Ο Λαζόπουλος για την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου: Η μεταπολίτευση ελεύθερη πάλι - Τι είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ


Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσω του blog του την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Στο κείμενο με τίτλο «Η μεταπολίτευση ελεύθερη πάλι», ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Το κελί του Άκη τώρα, ίσως να δεχτεί τον Παπαντωνίου. Θα έχει λοιπόν η μεταπολίτευση ένα μόνιμο κελί στον Κορυδαλλό, όπου θα βάζει για λίγο διάστημα έναν κάποιον υπουργό που κατάκλεψε το δημόσιο χρήμα. Έτσι για τα μάτια του κόσμου, ρε παιδί μου».
Ταυτόχρονα, επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι «προτίμησε αντί να γράψει τις σελίδες της νεοπολίτευσης, να γίνει συμπλήρωμα στις τελευταίες σελίδες της μεταπολίτευσης. Η χώρα δεν έφυγε τελικά προς τα μπρος. Υπέκυψε στα τραύματα της».
Αναλυτικά το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου:
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος βγήκε. Δίπλα του, η γυναίκα του με έναν κατάμαυρο ψηλό κότσο στα μαλλιά, καλογυαλισμένη από κρέμες και περιποιήσεις ινστιτούτου ομορφιάς, με βλέμμα λογικό, καθόλου σαλεμένο, ζούσε τη μεγαλειώδη στιγμή της δικαίωσης.
Ποιας δικαίωσης; Ότι όλοι οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ είναι έξω, γιατί μόνο ο Άκης να είναι μέσα; Όλα έγιναν όπως από την αρχή τα έλεγαν. Θα μπει λίγο καιρό μέσα ο Άκης, ύστερα αυτοί ξέρουν τους νόμους, με τους οποίους θα βγουν. Πρώτα ο Τύπος, έφτιαξε το προφίλ μίας γυναίκας τρελής και τη φωτογράφιζε δήθεν κρυφά στις «δύσκολες» ώρες στο ψυχιατρείο, με αναμαλλιασμένο μαλλί που το ίσιωσε η αποφυλάκιση, να προσπαθούνε να σε κάνουν να αισθανθείς ένοχος που αφήνεις αυτή τη μάνα να υποφέρει τα πάντα, που το έσκασε μία νύχτα για να δει το παιδί της, αλλά που δεν κατάφερε να το δει, όπως ούτε και εμείς καταφέραμε να μάθουμε τι έκανε εκείνη τη νύχτα.
Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι μετά τη νύχτα αυτή, δρομολογήθηκε και η δική της έξοδος και του Άκη. Ένας κακοπροαίρετος είπε τότε, πως αν έπρεπε να υπογραφούν χαρτιά για να βγει φρέσκο χρήμα από τις ξένες τράπεζες, δεν θα μπορούσαν οι τραπεζίτες να μπουν στο ψυχιατρείο να πάρουν τις υπογραφές, γιατί θα τους έβλεπαν. Κάποιος έπρεπε να βγει για να υπογράψει. Αλλά αυτά τα λένε οι κακοπροαίρετοι, αν δεν έχεις αποδείξεις δεν μπορείς να θίγεις πρόσωπα και υπολήψεις και μάλιστα τέτοια πρόσωπα και τέτοιες υπολήψεις.
