Καταιγιστικός Ντ.Τραμπ για Facebook και Twitter: «Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι»

 Σκληρές δηλώσεις από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, στη διάρκεια συνέντευξης του στο Fox News, ενώ αναφέρθηκε και στο Twitter, τονίζοντας πως χωρίς αυτόν, είναι μια «αποτυχημένη επιχείρηση».

Αναφερόμενος στον Ζούρμπεργκ, σε συνέντευξή του στον Γκρεγκ Γκάτφελντ στο Fox News το βράδυ της Πέμπτης, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είπε ευθαρσώς πως «ερχόταν στον Λευκό Οίκο και με φιλούσε στον κ….».

«Κάνουμε μήνυση στο Twitter, το Facebook και την  Google. Τους μηνύουμε όλους. Όποιος θέλει να συμμετάσχει, ας το κάνει», είπε ο Τραμπ. «Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι», πρόσθεσε, πριν αναφερθεί απευθείας στον Ζούκερμπεργκ.

«Συνήθιζε να έρχεται στον Λευκό Οίκο για να μου φιλήσει τον κ… και έλεγα:

“Ω, είναι ωραίο. Ο επικεφαλής του Facebook έρχεται εδώ με την υπέροχη σύζυγό του”.

Έρχονταν και δειπνούσαν μαζί μου στον Λευκό Οίκο. Και τότε βλέπετε τι κάνουν για μένα και για τους Ρεπουμπλικάνους στα social media. Είναι απλώς τρελό. Αλλά έτσι λειτουργεί ο κόσμος» ανέφερε ο Τραμπ.

Ο πρώην πλανητάρχης «επιτέθηκε» και στο Twitter, ισχυριζόμενος ότι βοήθησε να μετατραπεί το συγκεκριμένο μέσο σε «επιτυχημένη επιχείρηση».

«Ξέρετε, όταν μπήκα στο Twitter πριν από 12 χρόνια, ήταν μια αποτυχημένη επιχείρηση. Και έγινε επιτυχημένη και πολλοί άνθρωποι είπαν ότι αυτό οφείλεται σε μένα», τόνισε.

«Όταν με πέταξαν έξω από αυτό, είχα πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους. Αν προσθέσετε και αυτούς στο Facebook, τότε μιλάμε για πάνω από 200 εκατομμύρια ανθρώπους που με ακολουθούσαν. Είναι πολλοί. Έχασαν 200 εκατομμύρια ανθρώπους από τη μια μέρα στην άλλη» συνέχισε ο Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ υπογράμμισε ότι το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι τώρα «βαρετό» χωρίς τις – αμφιλεγόμενες – αναρτήσεις του.

«Πολλοί πιστεύουν ότι το Twitter έκανε κακό σε μένα, αλλά διαφωνώ. Νομίζω ότι ήταν καλό. Το Twitter έχει γίνει ένα πολύ βαρετό μέρος. Δεν θέλω να καυχιέμαι ή κάτι άλλο, αλλά ο κόσμος λέει ότι έχει γίνει πολύ βαρετό», είπε.

loading...