Στοίχημα προγνωστικά – Ισπανία και Ευρωλίγκα

Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ δεν έχει αυτή τη βδομάδα, χωρίς στοίχημα προγνωστικά όμως δεν θα μείνουμε. Η ποδοσφαιρική δράση σε όλη την Ευρώπη συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς μεσοβδόμαδα, με εμβόλιμες αγωνιστικές και παιχνίδια Κυπέλλων παντού. Επίσης, διεξάγεται η πρώτη διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Ισπανία: Καθαρίζει η Μπαρτσελόνα

Η Λα Λίγκα είναι το μοναδικό πρωτάθλημα της Ευρώπης, που μετά το πέρας του Σ/Κ, στην κορυφή της βαθμολογίας βλέπουμε μια ομάδα μικρού βεληνεκούς, που σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές δυνάμεις. Για την Γρανάδα ο λόγος, η οποία επωφελούμενη την αναβολή του clasico, σκαρφάλωσε στην 1η θέση, σε απόσταση 1 βαθμού από Μπάρσα, Σοσιεδάδ, Σεβίλλη και Ατλέτικο. Πιθανότατα, αυτή η κατάταξη δεν θα ισχύει στο φινάλε της ημέρας, αφού στις 20.00 ξεκινά το Αλαβές-Ατλέτικο και στις 22.15 το Μπαρσελόνα-Βαγιαδολίδ.

Το πιο πιθανό είναι να δούμε κατά τα μεσάνυχτα ξανά στην 1η θέση την φορμαρισμένη Μπάρσα, που ξεκούραστη μετά το ρεπό του Σ/Κ και κομπλέ ουσιαστικά, αναμένεται να πετύχει την 7η σερί νίκη της, πιθανότατα με μεγάλο σκορ, όπως συνηθίζει. Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Βαλβέρδε σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ έχει πετύχει το απόλυτο 5/5 στο «Καμπ Νόου», όλα με over, τα 4/5 με g/g, τα 3/5 πήγαν στο over 3,5, ενώ τα 2/5 ξέφυγαν στο 7+, με το ίδιο σκορ μάλιστα, 5-2 κόντρα σε Μπέτις και Βαλένθια. Επιλογή το 1+over 3,5 στο 1.97.

Ευρωλίγκα

Εκτός από ποδόσφαιρο, μεσοβδόμαδα διεξάγεται και η πρώτη διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν αναμετρήσεις στη Ρωσία: Χίμκι – Παναθηναϊκός σήμερα στις 19:00 και ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός την Τετάρτη την ίδια ώρα. Στοιχηματικά, όμως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Αλμπα – Μιλάνο που ξεκινάει στις 21:00. Η Αλμπα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας, δεν έπεσε κάτω από το 40% στα σουτ από την περιφέρεια κι έτσι έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με την παρουσία της στο κορυφαίο επίπεδο. Στο εντός έδρας με την ΤΣΣΚΑ πάντως το όπλο των Βερολινέζων μετατράπηκε σε μπούμερανγκ και μοιραία ηττήθηκαν σχετικά εύκολα (66-82).

Από την άλλη, το… τρένο έχει πλέον μπει στις ράγες του, βαδίζοντας από το καλό στο καλύτερο με σταθερά βήματα. Με τον Ετορε Μεσίνα να βάζει τη σφραγίδα του στο αγωνιστικό στυλ τους, οι Μιλανέζοι έφτασαν τις τρεις σερί νίκες στη διοργάνωση. Τελευταίο τους θύμα η Φενέρμπαχτσε, της οποίας υπερίσχυσαν σε όλους τους τομείς. Η ανωτερότητά τους ήταν εμφανέστατη από πολύ νωρίς και οι Τούρκοι ποτέ ουσιαστικά δεν φάνηκαν απειλητικοί στο 87-74 της Παρασκευής.

Η Μιλάνο εσχάτως εμφανίζει εξαιρετικά στοιχεία και δεδομένα θα ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή της. Με εμφανίσεις σαν αυτές του τελευταίου διαστήματος έχει κάθε λόγο να ελπίζει για είσοδο στα πλέι οφ και τέτοια ματς λογίζονται ως Must-Win προς αυτή την κατεύθυνση. Επιλογή μας το διπλό με χάντικαπ -3,5 πόντους, σε απόδοση 1,95.

loading...