Σιγά σιγά βρέθηκε και ο τρόπος να λυπηθούμε και τον Τσοχατζόπουλο. Άρρωστος, γέρος, σαπίσαν τα δόντια του, από δω το φέρανε, από ‘κει το φέρανε, βγήκε και ο Άκης. Τάχα μου δεν είχε να βρει τα χρήματα της εγγύησης, γιατί είναι δεσμευμένοι οι λογαριασμοί και σε μία υπόθεση πλήρους αδιαφάνειας, έρχεται και ένας αδιαφανής χρηματοδότης να δώσει την εγγύηση. Μήπως τώρα πρέπει να αρχίσουμε και έρανο για να ζήσουν τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής τους; Γιατί αλήθεια, χωρίς έσοδα, χωρίς δουλειές, με δεσμευμένους λογαριασμούς, πώς θα ζήσουν; Με θράσος περισσό και με ύφος καταδικασμένου άδικα, μίλησε ο Τσοχατζόπουλος στους δημοσιογράφους, ύστερα ανέβηκε στο τζιπ, κάθισε χαλαρός στο δερμάτινο κάθισμα του και έφυγε. Η μεταπολίτευση ελεύθερη!
Το κελί του Άκη τώρα, ίσως να δεχτεί τον Παπαντωνίου. Θα έχει λοιπόν η μεταπολίτευση ένα μόνιμο κελί στον Κορυδαλλό, όπου θα βάζει για λίγο διάστημα έναν κάποιον υπουργό που κατάκλεψε το δημόσιο χρήμα. Έτσι για τα μάτια του κόσμου, ρε παιδί μου. Να πείθεται ο λαός ότι τιμωρούνται κι αυτοί. Είναι η απόλυτη ντροπή, είναι η απόλυτη ξεφτίλα, η απόλυτη παρακμή που ζούμε σε αυτή την χώρα, που ακόμη δεν έχουν εξεγερθεί οι συνειδήσεις μας για να τα πάρουμε όλα σβάρνα. Όλοι ξέρουμε, όλοι καταλαβαίνουμε και όλοι νιώθουμε. Ένα πολιτικό σύστημα σάπιο, σε προχωρημένη σήψη που παρασύρει στο βυθό ότι υγιές υπάρχει. Οι νέοι πηδάνε στο εξωτερικό για να γλιτώσουν από το πλοίο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προτίμησε αντί να γράψει τις σελίδες της νεοπολίτευσης, να γίνει συμπλήρωμα στις τελευταίες σελίδες της μεταπολίτευσης. Η χώρα δεν έφυγε τελικά προς τα μπρος. Υπέκυψε στα τραύματα της. Και θα συνεχίζουν να περιφέρονται ατιμώρητοι όλοι οι θρασείς και κλέφτες αυτής της χώρας. Και καλά θα κάνουν. Σε λαούς σκυμμένους τέτοιοι πολιτικοί αξίζουν. Και ναι, βέβαια, είναι αλήθεια. Ο Τσοχατζόπουλος δεν είναι ο μόνος, το ΠΑΣΟΚ κατάκλεψε σύσσωμο. Γι’ αυτό έχει νεύρα ο Άκης. Γιατί αυτός ξέρει τι πήραν οι άλλοι και είναι ακόμα έξω. Όταν λέει κυβέρνηση Παπανδρέου και Σημίτη, εννοεί ο Παπανδρέου και ο Σημίτης. Εννοεί, δηλαδή, ότι κλέψαμε όλοι μαζί, γιατί αφήσατε μόνο εμένα μέσα. Ο μόνος λοιπόν λόγος που έχω να δεχτώ το οργισμένο και θρασύτατο ύφος του Τσοχατζόπουλου, είναι να πιστέψω ότι μιλώντας στις κάμερες δεν απευθυνόταν στον λαό. Απευθυνόταν στον Παπανδρέου, στον Σημίτη, στον Παπαντωνίου, στον Τσουκάτο, στον Μαντέλη, σε όλους αυτούς που κάποτε θα γίνουν μεγάλες πλάκες μαρμάρινες που θα γραφτούν τα ονόματα τους. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
Εκεί θα πηγαίνει ο λαός μια φορά κάθε χρόνο και αντί να καταθέτει στεφάνια, θα πετάει ντομάτες και μονόευρα. Πώς να αναπνεύσει κανείς σε αυτή τη χώρα; Μυρίζει το σάπιο παντού.
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

