήθεια ή ψέμματα; Φημολογείται ότι ο Γουόρεν Μπίτι όταν είδε τη σκηνή με την τότε κοπέλα του, Κρίστι να δέχεται την αιδοιολειξία του συμπρωταγωνιστή της, απαίτησε να κοπεί η σκηνή. Αλλά δεν κέρδισε αυτόν τον αγώνα και ο Σάδερλαντ εξακολουθεί να επιμένει ότι όλα ήταν εντελώς πλαστά. Εκείνος θα ξέρει.

Καλιγούλας (1979 )
Ο Ιταλός σκηνοθέτης Τίντο Μπρας υπογράφει αυτή την επική «καρικατούρα» του ιστορικού, ρωμαϊκού δράματος με πρωταγωνιστή τον Μάλκομ Μακ Ντάουελ και την Έλεν Μίρεν. Κανένας από τους ηθοποιούς δεν είχε ως χόμπι την νεκροφιλία ή την αιμομιξία, αλλά μετά τις «μαύρες» κριτικές μία στάμπα τους έμεινε.
Αλήθεια ή ψέμματα; Τα παραπάνω είναι μόνο η μισή αλήθεια: Όταν ο παραγωγός της ταινίας είναι ο ιδρυτής του περιοδικού Penthouse, Μπομπ Γκουτσιόνε, τα πάντα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί. Λέγεται ότι ο Μπρας έκοψε μια σκηνή και την γύρισε με επαγγελματίες πορνοστάρ… για να δώσει έμφαση.

Ειδύλλιο (1999)
Πρωταγωνιστούν η Καρολίν Ντούσεϊ και ο πραγματικός πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι. Το καλαίσθητο έργο της Κατρίν Μπρεγιά άνοιξε τις πύλες για το «ακατάλληλο» περιεχόμενο στα σοβαρά έργα του κινηματογράφου. Ίσως δεν είναι ιδανική ταινία για το πρώτο ραντεβού.
Αλήθεια ή ψέμματα; Είναι 100% πραγματικό το περιεχόμενο, τα πάντα, από την πεολειξία και τον αυνανισμό μέχρι την πλήρη διείσδυση. Η Μπρεγιά επιθυμεί να διερευνήσει το σεξ με έναν ρεαλιστικά ευαίσθητο τρόπο και μάλλον τα καταφέρνει.

Brown Bunny (2003)
Ο ηθοποιός με τη «σέξι φάτσα», Βίνσεντ Γκάλο, κυκλοφορεί ανά την Αμερική πάνω σε μια μοτοσικλέτα. Η εμμονή του με την πρώην κοπέλα του Κλοέ Σεβινί κορυφώνεται με ένα επανένωση-μαϊμού και μια πεολειξία σε ένα φτηνό δωμάτιο κάποιου μοτέλ. Φυσικά, η ταινία έκανε το ντεμπούτο της στις Κάννες .
Αλήθεια ή ψέμματα; Μετά από έντονες εικασίες ότι ένα προσθετικό μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί και όχι το αληθινό πέος του Γκάλο, ο ηθοποιός υποστήριξε δημόσια το αντίθετο και η Σεβινί από την πλευρά της ουδόλως ταράχτηκε. Η σεμνοτυφία δεν χωράει στην τέχνη.

Εννιά τραγούδια (2004)
Εξακολουθεί να θεωρείται η πιο σεξουαλική ταινία που έχει παράξει ποτέ το Ηνωμένο Βασίλειο. Το ρομάντσο του Μάικ Γουίντερμποτομ περιλαμβάνει ζωντανές μουσικές ηχογραφήσεις από συγκροτήματα όπως οι Primal Scream και οι Von Bondies, να «ντύνουν» σκηνές υπνοδωματίου με ένα περιπετειώδες ζευγάρι που αγαπά όσο τίποτα να παρακολουθεί συναυλίες.
Αλήθεια ή ψέμματα; Μερικές σκηνές -όπως η εκσπερμάτωση- είναι αδύνατο να ήταν ψεύτικες. Οι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης από την πρώτη στιγμή επεδίωκαν την μη προσποιητή οικειότητα. Έτσι είναι οι ρόκερς, αληθινοί. Ακόμα πιο αληθινοί αυτοί που υποδύονται τους ρόκερς.

Αντίχριστος (2009)
Με μία άρια και έναν ασπρόμαυρο πρόλογο η ταινία καθηλώνει. Το ίδιο και το slow motion σεξ στο ντους με τους Γουίλεμ Νταφόε και τη Σαρλότ Γκενσμπούργκ, ενώ το αξιολάτρευτο παιδί τους περιπλανιέται επικίνδυνα κοντά σε ένα ανοιχτό παράθυρο.
Αλήθεια ή ψέμματα; Ο σκηνοθέτης είναι ο Λαρς Φον Τρίερ. Αυτό τα λέει όλα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν χρησιμοποιηθεί επαγγελματίες πορνοστάρ ώστε να αντικαταστήσουν τους κορυφαίους ηθοποιούς στο «σκληρό πυρήνα» των ταινιών του. Και δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι από τους κορυφαίους ηθοποιούς του έκοψαν την καλημέρα.

loading...