«Μείνετε μέσα, διαφορετικά… πρόστιμο 500 ευρώ!»

Η πορεία προς μια καταπιεστική κοινωνία, ξεκινάει με προστατευτικά μέτρα που θεσπίζονται με καλές προθέσεις – όπως συνέβη με τον Covid. Από δήθεν προοδευτικές δυνάμεις, όταν το μόνο πραγματικά προοδευτικό σύστημα, είναι αυτό που σέβεται τα ατομικά δικαιώματα αντί τον κολεκτιβισμό.

Έχει δε πλέον τεκμηριωθεί πως λογική του λουκέτου δεν βοηθάει σε τίποτα την Υγεία – ενώ καταστρέφει την Οικονομία. Είναι αδύνατο να πιστέψει κανείς πως δεν το καταλαβαίνει η κυβέρνηση – με αποτέλεσμα τη χρεοκοπία χιλιάδων μικρών επιχειρήσεων ειδικά στην εστίαση. 

Και στα παραπάνω έρχεται η κυβέρνηση και προσθέτει πρόστιμο 500 (!) ευρώ για παράβαση στα μέτρα… Που θα βρεί 500 ευρώ ο Έλληνας σήμερα; Αλλα φυσικά η λογική είναι “δίνω δήθεν επιδόματα και τα παίρνω πίσω με πρόστιμα και νέους φόρους”. Ειδικά η πονηριά του νέου φόρου στα πετρελαιοκίνητα για να “χρηματοδοτήσει τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας” – τα λύσαμε τα υπόλοιπα, η πράσινη ενέργεια μας έχει απομείνει… Η δε Γερμανία συνεχίζει κανονικά να καει λιγνίτη.

Ίσως η χειρότερη κυβέρνηση που έχει ποτέ υπάρξει στη σύγχρονη νεοελληνική ιστορία (και ας μη βιαζόμαστε ακόμη, το “εργο” έχει συνέχεια). Με το κατά κεφαλήν χρέος του κόμματος (Χρέος κόμματος ανά βουλευτή) να έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, μπορεί αλήθεια να πιστεύει ακόμη κανείς πως αυτοί μπορούν να μας σώσουν;

Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο, τα έχουν χαμένα: 

loading...