19 σχόλια :

 1. Δε σε πείραξε που ο σύριζα κορόιδεψε τόσο κόσμο υποσχόμενος τα πάντα ενώ ήξερε ότι δεν θα τα έκανε, για να κλέψει ψήφους και να πάρει τις καρέκλες του. Δε σε πείραξε που ο σύριζα πήρε στο λαιμό του την ιδέα της αριστεράς και κατάντησαν οι αριστεροί να ντρέπονται να πουν ότι είναι αριστεροί. Δε σε πείραξε που ο σύριζα φτωχοποιεί ακόμη περισσότερο τον ελληνικό λαό και δίνει προνόμια και φοροαπαλλαγές στους πλούσιους και χαρίζει πρόστιμα στους λαθρέμπορους. Και παριστάνει ότι κλαίει που αναγκάζεται να το κάνει. Δε σε πείραξε ότι χάρις στον σύριζα πολύς κόσμος που ήταν στους δρόμους και αγωνιζόταν πήγε σπίτι του απογοητευμένος. Δε σε πείραξε που πλέον η "αριστερά" η δική σας δεν έχει το ηθικό πλενονέκτημα μετά απ' όλα αυτά που έχει κάνει. ΄Οχι, τίποτα απ' αυτά δε σε πείραξαν. Αλλωστε φρόντισες κι εσύ να γίνει ο σύριζα ήρωας και ο Τσίπρας το "θείο βρέφος" μέσα απ' τις εκπομπές σου. Φρόντισες κι εσύ να μπορεί ο σύριζα να κοροϊδεύει τον κόσμο και να εκμεταλλεύεται την αφέλειά του. Σε πείραξε που άφησαν τον Τσοχατζόπουλο ελεύθερο. Μα σάπιοι σαν τον Τσοχατζόπουλο πρόλαβαν και πήγαν στο σύριζα όταν κατάλαβαν ότι το ΠΑΣΟΚ καταρρέει. Για την καρέκλα τους ρε γαμότο. Φυσικά ούτε κι αυτό σε πείραξε.
  Γιατι είσαι κι εσύ μέρος αυτού του σάπιου που δήθεν τώρα καταγγέλλεις. Και το υπηρέτησες πολύ καλά αυτό το σάπιο Λαζόπουλε. Συνειδητά. Γιατί τώρα διαχωρίζεις τη θέση σου ή προσπαθείς τουλάχιστον αυτό να κάνεις; Μα είναι γνωστό ότι όταν το πλοίο βουλιάζει τα πρώτα που το εγκαταλείπουν είναι τα ποντικια.
  Ευτυχώς Λαζόπουλε που υπάρχει και μια άλλη αριστερά, οι κομμουνιστές, που δεν άκουσε τις σειρήνες των εκπομπών σου και κράτησε την αξιοπρέπειά της. Που προειδοποίησε τον κόσμο ότι ούτε ο σύριζα θα κάνει αυτά που υπόσχεται. Και στάθηκε όρθια μη λυγίζοντας στη λάσπη που της ρίξατε εσύ και οι φίλοι σου οι συριζαίοι πρώην πασόκοι αυριανιστές. Είναι το μόνο αποκούμπι του λαού μας. Κι ο λαός μας Λαζόπουλε θα βρει το δρόμο του πάλι προς τον αγώνα. Προς μεγάλη σου λύπη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ,ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...

   ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ,ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ??

   ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ??

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

   ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΙΔΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ???

   ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΛΙΟΡΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ,ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ??

   ΚΑΚΩΣ ΤΩΡΑ ΚΙ'ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ,ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΛΑΝΤΙΚΟ,ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ...

   ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ??

   ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΤΟΥ..

   Διαγραφή
  2. Ρε πατεράκη η τελευταία γκόμενα που της τα έριξες θα πρέπει να ήταν Εβραία. Και φυσικά εκείνη σε απέρριψε και από τότε τα έχεις με τους Εβραίους. Λογικό να τους έχεις τόσο άχτι.

   Διαγραφή
  3. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΦΕΡΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ....

   Η ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

   ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ...ΔΕΙΤΕ...!!!

   ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΛΟΓΑΚΙΑ,ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ,ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ,ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑΝ…

   ΥΒΡΙΔΙΑ ΟΜΩΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΡΠΕΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΨΙΜΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .!!!

   ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ..

   ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.....

   https://cretanpatriot.files.wordpress.com/2015/05/e6633-25ce25a425ce259f25ce259925ce25a325ce25a125ce259125ce259725ce259b25ce259c25ce259925ce25a325ce259525ce259925ce25a425ce259f25ce259d25ce259525ce259b25ce259b.jpg

   Διαγραφή
  4. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...!!!
   ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΗΠΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΗΛΙΘΙΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΕΓΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΕΙ.


   7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ
   8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
   12 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
   28 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ
   96 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ
   ----------------------------------
   ΣΥΝΟΛΟ 151 ΜΗΝΕΣ

   - Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά Δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 Περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

   - Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση

   - Διασπορά ψευδών ειδήσεων

   - Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος

   - Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

   - Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα

   Διαγραφή
  5. ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΦΙΔΙΑ,ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΝΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

   ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΔΙΚΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ...

   ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΩΩΣΗ ΣΤΙΣ 17/5 ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ..

   ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΜΕΡΟΥΛΕΣ,ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!!

