ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ 33 ΧΡΟΝΙΑ… ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΕΥΜΑ ΤΟΥ “ΓΕΡΟ-ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ” ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ !

Για δείξουν τα σκυλιά στα άλλα τετράποδα τον δικό τους χώρο, δηλαδή πως η ρόδα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, ο τοίχος, ή το δένδρο τους ανήκουν, τους ρίχνουν από ένα κατούρημα.

Έτσι λοιπόν, ο μεγάλος ηγέτης που κατέστρεψε την Ελλάδα, και που όσο ήταν στο Λονδίνο μαθαίναμε από τον Χυτήρη πως «Έφαγε μπανάνα και είχε άφθονη διούρηση», στις 22 Οκτωβρίου του 1988 που επέστρεφε από το Λονδίνο, μετά την πολύμηνη περιπέτεια υγείας στο Λονδίνο και την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε από το διακεκριμένο Αιγύπτιο καρδιοχειρουργό Μαγκντί Γιακούμπ, την ώρα που ήταν πάνω στη σκάλα του αεροπλάνου (στο αεροδρόμιο του Ελληνικού) -και ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος παραληρούσε- αποφάσισε να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τα κουτσομπολιά του κόσμου και την γυναίκα του, για την σχέση του με την Δήμητρα Λιάνη, οπότε αποφάσισε να μας δείξει πως η γκόμενα που τον ακολουθούσε ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ, γύρισε το κεφάλι πίσω και με το περίφημο νεύμα καλώντας την ΞΑΝΘΙΑ ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΒΥΖ@ΥΣ ΔΗΜΗΤΡΑ να κατέβει μαζί του από το αεροσκάφος ! ! !

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, Παπανδρέου και Λιάνη ήταν επίσημο ζευγάρι.

Ο γάμος τους έγινε μερικούς μήνες αργότερα το 1989 και έζησαν οι δυο τους μαζί μέχρι το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, (τον Ιούνιο του 1996) ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΤΩΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΞΑΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ….  

β. τεζαρης

϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! ! 

loading...