Είναι όλα μιλημένα και από πριν κανονισμένα! Ο καυτός Ιούλιος της κονόμας και οι 3 διαγωνισμοί που θα φέρουν βροχή από δις με την σφραγίδα του Μαξίμου!

 Οι φρεγάτες στους Αμερικάνους, οι ταυτότητες στην SpaceHellas και η Εγνατία οδός στον Περιστέρη.

Του Άρη Σπίνου

Οι 3 μεγάλες δουλειές της χρονιάς. Πέραν πάσης αμφιβολίας ο Ιούλιος, παρά τον καύσωνα και τα 40αρια της θερμοκρασίας, αναμένεται να αποδειχθεί ακόμη πιο καυτός αναφορικά με μείζονος σημασίας αποφάσεις και διαγωνιστικές διαδικασίες!

1. Εντός του μηνός αναμένεται η τελική απόφαση της κυβέρνησης όσον αφορά την προμήθεια των 4 φρεγατών του πολεμικού ναυτικού!

Οι Αμερικανοί έχουν το προβάδισμα, κυρίως λόγω της σύνδεσης της προμήθειας με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και Ελευσίνας! Άπαντες γνωρίζουν ότι η δουλειά έχει κλείσει.

2. Μέσα στο μήνα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό του Υπ. Προστασίας του Πολίτη για τις ταυτότητες των 550 εκατ. ευρώ!

Εκκρεμούν ενστάσεις, προσφυγές του κράτους στο Ελεγκτικό συνέδριο, οριστικοποίηση του αριθμού των υποψηφίων, άνοιγμα των οικονομικών προσφορών και …ξανά ενστάσεις. Η πιάτσα λέει ότι την δουλειά την έχει πάρει η SpaceHellas.

3. Κατά το πρώτο 15νθημερο του Ιουλίου θα ανοίξουν οι οικονομικές προσφορές για τον διαγωνισμό της ιδιωτικοποίησης της Εγνατίας οδού! ΓΕΚ Τέρνα – Egis και Μυτιληναίος – Αβαξ – Vinci. Ο Περιστέρης πανηγυρίζει ότι έχει κερδίσει και ο Μυτιλιναίος απειλεί θεούς και δαίμονες αν δεν κερδίσει.

edolio5.blogspot.com

loading...