Μείωση έως 15% στα εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων

Μειωμένο κατά 10%-15% σε σχέση με σήμερα θα είναι το εφάπαξ που θα λάβουν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι ασφαλίστηκαν από το 1993 και μετά και θα συνταξιοδοτηθούν εντός της επόμενης 15ετίας.


Αιτία είναι η ένταξή τους στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ και η αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των εισφορών τους. Οι αυξομειώσεις στο ύψος των εισφορών χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων θα επηρεάσουν τόσο το ύψος των μισθών τους όσο και των μελλοντικών τους συντάξεων, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Τα παραπάνω προκύπτουν από την εγκύκλιο των συναρμόδιων υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών για τις αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των εισφορών.

Οι αλλαγές αυτές εκτιμάται ότι αφορά περίπου 250.000 δημοσίους υπαλλήλους που θα συνταξιοδοτηθούν την επόμενη 15ετία και θα δικαιούνται τη λήψη εφάπαξ βοηθήματος.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. 15%? ΜΟΝΟ? ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΝΑΙ! ΜΕΙΩΣΗ 50% ΚΙ ΒΑΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΑΙΝΤΕ ΚΑΛΟΜΑΘΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦ'ΑΠΑΞ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΦΑΠΑΞ?ΤΆΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΛΑ ΓΑΜΙΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΑΜΙΟΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]