Ιησούς: Έλληνας ή Εβραίος;

Μία μικρή έρευνα πάνω σε σημαντικές πληροφορίες για την καταγωγή του Ιησού Χριστού, τις οποίες βέβαια οι περισσότεροι θεολόγοι είτε δεν διδάσκουν είτε αντικαθιστούν με την ερμηνεία ενός «μεγαλοθεολόγου».
Ας ξεκινήσουμε με την ετυμολογία ορισμένων λέξεων:

– Στην Ομηρική Ελληνική, η λέξη μύρα σήμαινε θάλασσα. Όπως συνηθιζόταν σε εκείνες τις διαλέκτους (Αιολική, Δωρική) το «υ» μετατρεπόταν σε «α» (και αντίστροφα). Έτσι, ο επικρατέστερος όρος ήταν μάρα (ή μάρε, μέχρι σήμερα) από τον οποίο προήλθε το επίθετο μυρία ή μαρία που σημαίνει θαλασσινή. Τελικά έγινε κύριο όνομα: Μαρία και ΟΧΙ Μαριάμ όπως όλοι θέλουν να νομίζουμε.
– Ο Χριστός, λόγω της Μαρίας, είχε καταγωγή από τη Γαλιλαία: Γα = Γη, λιλαίομαι = επιθυμώ. Άρα Γαλιλαία = επιθυμητή γη. Στη Γαλιλαία ζούσαν οι Έλληνες της Παλαιστίνης, όπου όλοι, ανεξαιρέτως θρησκείας, είχαν ελληνική παιδεία, νοοτροπία, ευσέβεια, ήθη και έθιμα.
– Το πιο σημαντικό! Το όνομα Ιησούς προέρχεται από την ελληνική λέξη ίασις ή ίησις (ιήσιμος, ιητήρ κτλ) και σημαίνει: «Αυτός που θεραπεύει, που δίνει ίαση».
Μα, θα μου πει κάποιος: «Εβραϊκό όνομα είναι! Δεν έχεις ακούσει που λένε Ιησούς του Ναυή;»
Ελληνικά: Ιησούς = θεραπευτής, ιητήρ
Εβραϊκά: Ο «Ιησούς του Ναυή» δεν λεγόταν Ιησούς, αλλά Γεχοσούα (Ο Γιαχβέ σώζει). Τώρα είναι άλλο θέμα το ότι θέλουν να ταυτίσουν τα δύο ονόματα δείχνοντας πόσο σημαντικοί είναι οι Εβραίοι.
Πάμε τώρα να δούμε, μέσα από το Ευαγγέλιο, πώς ξέρουμε ότι ο Χριστός δεν ήταν Εβραίος…
– Ήταν Γαλιλαίος και συγκεκριμένα Ναζωραίος (από τη Ναζαρέτ) ή Ναζαρηνός όπως αναφέρεται (Μκ 1,24 / Μκ 14,67 / Μκ 16,6 / Λκ 4,34). Οι Εβραίοι περιφρονητικά τον αποκαλούσαν «Ναζωραίο» θέλοντας να δείξουν ότι είναι ένας ξένος.
– Ο ίδιος ο Χριστός αρνείται ότι είναι βασιλιάς των Ιουδαίων (Μτ 27,11 / Μκ 15,2 / Λκ 23,3 / Ιω 18,37)
– σὺ εἶ ὁ βασιλεὺς τῶν Ἰουδαίων; (Είσαι εσύ ο βασιλιάς των Ιουδαίων;)
– σὺ λέγεις. (Εσύ το λες αυτό.)
Όμως, παρόλο που ο Χριστός δεν απαντούσε σε καμία ερώτηση, φαίνεται μία ίσως ειρωνική απάντηση προς τον Πιλάτο στην ίδια ερώτηση: «ἀφ᾿ ἑαυτοῦ σὺ τοῦτο λέγεις ἢ ἄλλοι σοι εἶπον περὶ ἐμοῦ;» (Ιω 18,34). Είναι όπως εμείς λέμε σήμερα: «Αυτά μόνος σου τα σκέφτεσαι ή σου τα λένε άλλοι;».

– Ο ίδιος ο Χριστός αρνείται τον θεό του Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ.
Συγκεκριμένα, λέει: «καὶ Μωϋσῆς ἐμήνυσεν ἐπὶ τῆς βάτου, ὡς λέγει Κύριον τὸν Θεὸν Ἀβραὰμ καὶ τὸν Θεὸν Ἰσαὰκ καὶ τὸν Θεὸν Ἰακώβ. Θεὸς δὲ οὐκ ἔστι νεκρῶν, ἀλλὰ ζώντων.» (Λκ 20,37)
– Αμφισβητεί το ότι είναι υιός Δαυίδ (Μτ 22,45 / Μκ 12,37 / Λκ 20,44)
– Μέσα σε όλα τα ευαγγέλια, ο Χριστός ξεχωρίζει την εθνικότητά του από αυτή των Εβραίων, λέγοντας: Το γένος σας, οι πατέρες σας, ο νόμος σας, ο θεός σας, οι προφήτες σας, δείχνοντας έτσι ότι δεν είναι ομοεθνής τους.
– Ο Χριστός απαγόρευσε στους μαθητές του να ονομάζονται Ραβίνοι, δηλαδή Ιουδαίοι διδάσκαλοι: «μὴ κληθῆτε ῥαββί· εἷς γὰρ ὑμῶν ἐστιν ὁ διδάσκαλος, ὁ Χριστός.» (Μτ 23,8)
– Ο Χριστός δεν έκανε περιτομή, όπως θέλουν να νομίζουμε, διότι ο Ιωσήφ, η Μαρία και ο Ιησούς έφυγαν αμέσως στην Αίγυπτο από τον φόβο για τον Ηρώδη.
– Ας μην ξεχνάμε και το γνωστό σημείο:

«ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ᾿ ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ.» (Ιω 8,44)

όπου ο Χριστός τούς λέει ότι είναι όλοι από τον πατέρα του διαβόλου. Δεν γίνεται λοιπόν, σύμφωνα με αυτό που λέει, να είναι αυτός ο Γιαχβέ, ο θεός των Εβραίων.
– Τέλος, ο Χριστός καταδικάστηκε από το Ρωμαϊκό Δικαστήριο, όχι από το εβραϊκό. Στο Ρωμαϊκό Δικαστήριο δικάζονταν μόνο οι Ρωμαίοι και οι Έλληνες. Η δε ρωμαϊκή εξουσία αναγνώριζε το δικαίωμα στους Εβραίους να εφαρμόζουν τον Μωσαϊκό νόμο μόνο μεταξύ τους. Για τον λόγο αυτό, οι Εβραίοι δεν μπορούσαν να τον σκοτώσουν και έτσι έπρεπε να βρουν κάτι άλλο για να τον κατηγορήσουν.
Όλα αυτά είναι ένα μικρό δείγμα για την καταγωγή του Χριστού που όμως μας βγάζει από το σκοτάδι στο οποίο μας κρατάνε τόσα χρόνια. Εμείς οφείλουμε να ξέρουμε την αλήθεια.

γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς (Ιω 8,32)

Ιησούς Χριστός Νικά
✞ᗪimmy ᙡaℛ ✞

prisonplanet.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

 1. στο 12θεο ζωο πεστο που εν αναμονη του κορυδαλλου μας εχει ζαλισει τα ουμπαλα εδω μεσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΨΩΡΡΑ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ Η ΜΑΝΕΣΗ ΤΩΡΑ .... Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΤΕΡΑΗΣ ΣΑΤΑΝΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΠΟΡΙΑ.ΕΦΟΣΟΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν κάποιος νογάει, δεν κάνει τέτοιες ερωτήσεις;
   Δεν υμνεί η Ορθοδοξία Εβραίους που εναντιώνονταν στον Θεό ή σταύρωσαν τον Χριστό.
   Κάνω λάθος;

   Διαγραφή
 4. ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΔΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ...ΘΕΪΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΩΣΤΑ!!!!!!!!!ΓΙἈΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΕΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΑΡΧΙΔΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 3 ΤΡΙΣ !!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ????????????

   Διαγραφή
  2. ΑΚΟΥΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΛ-ΛΑΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ...

   ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ...

   Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗΣ,ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΡΗΤΑ ΕΛΕΓΕ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ...

   ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ,ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΙΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ...

   ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΙ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΗΘΕΛΑΝ,ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   Διαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΕΙΚΑ ΕΙΝΑΙ? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΣΤΕΙΚΑ..ΚΑΛΑΘΙΑ ΠΛΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΓΑΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ..

   Διαγραφή
  4. ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ,ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟΙ,ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ...

   ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ,ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ 30.000 ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ...
   ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ,ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΑΦΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ Η ΦΩΝΗ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ…

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΟΣΗ ΤΟΥΣ...Ο Λ Ο Ι....!!!!
   ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΣΕ PDF ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΙΣΤΟΡΙΚΟ" ΑΥΤΗΣ..

   https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/

   Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΝΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΣΑΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΕ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ" ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ξερετε τι εστι αμετακλητη;) ΤΗΝ 67650/13 ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ..

   ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ??...ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ,ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ??

   Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ..ΔΕΙΤΕ..
   Άρθρο 145 Ψευδής καταμήνυση
   1. Όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι' αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση, τιμωρείται με φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή

   ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ......ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ,Ρ/Σ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ,ΕΝΑΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ??....

   ΟΥΤΕ Ε Ν Α Σ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ....???????

   Διαγραφή
  5. ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΜΟΓΓΟΛΟΓΦΤΑ
   ===========================================================================
   Το κατώφλι του 1ου ειδικού ανακριτή θα περάσουν στις 21 Ιουνίου τρείς από τους συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα , οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με σειρά κακουργηματικών πράξεων που αφορούν τη δράση της «Ελλήνων Συνέλευσις».
   Οι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει άφαντος, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η «Ελλήνων Συνέλευσις» έδρασε ως εγκληματική οργάνωση και αριθμεί 21.000 σελίδες.

   Διαγραφή
  6. ΑΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝ ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΙΑΣ............ΕΧΕΙΣ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ 12ΘΕΟ ΖΩΟ!!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ!!!!!!!!!!
   ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΟΙ 3 ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΣΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!!!!!

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]