Από τους γίγαντες προγόνους μας, καταλήξαμε στους νάνους της παράδοσης.

GEWKWN
Είπε ο Πλάτωνας: ‘’Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν’’ ‘’Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους πολύ κατώτερους τους’’… Πλάτωνας

Ποιος θα πίστευε πως μετά από 3500 χιλιάδες χρόνια ένδοξης Ιστορίας, θα βλέπαμε ανάξιες ηγεσίες, φοβισμένους και προδότες ηγέτες και πολιτικούς, να μας οδηγούν στο έσχατο κατάντημα………

Στη διαγραφή και ακύρωση της ιστορίας μας, στη διαστρέβλωση της θυσίας και του περιεχομένου των αγώνων του Έθνους, στην υποταγή στα κελεύσματα των κατακτητών, σε αποδοχή των τετελεσμένων της βίας και σε μία ψοφοδεϊκή φιλοσοφία, να σώσουμε ότι περισώζεται από την πατρίδα μας.

Να καταστήσουμε λιγότερη τη… διχοτόμηση της Κύπρου, λιγότερη την διχοτόμηση του Αιγαίου, λιγότερο το ξεπούλημα της Θράκης κλπ.

Ξεπούλησαν ήδη την Μακεδονία, πάνε να ξεπουλήσουν την Θράκη. Και όλα αυτά διότι έχουμε ηγέτες ΝΑΝΟΥΣ……

Με τέτοιους ηγέτες ΝΑΝΟΥΣ ο Ελληνισμός, από αγωνιστής, μεταμορφώθηκε σε ραγιά….

Οι φωτεινοί ηγέτες του παρε απέκτησαν, ως διαδόχους, ηγέτες ικέτες και εντολοδόχους του κατακτητή. Έχουν καταστεί επισκέπτες στην αυλή σύγχρονου Αρταξέρξη και πλέκουν το εγκώμιο νεοσουλτάνων…. Ο ηρωισμός μετατράπηκε σε παραλυτικό φόβο. Και ο φόβος και η διάθεση υποταγής, μετονομάζεται σε «ρεαλισμό». Το αδούλωτο φρόνημα κατέστη υπόδουλο. Και οι πατριώτες υποβιβάζονται και ντροπιάζονται.

Δεν υπάρχει άλλο βάθος για να βυθιστούν οι σημερινοί ηγέτες. Οι ήρωες πρόγονοι μας αποστρέφουν, από ντροπή και θλίψη, το βλέμμα από την σημερινή Ελλάδα. Αποστρέφουν το βλέμμα από τα εθνικά αίσχη, την κατάντια των ηγετών και τον ραγιαδισμό του λαού.

Δεν είναι αυτή η πατρίδα για την οποία θυσιάστηκαν. Δεν είναι αυτό το μέλλον το οποίο ήθελαν να κληροδοτήσουν στις μετέπειτα γενεές.

Δεν είναι αυτή η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος, που οραματίστηκαν……. Αποτελεί πλέον έναν τόπο χωρίς ιστορία, χωρίς μέλλον, χωρίς αυτοσεβασμό και χωρίς εθνική ταυτότητα. Έναν τόπο που βουλιάζει μέσα στη σήψη και στη διαφθορά, την ηττοπάθεια, το γλείψιμο του κατακτητή, την ικανοποίηση των όρων του, τον διχασμό και στη λατρεία προς την καρέκλα.

Έναν τόπο που προώρισται να χαθεί μέσα στον «ρεαλισμό» των ηγετών του και στον ραγιαδισμό του λαού του.

Από τους γίγαντες προγόνους μας, καταλήξαμε στους νάνους της παράδοσης.

Υπάρχει μία μόνο διέξοδος σωτηρίας. Να αποτινάξουμε τη βούληση παράδοσης, και να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε ενωμένοι, και στη βάση ορθών σχεδιασμών, τα δίκαιά μας. Δεν ζητούμε λιγότερη διχοτόμηση του αιγαίου, δεν ζητούμε λιγότερη κατοχή της Κύπρου. Ζητούμε πραγματική απελευθέρωση και πλήρη απαλλαγή από την κατοχή, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ……… sigmalive

https://www.youtube.com/watch?time_continue=94&v=HFPWH4oV5vI&feature=emb_logo

Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ……..ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΙΑ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ….ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ !!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ….

loading...