   Διαγραφή
  6. ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΛΥΦΤΕ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕΨΑΧΝΕ Ο ΨΩΡΑΣ ΜΩΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ?????? ΑΦΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΤΟΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ Ο ΓΙΟΥΦΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ Η ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ, ΦΩΝΑΖΕ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΜΕ ΞΕΣΚΑΤΙΣΕΙΙΙΙΙ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  7. ..η αριστερα των κομμουνιστων ..προλαβε και εκανε με τον εμφυλιο φρικτα εγκληματα μαζι με την δεξια ..διαιρεσαν τον κοσμο και αιματοκυλισαν τον τοπο για να επικρατησει το Α η Β ξενο συμφερον ..σημερα μια μεριδα που ανηκει στην αριστερα ..που καποτε πρεσβευε τον ευρωκομμουνισμο ..αποδεικνυεται ανικανη να αντιληφθει αυτονοητα πραγματα ..οτι δηλ διαχειριζεται τον νεοφιλελευθερισμο καλυτερα και απο την δεξια σε βαρος του λαου ..αρα ,,η αριστερα οποια μορφη και να εχει απετυχε και οδηγει στην καταστροφη ..ανασταινει την αντιλαικη απο την φυση της δεξια σρωνοντας το χαλι για την επαναφορα της ..και ενα τιμιο πατριωτικο κομμα που να θελει να διαχειρισθει με εθνικο τροπο μια μικτη οικονομια με πλουραλισμο σε συμμαχιες ,,και σταθεροτητα στην διαφανεια την δημοκρατια και την παταξη της φοροδιαφυγης και της μιζας..δεν γεννηθηκε ακομη ..και ζουμε σε μια μεταπραττικη κοινωνια ..με μεταπραττικη συνειδηση,,ανεχομενοι γυρω μας ενεργειες που παντα θα γεννουν κρισεις ..και ανθρωπους που παντα θα ελισσονται τυπου ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ..ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ το ταλεντο τους και καθοδηγωντας την κοινη γνωμη προς την κατευθυνση των συμφεροντων τους

   Διαγραφή
  8. ΑΚΟΜΗ ΚΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΕΘΑΜΕΝΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ;
   ΟΥΤΕ ΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.
   ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.

   Διαγραφή
  9. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΠΙΑΣΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΛΑΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

   ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ...
   Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΛΑΚΑΣ 'Η ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ;
   ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΕΠΡΗΞΕΣ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΜΙΖΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ

   Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του
   - Σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας!
   - Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη
   - Αφορά την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών
   - Για τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής επισημαίνεται στο εισαγγελικό πόρισμα πως έχουν μηδενική πραγματική αξία

   Σειρά κακουργηματικών πράξεων απήγγειλε σήμερα η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του μετα την ολοκλήρωση της μεγαλης προκαταρκτικης εξετασης που διενεργούσε η εισαγγελεας πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου. Ουσιαστικά, σε βάρος του απαγγέλθηκε ο μισός ποινικός κώδικας για την υπόθεση που αφορά την κατ' εξακολούθηση εξαπάτηση χιλιάδων πολιτών, ότι διαθέτει αμύθητη περιουσία για να σβήσει το δημόσιο χρέος της χώρας αλλά και τα ιδιωτικά πολιτών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο αλλά και σε ασφαλιστικά ταμεία. Ο ανακριτής διαφθοράς που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της Ελλήνων Συνέλευσις.

   Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

   Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

   Πέραν των οκτώ η Εισαγγελία της Αθήνας ασχολήθηκε και με τη δράση ακόμα δύο πρόσωπων, στενών συνεργάτών του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι όμως βρίσκονται στον Καναδά και απέστειλε τη σχετική δικογραφία στην ανάκριση.

   Διαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ
   ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΒΛΑΚΑ ΠΑΝΥΒΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΣΤΟΠΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΜΟΥΜΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  11. ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΖΙ...

   Διαγραφή
  12. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟΛΕΣ ΑΥΤΟ ΜΩΡΗ ΠΟΥ ...ΤΑΝΑ ΚΕΡΕΙς ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ

   Διαγραφή
 2. ΑΣΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΠΑΑ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑΝ ΠΑΣΣΑΛΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΜ ΠΑΤΕΡΟΜΟΥΝΑΚΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ Ο ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ ΟΥΤΕ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ 'ΣΧΟΛΙΟ' ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 9.20 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ''ΕΒΡΑΙΛΑ''. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ, ΜΑΣ Τ' 'ΚΑΝΕΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙ.

   Διαγραφή
 4. ολα τα ειπε ο 7.15 αλλα ξεχασε να πει για τους λαθρομεταναστες που τους δινουμε δωρεαν σπτιτια χρηματα πληρωμενοι λογαριασμοι κυριωτερο ιθαγενεια ,και ολα τα προνομια που θα επρεπε να εχουν πρωτα και μονο οι ελληνες .ρουλα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο τρελοχαρτάκιας που κάνει δηλώσεις για τον φυγόστρατο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή