«Έφυγε» η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ η κόρη του «Βασιλιά» Έλβις σε ηλικία 54 ετών

 

Πέθανε στο Λος Αντζελες από καρδιακή ανακοπή η κόρη του «Βασιλιά» Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, σε ηλικία 54 ετών. Πρόσφατα η ίδια είχε αναφερθεί στον εθισμό της στα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένων των παυσίπονων, των οπιοειδών και της κοκαΐνης.

Η Πρίσλεϊ είχε πέσει σε κώμα και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη.

Λίγο αφότου της έγινε ΚΑΡΠΑ στο σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η 54χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η οικονόμος της Λίζα Μαρί τη βρήκε αναίσθητη στην κρεβατοκάμαρά της και πως εκείνος που της έκανε την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, ήταν ο πρώην άντρας της, Ντάνι Κίου, με τον οποίο συζούσε.

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Lisa Marie μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Η Daily Mail ανέφερε πως οι γιατροί κατάφεραν να «ανακτήσουν τον σφυγμό της», προτού την πάνε στο νοσοκομείο. Το ΤΜΖ συμπλήρωσε σε δημοσίευμά του, ότι της χορηγήθηκε αδρεναλίνη προκειμένου να επανέλθει ο σφυγμός της αλλά δεν τα κατάφερε.

Μόλις την περασμένη Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Austin Butler βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις».

loading...