Σύγκρουση Τραμπ-CIA πίσω από τις αποκαλύψεις για τα Trump-leaks στη Ρωσία

Μπροστά σε μια νέα κρίση εμπιστοσύνης με τις υπηρεσίες πληροφοριών βρίσκεται ο Ντόναλντ Τραμπ όπως αποδεικνύεται από την αποκάλυψη της Washington Post
για τη γνωστοποίηση απόρρητων πληροφοριών που προέρχονται από εξαιρετικά ευαίσθητη πηγή με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών και τον Ρώσο πρέσβη κατά τη συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο.Το δημοσίευμα επιβεβαιώνεται επίσημα τόσο από τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας όσο και από τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ως προς το είδος των πληροφοριών, εντούτοις οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου δίνουν διαφορετική εκδοχή για το ενδεχόμενο να έχει τεθεί σε κίνδυνο άλλη στρατηγική συνεργασία των ΗΠΑ και η αξιοπιστία του δικτύου πληροφοριών.

Η Washington Post επικαλούμενη πρώην αλλά και εν υπηρεσία αξιωματούχους στις υπηρεσίες πληροφοριών υποστηρίζει ότι οι σχέσεις των ΗΠΑ με στρατηγικούς συμμάχους στην περιοχή διέρχονται κρίση εξαιτίας των πληροφοριών που αποφάσισε να μοιραστεί με τη Ρωσία ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με tweet Αμερικανού προέδρου οι πληροφορίες αφορούν τρομοκρατική απειλή με νέου τύπου βόμβας μέσα σε laptop την, στην απόκτηση γνώσης της οποίας οφείλεται και η απαγόρευση μεταφοράς φορητών υπολογιστών στην καμπίνα του αεροσκάφους στις πτήσεις προς ΗΠΑ από πολλές χώρες, μέτρο που αναμένεται να εφαρμοστεί και στις πτήσεις από την Ευρώπη.
As President I wanted to share with Russia (at an openly scheduled W.H. meeting) which I have the absolute right to do, facts pertaining....
Ενώ συνέχισε επικαλούμενους λόγους ασφαλείας και ανθρωπιστικούς καθώς και την προσπάθειά του να καταστήσει τη Ρωσία πιο ενεργή στο μέτωπο κατά του Ισλαμικού Κράτους για την αποκάλυψη των απόρρητων και ευαίσθητων πληροφοριών.
...to terrorism and airline flight safety. Humanitarian reasons, plus I want Russia to greatly step up their fight against ISIS & terrorism.


Την ίδια ώρα ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, υποστράτηγος ΜακΜάστερ υποστήριζε, απαντώντας σε ερωτήσεις στον Λευκό Οίκο, ότι κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πληροφοριών δεν αποκαλύφθηκαν γεγονότα και πηγές που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο σχέσεις των ΗΠΑ με άλλες χώρες ή Αμερικανούς πράκτορες.

Ωστόσο η τοποθέτηση φαίνεται ότι δεν καλύπτει την κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών από την οποία προέρχεται η διαρροή των πληροφοριών για τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο στην Whashington Post. Θέμα στο οποίο επίσης τοποθετήθηκε με tweet ο Ντόναλντ Τραμπ επιτιθέμενος στους επικεφαλής των υπηρεσιών και στον άρτη καρατομηθέντα Τζέιμς Κόμει, για την αδυναμία τους να εντοπίσουν τις πηγές των διαρροών.
I have been asking Director Comey & others, from the beginning of my administration, to find the LEAKERS in the intelligence community.....
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]