245 εποχικοί στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής

Στην πρόσληψη 265 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (διάρκειας οκτώ μηνών) προχωρά το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, για την
στελέχωση της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην Αθήνα και των παραρτημάτων της σε Κω, Λέρο, Λέσβο, Χίο, Σάμο και Έβρο. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί σε διοικητικές, τεχνικές και βοηθητικές ειδικότητες όπως: ΠΕ Διοικητικού/Οικονομικού, ΠΕ/ΤΕ Πληροφορικής, ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού, ΔΕ Οδηγών, ΔΕ Ηλεκτρολόγων, ΔΕ Υδραυλικών κ.α. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου. Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης, Λ.Συγγρού 83, ΤΚ 11745, και απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 210 9285109, 210 9285106, 210 9285151, 210 9285129, 210 9285145.

Πηγή: http://dimosio.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ........Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ.......ΣΥΜΒΑΣΗ......ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Τ Ε Λ Ο Σ........ΚΑΙ ΟΙ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ.......ΚΑΚΩΣ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΔΕΝ ΟΡΙΣΕ........ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ.........ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΕΝΟ ΝΟΜΟΥ......ΕΕΕΕΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]