ΕΛ ΛΑΣ-ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ : H IEΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣΗ ΙΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.  ΟΙ 

ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ
ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. 


ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ
ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ Ο ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΤΟΣ 
ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ Ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ 
ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ 
ΠΡΙΝ.


ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ 
ΟΧΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥ
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ 
ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ 
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΟΥΣ 
ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟΤΑΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ,


ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΗΘΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ
ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ 
ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ,
Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, τους μοιράζονται με ολους τους πολιτες. Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 

Στα πλαισια  αυτων των σκοπων ο βασιλιας Θησεας δημιουργησε το αθλημα παγκρατιο το απολυτο πολεμικο εργαλειο μαχης και εθνικης επιβιωσως ολους εκεινους τους αιωνες.


Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων, για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. Eπι Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας δεν ειχες το δικαιωμα να εισαι βασιλιας, αρχιστράτηγος, στρατηγος, εάν δεν πολεμουσες στην πρωτη Γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου.Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου. Εδωσαν  τους πιο γεναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη,για την Ελληνικη αυτοκρατορια.

Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονιμος τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας, Φυσικα οι οικογενειες αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα, και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας.


Καποιοι από τους Ελληνες στρατιωτικούς της Μικρας Ασιας, εγιναν ακομη και βασιλεις (Φωκάδες, Κομνηνοι, Ρωμανος δ, Ρωμανος γ Αργυρος).

Οι Ελληνικες οικογενειες ηταν αυτές που διοικουσαν στρατιωτικα και πολιτικα το κρατος σε όλη την διαρκεια ζωης του.

Οι εκάστοτε στρατηγοι του κάθε θεματος, ηταν ταυτόχρονα και πολιτικοι διοικητες. Οι Ελληνικες οικογενειες αυτές ηταν οι Φωκάδες, οι Σκληροι, οι Αργυροι, οι Μελισσηνοι, οι Δαλασσηνοι, οι Κομνηνοι, οι παλαιολογοι, και πολλοι αλλοι. Ολες αυτές οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας στο περασμα των αιωνων εχασαν εκατοντάδες η και χιλιαδες συγγενείς στα πεδια των μαχων. Εκατοντάδες χιλιαδες μελη των οικογενειων αυτων πεθαναν αιχμάλωτοι στα χερια των Μωαβιτων (νεα ονομασια των Αγαρηνών. Αυτό γινοταν διοτι, οταν ηταν αιχμάλωτοι, στα χερια των αγαρηνων, δεν δεχτηκαν ποτε να αλλαξουν πιστη, να αλλαξουν εθνικοτητα, οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, και από Ελληνοχριστιανοι, να γινουν Αραβοσαρακηνοι. Για αυτό πεθαιναν στα χερια των εχθρων μας κατω από φρικτα βασανιστήρια. Ποιος μπορει να ξεχασει για παράδειγμα τον μικροτερο αδερφο του Ελληνα αυτοκρατορα Νικηφορου του β Φωκα, τον Κωνσταντινο ο οποιος ηταν στρατηγος του θεματος της Μεσοποταμιας.Σε μια μαχη κοντα στο Μαρας (Γερμανικεια), ο Κωνσταντινος , επεσε αιχμάλωτος ,στα χερια των ισμαηλιτων. Όταν όμως αρνηθηκε, να αλλαξει πιστη και εθνικοτητα, ξεψυχησε κατω από φρικτα βασανιστήρια στα χερια των Ισμαηλιτών.


Eπισης παρα πολλα ενδοξα μελη των Ελληνικων στρατιωτικων οικογενειων της Μικρας Ασιας, τραυματιστηκαν παρα πολυ βαρια ειτε εμειναν αναπηροι σε ολοι τους την ζωη, ειτε σκοτωθηκαν.

Ολους εκεινους τους αιωνες, το ιδιο εκαναν χιλιαδες αλλοι Ελληνες από της στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, και αλλων Ελληνικων περιοχων,

.
 Ακομη όλα τα μελη των οικογενειων αυτών πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου, ολους εκεινους τους αιωνες.
Τον βασιλια Θησεα ερχεται να συμπληρωσει ο υπατος των φιλοσοφων ο
Αριστοκλής. 
Ο υπατος των φιλοσοφων ο Αριστοκλης θα ερθει μεσα απο τα εργα του και τις ιερες διδασκαλιες του να επιβεβαιωσει το ιερο αξιωμα του Βασιλια Θησεα. 

Μονον που ο Αριστοκλης προσεθεσε οτι ο εκαστοτε Ελληνας βασιλιας δεν θα ειναι μονον ο πιο γεναιος σε καθε μαχη και σε καθε πολεμο, αλλα θα ειναι παραλληλα ο πιο ηθικος, και ο μεγαλυτερος φιλοσοφος. 

Αυτο που μας διδασκει ειναι οτι ολοι οι βασιλιαδες πρεπει να ειναι ηθικοι,  να ειναι γεναιοι, να ειναι δικαιοι, αλλα μαζι με ολες αυτες τις αρετες το επιπεδο της παδειας και των γνωσεων τους να ξεπερνα καθε αλλον Ελληνα.


Μονον οι Βασιλεις πολεμιστες-φιλοσοφοι  ειναι σε θεση να ανταποκριθουν σε καθε δυσκολια, σε καθε πολεμο και να διοικουν δικαια και σωστα σε περιοδους ειρηνης και πολεμου.


Εἶεν: ταῦτα μὲν δὴ ὡμολόγηται, ὦ Γλαύκων, τῇ μελλούσῃ ἄκρως οἰκεῖν πόλει κοινὰς μὲν γυναῖκας, κοινοὺς δὲ παῖδας εἶναι καὶ πᾶσαν παιδείαν, ὡσαύτως δὲ τὰ ἐπιτηδεύματα κοινὰ ἐν πολέμῳ τε καὶ εἰρήνῃ, βασιλέας δὲ αὐτῶν εἶναι τοὺς ἐν φιλοσοφίᾳ τε καὶ πρὸς τὸν πόλεμον γεγονότας ἀρίστους, 
ὡμολόγηται, ἔφη.

Ειναι ζητημα ζωης και θανατου ολοι οι Ελληνες βασιλεις, στρατηγοι-αρχηγοι του Ελληνικου εθνους να εχουν απαραιτητος ολα αυτα τα στοιχεια τα οποια μας διδαξαν ο Θησεας με τον Αριστοκλη.

Σε διαφορετικη περιπτωση δεν υπαρχει καμια απολυτως πιθανοτητα να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος.Για να διδαξει ο Βασιλιας Θησεας ένα τοσο υψιστης σημασιας ηθικο αξιωμα για πρωτη φορα στα χρονικα, σημαινει ότι ο ιδιος ειχε παρα πολύ μεγαλη παιδεια, και υψηλες ηθικες αρχες

Επισης το υψιστο αυτό ηθικο αξιωμα του Θησεα μας δειχνει ότι εκεινες
της εποχές ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος βρισκοταν  ηδη σε μια
περιοδο μεγαλης ακμης.

Το μεγιστο αυτό ηθικο αξιωμα με την σειρα του μας δειχνει ότι όχι μονο
είχαμε αλφαβητο εκεινη την εποχη, αλλα είχαμε έναν αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο σε υψηλοτατο επιπεδο.

Ηταν τελειως αδυνατον να αποκτησουμε αλφαβητο ως εθνος μολις το 800 π.χ. , και να εχουμε πριν από το 800 π.χ. τοσο πολύ μεγαλα ηθικα αξιωματα.


Αποδειξεις και στοιχεια σχετικα με τον παναρχαιο Ελληνικο πολιτισμο μας δινει και ο Πλούταρχος.

Ο Πλουταρχος στο εργο του περι Σωκρατους δαιμονιου αναφερει τα εξης πολυ σημαντικα ,οτι οταν ο Βασιλιας Αγησίλαος (ο Σπαρτιατης) ανοιξε τον ταφο της Μητερας του Ηρακλη της Αλκμηνης βρηκαν μεσα διαφορα πραγματα και πινακιδες με επιγραφες της οποιες εστειλε ο Αγησιλαος στον Φαραω Νεκταβι της Αιγυπτου με απεσταλμενο του Σπαρτιατικου κρατους τον Αγητοριδα. Εκει ο Νεκταβι φωναξε τον Αρχιερεα Χονουφι στον οποιον ανακοινωσε οτι ο απεσταλμενος του Βασιλια Αγησιλαου ζητα να μαθει απο ποτε χρονολογουνται οι πινακιδες με τα γραφομενα.Ο Χονουφι πηρε τις πινακιδες και μετα απο τρεις ολοκληρες ημερες απαντησε στον φαραω και αυτος με την σειρα του στον απεσταλμενο του βασιλια Αγησιλαου τον Αγητοριδα οτι το αλφαβητο αυτο το ηξεραν ο Ηρακλης ολοι οι Ηρακλειδεις μεχρι και στα χρονια του Πρωτεα γνωριζαν αυτο το αλφαβητο οι Ελληνες.


Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ YΠΑΤΟ ΤΩΝΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Βρισκόμαστε στην χειροτερη ιστορικη στιγμη, από καταβολης του Ελληνικου εθνους. Για την επιβίωση του εθνους , είναι απαραιτητη η δημιουργια ηθικων αρχων. Ειδικα για της επομενες γενιες. Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο "μυστικο " επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια.

 Ο Σωτηρας Χριστος ηταν η αιτια να σωθει η ετοιμοθανατη από το εωσφορικο δωδεκαθεο, ρωμαικη αυτοκρατορια, η οποια ειχε σαπισει σε ηθικο, σε πνευματικο επιπεδο, και η οποια θα ειχε ακριβως το ιδιο τελος με τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο. Ο Ιησους Χριστος είναι η αιτια της δημιουργιας της πρωτης και μοναδικης μεχρι και σημερα Ελληνοχριστιανικης αυτοκρατοριας. Είναι αυτονοητο, ότι τα θαυματα, η ανασταση, η διδασκαλια για αγαπη, δικαιοσύνη, βοηθεια, ειρηνη, αληθεια, συγκλονισαν τον τοτε γνωστο κοσμο, ο οποιος βριοκσοταν κατω από τον ληθαργο του εωσφορισμου. Η Ελλαδα κυριολεκτικα νεκραναστήθηκε από τον σωτηρα Χριστο.


Την εποχη του μεσαιωνα υπηρχαν γνησιες Ελληνιδες. Για αυτό είμασταν στην κορυφη του μεσαιωνικου κοσμου. Ολες οι Ελληνιδες, εκεινους τους αιωνες κάθε Κυριακη πηγαιναν στην Εκκλησια. Η εκκλησια αποτελουσε τροπο ζωης για τις Ελληνιδες και τους Ελληνες. Ηταν παντοτε για τους Ελληνες η Εκκλησια η πρωτη τους σκεψη, η πρωτη τους προτεραιοτητα. Ακομη οι Ελληνίδες πηγαιναν σε εσπερινούς, αγρυπνιες κλπ. κάθε εβδομαδα, γιατι οι ανδρες απουσιαζαν μονιμως στα πεδια των μαχων και εκαναν φιλανθρωπιες. Πηγαιναν συνεχεια σε νοσοκομεια με φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν κανεναν απολυτως συγγενή και τους εκαναν παρεα, ενώ τους εδιναν παντοτε ελεημοσυνη. Για τους ιδιους λογους, πηγαιναν στα φτωχοκομεία. Επισης πηγαιναν σε κρατουμενους. Από αυτές της εξαιρετικες, μονογαμικες, ηθικες Ελληνιδες, γεννηθηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ηρωων αυτοκρατορων, στρατηγων, ανωτατων αξιωματικων και στρατιωτών του μεσαιωνα. Οι ανθρωποι αυτοι κρατουσαν ελευθερη την Ελλαδα, ενώ ταυτόχρονα την ειχαν παγκοσμια αυτοκρατορια.

Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα , από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους ,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες.

Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.


Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.


Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.

 Ακομη και ο Αλεξανδρος , με παρα πολύ εμπειρους στρατιώτες, με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.

 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.

Μονον όταν ανεβηκε στον ρωμαικο θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΝΟΝ Η ΣΤΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ
ΓΝΩΣΕΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 

Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. Ολα τα προαναφερομενα θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

54 σχόλια :

 1. Ανώνυμος18 Μαΐου 2017 - 7:23 μ.μ.

  ΨΩΡΡΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΝΤΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΙΥΝ

  ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΒΑΙΑΣ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ???
  ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΡΑΡΟΜ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Giannis Paterakis
   -----------------ΟΥΤΕ ΕΝΑ "ΧΑΡΤΑΚΙ" ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ....

   ΟΥΤΕ "Ε Ν Α" ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.. ------------------------------------------------------------------------------------

   Διαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
   ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΙΡΑΚΕΝΑ ΞΕΨΕΙΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ
   ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΕΝΑ

   Το κατώφλι του 1ου ειδικού ανακριτή θα περάσουν στις 21 Ιουνίου τρείς από τους συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα , οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με σειρά κακουργηματικών πράξεων που αφορούν τη δράση της «Ελλήνων Συνέλευσις».
   Οι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει άφαντος, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η «Ελλήνων Συνέλευσις» έδρασε ως εγκληματική οργάνωση και αριθμεί 21.000 σελίδες.

   Στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε και ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα ζητώντας ενημέρωση για την δικογραφία την οποία , όμως, όπως είπε δεν έλαβε. Σύμφωνα με τον συνήγορο ο ανακριτής του διευκρίνισε πως για να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας θα πρέπει προηγουμένως να έχει εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του εντολέα του. Πάντως, στην κρίσιμη ερώτηση αν ο Αρτέμης Σώρρας προτίθεται να παραδοθεί απάντησε ο συνήγορος απάντησε: «δε γνωρίζω».

   http://www.news.gr/ellada/koinonia/article-wide/311714/stis-21-ioynioy-apologoyntai-oi-synergates-toy-art.html

   Διαγραφή
  3. ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΘΑ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΟΤΟΠΑΝΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣΑΣ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΑΛΑ 30-35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
   ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΓΙΟΥΦΤΟΣ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ.

   Διαγραφή
  4. ΑΝΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ/ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ Η ΝΤΟΥΛΑΠΟΚΩΛΗ ΑΛΟΓΟΚΕΦΑΛΗ ΚΥΠΡΕΙΚΙΑ ΓΑΙΔΑΡΑ. ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 3-4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΕΡΙΦΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΠΙΘΗΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑΑΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΚΑΗΚΕΣ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΔΙΚΑΣΗ...

   ΕΣΕΙΣ ΕΡΠΕΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ??

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΞΕΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ...

   ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ??

   ΟΜΩΣ...!!!

   ""Παράλληλα γίνεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ να δείξουν μια επισημότητα κατά των οικονομικών εργαλείων του Σώρρα. Μια εισαγγελέας κάνει αίτηση για επανεξέταση της δίκης του 13 που απέδειξε πανηγυρικά την ύπαρξη των 600 δις, και ενώ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ μέσα σε λίγα λεπτά, τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το θέμα σαν να έχει γίνει ακύρωση της δίκης, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ !!""

   ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ,ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ...!!!!

   Διαγραφή
  6. ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. ΣΩΡΡΑΣ,ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ..
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

   «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

   ΑΘΗΝΑ 13/03/2017

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΑΤΗ ΣΩΡΡΑ» ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
   ΟΙ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ -ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ- ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ ΦΑΙΔΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

   ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΕΦΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ «ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ» ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ -ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ- ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

   Ο ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΕΡΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2012-2014 ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ $ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΜΕ ΑΡ. ΠΡ. 09927 ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΑΝ. ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 23Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝ. ΛΟΓ. ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ».

   ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΜΗΝΕΣ.

   Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. 1.

   ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΤΟΠΟ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.

   Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ.

   ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
   «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   Διαγραφή
  7. """"Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι....!!!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΣΤΕ ΜΕ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…

   ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...

   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΠΑΜΕ "Τ Ω Ρ Α" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ??

   ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ Η ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ..

   ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ..??

   Διαγραφή
  8. ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!
   ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  9. ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ UCC1 ΜΑΛΑΚΑ 12ΘΕΕ!!!!!!!!!!!
   ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ?????????????????
   ΖΩΟΠΙΘΗΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΑΛΑΚΑ

   Διαγραφή
  10. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ 12ΘΕΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ

   Διαγραφή
  11. ΡΕ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

   Διαγραφή
  12. ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΔΙΚΑΣΗ...

   ΕΣΕΙΣ ΕΡΠΕΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ??

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΞΕΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΧΕ ΘΕΙΑ ΦΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ,ΕΝΩ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

   ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ??

   ΟΜΩΣ...!!!

   ""Παράλληλα γίνεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ να δείξουν μια επισημότητα κατά των οικονομικών εργαλείων του Σώρρα. Μια εισαγγελέας κάνει αίτηση για επανεξέταση της δίκης του 13 που απέδειξε πανηγυρικά την ύπαρξη των 600 δις, και ενώ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ μέσα σε λίγα λεπτά, τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το θέμα σαν να έχει γίνει ακύρωση της δίκης, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ !!""

   ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ,ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ...!!!!

   ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...

   Διαγραφή
  13. ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!
   ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος16 Μαΐου 2017 - 7:27 μ.μ.

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟN ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΥΟΥ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ.
  Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΦΥΓΟΠΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΤΕΡΠΟΛ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΕΛΟΣ
  ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΚΟΜΟΣΙΕΣ ΤΕΛΟΣ. ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.


  Ανώνυμος14 Μαΐου 2017 - 11:16 μ.μ.

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

  Ανώνυμος14 Μαΐου 2017 - 11:46 μ.μ.

  ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΜΕΞΕΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΠΑΤΖΗ.
  ΚΡΥΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ 'ΡΘΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ.  Ανώνυμος14 Μαΐου 2017 - 11:49 μ.μ.

  http://greeksurnames.blogspot.gr/2017/05/o.html-----------------------------------------------------------------------------------
  ΤΕΤΟΙΟ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ 12ΘΕΟΥ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΠΙΘΗΚΑ?ΤΙΓΚΑ ΣΤΗ ΓΥΦΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΙΔΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΑ!  Ανώνυμος15 Μαΐου 2017 - 12:10 π.μ.

  ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ????? ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ


  Ανώνυμος15 Μαΐου 2017 - 12:15 π.μ.

  ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΥΝΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΒ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΖΩΑ
  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
   ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΙΡΑΚΕΝΑ ΞΕΨΕΙΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ
   ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΕΝΑ

   Το κατώφλι του 1ου ειδικού ανακριτή θα περάσουν στις 21 Ιουνίου τρείς από τους συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα , οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με σειρά κακουργηματικών πράξεων που αφορούν τη δράση της «Ελλήνων Συνέλευσις».
   Οι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει άφαντος, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η «Ελλήνων Συνέλευσις» έδρασε ως εγκληματική οργάνωση και αριθμεί 21.000 σελίδες.

   Στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε και ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα ζητώντας ενημέρωση για την δικογραφία την οποία , όμως, όπως είπε δεν έλαβε. Σύμφωνα με τον συνήγορο ο ανακριτής του διευκρίνισε πως για να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας θα πρέπει προηγουμένως να έχει εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του εντολέα του. Πάντως, στην κρίσιμη ερώτηση αν ο Αρτέμης Σώρρας προτίθεται να παραδοθεί απάντησε ο συνήγορος απάντησε: «δε γνωρίζω».

   http://www.news.gr/ellada/koinonia/article-wide/311714/stis-21-ioynioy-apologoyntai-oi-synergates-toy-art.html

   Διαγραφή
  2. ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ.
   ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ ΜΕ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΤΟΝ ΓΙΔΟΓΑΜΗ
   ΡΟΥΦΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΣΙΡΛΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

   Η ορκωμοσία οπαδών του Σώρρα μέσα στη θάλασσα -Από τα καφενεία και τους ναούς στην παραλία [βίντεο]

   http://www.iefimerida.gr/news/329169/i-orkomosia-opadon-toy-sorra-mesa-sti-thalassa-apo-ta-kafeneia-kai-toys-naoys-stin

   Διαγραφή
  3. ΠΟY ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΕΣΗ - ΠΑΤΕΡΑΚΗ Η ΣΩΡΡΑΜΟUNA ?????????

   Διαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΩΞΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΠΟΥ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΠΕΡΑΣΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟ,ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑΣ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...

   ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ..???

   ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΙΕΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ'ΕΚΕΙ..

   ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΟΚΟΡΙΑ,ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ??
   ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ..??

   ΜΕΤΑ...
   ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΓΕΤΕ ΣΤΗ ΜΥΘΩΔΙΑ ΤΟ "ΔΙΑ ΕΛΑ" ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΗΣ....

   ΓΙΑΤΙ??

   https://www.youtube.com/watch?v=9VdldPVzAIg

   Διαγραφή
  5. ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΔΙΚΑΣΗ...

   ΕΣΕΙΣ ΕΡΠΕΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ??

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΞΕΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ...

   ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ??

   ΟΜΩΣ...!!!

   ""Παράλληλα γίνεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ να δείξουν μια επισημότητα κατά των οικονομικών εργαλείων του Σώρρα. Μια εισαγγελέας κάνει αίτηση για επανεξέταση της δίκης του 13 που απέδειξε πανηγυρικά την ύπαρξη των 600 δις, και ενώ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ μέσα σε λίγα λεπτά, τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το θέμα σαν να έχει γίνει ακύρωση της δίκης, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ !!""

   ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ,ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ...!!!!

   Διαγραφή
  6. """"Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι....!!!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΣΤΕ ΜΕ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…

   ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...

   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ "Τ Ω Ρ Α" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ??

   ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ Η ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ..

   ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ..??

   Διαγραφή
  7. """"Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι....!!!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΣΤΕ ΜΕ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…

   ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...

   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ "Τ Ω Ρ Α" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ??

   ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ Η ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ..

   ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ..??

   Διαγραφή
  8. ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!
   ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  9. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ??????? ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΟΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ ΖΩΟ!!!!!!!!ΚΡΥΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΨΕΥΤΟΩΝΑΣΗ ΠΛΑΚΑΤΖΗ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ

   Διαγραφή
  10. ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΔΙΚΑΣΗ...

   ΕΣΕΙΣ ΕΡΠΕΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ??

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΞΕΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΧΕ ΘΕΙΑ ΦΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ,ΕΝΩ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

   ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ??

   ΟΜΩΣ...!!!

   ""Παράλληλα γίνεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ να δείξουν μια επισημότητα κατά των οικονομικών εργαλείων του Σώρρα. Μια εισαγγελέας κάνει αίτηση για επανεξέταση της δίκης του 13 που απέδειξε πανηγυρικά την ύπαρξη των 600 δις, και ενώ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ μέσα σε λίγα λεπτά, τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το θέμα σαν να έχει γίνει ακύρωση της δίκης, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ !!""

   ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ,ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ...!!!!

   ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...

   Διαγραφή
  11. ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!
   ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 3. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
  ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΙΡΑΚΕΝΑ ΞΕΨΕΙΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ
  ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΕΝΑ

  Το κατώφλι του 1ου ειδικού ανακριτή θα περάσουν στις 21 Ιουνίου τρείς από τους συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα , οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με σειρά κακουργηματικών πράξεων που αφορούν τη δράση της «Ελλήνων Συνέλευσις».
  Οι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει άφαντος, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η «Ελλήνων Συνέλευσις» έδρασε ως εγκληματική οργάνωση και αριθμεί 21.000 σελίδες.

  Στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε και ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα ζητώντας ενημέρωση για την δικογραφία την οποία , όμως, όπως είπε δεν έλαβε. Σύμφωνα με τον συνήγορο ο ανακριτής του διευκρίνισε πως για να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας θα πρέπει προηγουμένως να έχει εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του εντολέα του. Πάντως, στην κρίσιμη ερώτηση αν ο Αρτέμης Σώρρας προτίθεται να παραδοθεί απάντησε ο συνήγορος απάντησε: «δε γνωρίζω».

  http://www.news.gr/ellada/koinonia/article-wide/311714/stis-21-ioynioy-apologoyntai-oi-synergates-toy-art.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΝΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ/ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ Η ΝΤΟΥΛΑΠΟΚΩΛΗ ΑΛΟΓΟΚΕΦΑΛΗ ΚΥΠΡΕΙΚΙΑ ΓΑΙΔΑΡΑ. ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 3-4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΕΡΙΦΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΠΙΘΗΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑΑΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΚΑΗΚΕΣ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΔΙΚΑΣΗ...

   ΕΣΕΙΣ ΕΡΠΕΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ??

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΞΕΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ...

   ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ??

   ΟΜΩΣ...!!!

   ""Παράλληλα γίνεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ να δείξουν μια επισημότητα κατά των οικονομικών εργαλείων του Σώρρα. Μια εισαγγελέας κάνει αίτηση για επανεξέταση της δίκης του 13 που απέδειξε πανηγυρικά την ύπαρξη των 600 δις, και ενώ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ μέσα σε λίγα λεπτά, τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το θέμα σαν να έχει γίνει ακύρωση της δίκης, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ !!""

   ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ,ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ...!!!!

   Διαγραφή
  3. """"Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι....!!!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΣΤΕ ΜΕ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…

   ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...

   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ "Τ Ω Ρ Α" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ??

   ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ Η ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ..

   ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ..??

   Διαγραφή
  4. ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!
   ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ??????? ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΟΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ ΖΩΟ!!!!!!!!ΚΡΥΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΨΕΥΤΟΩΝΑΣΗ ΠΛΑΚΑΤΖΗ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ

   Διαγραφή
  6. ΡΕ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

   Διαγραφή
  7. ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΔΙΚΑΣΗ...

   ΕΣΕΙΣ ΕΡΠΕΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ??

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΞΕΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΧΕ ΘΕΙΑ ΦΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ,ΕΝΩ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

   ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ??

   ΟΜΩΣ...!!!

   ""Παράλληλα γίνεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ να δείξουν μια επισημότητα κατά των οικονομικών εργαλείων του Σώρρα. Μια εισαγγελέας κάνει αίτηση για επανεξέταση της δίκης του 13 που απέδειξε πανηγυρικά την ύπαρξη των 600 δις, και ενώ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ μέσα σε λίγα λεπτά, τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το θέμα σαν να έχει γίνει ακύρωση της δίκης, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ !!""

   ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ,ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ...!!!!

   ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...

   Διαγραφή
  8. ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!
   ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος15 Μαΐου 2017 - 12:35 π.μ.

  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!12ΘΕΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΙΑΣΤΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΦΟ  Ανώνυμος15 Μαΐου 2017 - 12:37 π.μ.

  ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ 4!!!!!ΘΑ ΦΑΣ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΥΦΤΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΔΟΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ Η
  ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΣΤΙΣ
  21 ΙΟΥΛΙΟΥ.


  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ
  ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
  ΣΩΡΡΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΣΥ;
   Ο ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΣ ΙΣΟΒΙΑ
   ΟΧΙ ΑΠ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕΣ ΤΑ 150ΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

   Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

   Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

   Πέραν των οκτώ η Εισαγγελία της Αθήνας ασχολήθηκε και με τη δράση ακόμα δύο πρόσωπων, στενών συνεργάτών του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι όμως βρίσκονται στον Καναδά και απέστειλε τη σχετική δικογραφία στην ανάκριση.

   Διαγραφή
  2. Γιαννης Καλογεροπουλος
   2 Μαΐου στις 3:00 π.μ. ·
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ....
   ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ....
   ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Α Ρ Τ Ε Μ Η Σ Σ Ω Ρ Ρ Α Σ ! ! ! ! !
   ΔΕΝ. Α Κ Υ Ρ Ω Ν Ο Ν Τ Α Ι ! ! !
   ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ......

   Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ????????????????ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΑΝΟΓΥΦΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ????????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
   ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ????????????
   ΣΑΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΣ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ
   ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

   Διαγραφή
  4. Ο Γιαννης Καλογεροπουλος κοινοποίησε τη δημοσίευσή του.
   16 Μαΐου στις 11:28 μ.μ. ·

   Γιαννης Καλογεροπουλος
   25 Απριλίου στις 3:40 π.μ. ·
   ΘΕΛΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ & ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ?
   ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

   Διαγραφή
  5. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ!!!!!!!!!!ΜΑΝΤΗΣ ΕΙΣΑΙ??????????????????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΔΙΚΑΣΗ...

   ΕΣΕΙΣ ΕΡΠΕΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ??

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΞΕΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ...

   ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ??

   ΟΜΩΣ...!!!

   ""Παράλληλα γίνεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ να δείξουν μια επισημότητα κατά των οικονομικών εργαλείων του Σώρρα. Μια εισαγγελέας κάνει αίτηση για επανεξέταση της δίκης του 13 που απέδειξε πανηγυρικά την ύπαρξη των 600 δις, και ενώ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ μέσα σε λίγα λεπτά, τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το θέμα σαν να έχει γίνει ακύρωση της δίκης, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ !!""

   ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ,ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ...!!!!

   Διαγραφή
  7. """"Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι....!!!!!

   ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΣΤΕ ΜΕ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…

   ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...

   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ "Τ Ω Ρ Α" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ??

   ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ Η ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ..

   ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ..??

   Διαγραφή
  8. ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!
   ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  9. ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ UCC1 ΜΑΛΑΚΑ 12ΘΕΕ!!!!!!!!!!!
   ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ?????????????????
   ΖΩΟΠΙΘΗΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΑΛΑΚΑ

   Διαγραφή
  10. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ 12ΘΕΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ

   Διαγραφή
  11. ΡΕ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

   Διαγραφή
 6. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα
  πολυ πετυχημενο 1/25

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
   ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΙΡΑΚΕΝΑ ΞΕΨΕΙΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ
   ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΕΝΑ

   Το κατώφλι του 1ου ειδικού ανακριτή θα περάσουν στις 21 Ιουνίου τρείς από τους συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα , οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με σειρά κακουργηματικών πράξεων που αφορούν τη δράση της «Ελλήνων Συνέλευσις».
   Οι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει άφαντος, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η «Ελλήνων Συνέλευσις» έδρασε ως εγκληματική οργάνωση και αριθμεί 21.000 σελίδες.

   Στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε και ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα ζητώντας ενημέρωση για την δικογραφία την οποία , όμως, όπως είπε δεν έλαβε. Σύμφωνα με τον συνήγορο ο ανακριτής του διευκρίνισε πως για να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας θα πρέπει προηγουμένως να έχει εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του εντολέα του. Πάντως, στην κρίσιμη ερώτηση αν ο Αρτέμης Σώρρας προτίθεται να παραδοθεί απάντησε ο συνήγορος απάντησε: «δε γνωρίζω».

   http://www.news.gr/ellada/koinonia/article-wide/311714/stis-21-ioynioy-apologoyntai-oi-synergates-toy-art.html

   Διαγραφή
  2. TA 10ρικα ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

   Διαγραφή
  3. ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ? ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ ΕΝΑΝ Μ'ΑΝΕΣΗ!! xo xo xo xoooo

   Διαγραφή
 7. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

  Όταν κρύβεις τον καλό σου εαυτό για να μην σου τον πληγώσουν οι άλλοι,
  ο εαυτός σου δεν είναι ο "καλός ".
  Και αντίθετα ενώ κοιτάς εις τον Ήλιο,
  τα πόδια σου χωρίς να το βλέπεις ... βαδίζεις προ τον γκρεμό.

  Μην μεταμορφώνεις το σώμα σου στης λήθης Ναό.
  Σκέψου για παράδειγμα πως :
  Βλέπεις κάποιον που θεωρείς "γρουσούζη "....
  Τότε εσύ είσαι γρουσούζης στον εαυτό σου...διότι ό,τι σπέρνεις ....θερίζεις.

  Γέμισε το πνεύμα σου με την θεάρεστη και ζώσα αγάπη της χαράς και της αιώνιας νιότης σου από αυτήν την ζωή.
  Γιατί Θεοί είστε θέλεις δεν θέλεις.
  Και ότι πιστεύεις στην καρδιά
  ...τέτοιο καρπό λαμβάνεις.

  Χριστό αν αγαπάς,
  Αγάπα και εσύ με την καρδιά Του.
  Και αν σε αδίκησαν. ..κρίνε με τα συμφέροντα της κρίσης του Χριστού προς εσένα.
  Και βασίλευε ως Θεού Υιός Χριστός.
  Και ζήστε την ανθρωπιά Σου.


  Ιησούς Χριστός Υιός Θεού Ελλήνων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΜΟΓΓΟΛΟΓΦΤΑ
  ===========================================================================
  Το κατώφλι του 1ου ειδικού ανακριτή θα περάσουν στις 21 Ιουνίου τρείς από τους συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα , οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με σειρά κακουργηματικών πράξεων που αφορούν τη δράση της «Ελλήνων Συνέλευσις».
  Οι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει άφαντος, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η «Ελλήνων Συνέλευσις» έδρασε ως εγκληματική οργάνωση και αριθμεί 21.000 σελίδες.
  Απάντηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]