Το απατηλό «πατριωτικό» μνημόνιο που διετάχθη να εφαρμόσει ο κ. Τσίπρας.

Ευριπίδης Μπίλλης
Συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ

Στην ίδια σημερινή εκπομπή του κ. Παπαδάκη, ο ενήμερος σεβαστός Καθηγητής κ. Ρωμανιάς, έκανε και τις εξής τραγικές αποκαλύψεις,
για το απατηλό «πατριωτικό» μνημόνιο που διετάχθη να εφαρμόσει ο κ. Τσίπρας.

«Καθηγητής Ρωμανιάς: Για μόνιμες ετήσιες περικοπές περίπου 10 δις ευρώ,  που θα μηδενίσουν την ρευστότητα της αγοράς με όλα τα  προφανή «αναπτυξιακά» ολέθρια,  ο κ. Τσίπρας υπόσχεται με κατοχική έπαρση και ουσία συμφωνούν ότι και να λένε και άπαντες οι λοιποί ΚυριακοΦωφοΠοταμοΛεβέντηδες,  αντίμετρα περίπου 2 δις ευρώ. Και αυτά όμως, εφ όσον επιτύχει τους κατοχικούς στόχους εις βάρος του Ελληνισμού (τερατώδη πρωτογενή κτλ)

Κύριοι Βουλευτές

Στην ίδια σημερινή εκπομπή του κ. Παπαδάκη, ο ενήμερος σεβαστός Καθηγητής κ. Ρωμανιάς,  έκανε και τις εξής τραγικές αποκαλύψεις,  για το απατηλό «πατριωτικό»  μνημόνιο που διετάχθη να εφαρμόσει ο κ. Τσίπρας.

Ως είπε,  για μόνιμες ετήσιες περικοπές περίπου 10 δις ευρώ (που τις ανέφερε αναλυτικά),  που θα μηδενίσουν την ρευστότητα της αγοράς με όλα τα (πέραν των ξεπουλημάτων κτλ) προφανή «αναπτυξιακά» του κ. Τσίπρα και όλων των του «δημοκρατικού» τόξου  ολέθρια,  ο κ. Τσίπρας υπόσχεται με κατοχική έπαρση (και ουσία συμφωνούν ότι και να λένε-κατοχική διαταγή στους κατοχικούς και τα σκυλιά δεμένα- και άπαντες οι λοιποί ΚυριακοΦωφοΠοταμοΛεβέντηδες),  αντίμετρα περίπου 2 δις ευρώ.

Και αυτά όμως, εφ όσον επιτύχει τους κατοχικούς στόχους εις βάρος του Ελληνισμού (τερατώδη πρωτογενή κτλ)

Όσον αφορά δε την επικείμενη παραβίαση του Συντάγματος με την «πατριωτική» ψήφιση των αντισυνταγματικών μέτρων, εξανέστη ακόμα και ο Μάκης!!!! Και μπράβο του!!
(http://www.zougla.gr/politiki/article/nomo8etoun-paranoma).  Δείτε και τη γνωμάτευση της επιστημονικής επιτροπής της Βουλής, http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=2202623)

Δεν εξανέστη όμως ο μέγας καθοδηγητής μας και ινστρούχτορας μας ο μέγας «πατριώτης», Χατζηνικολάου.

Ο Μάκης  αναφέρει όμως "παράνομα" αντί αντισυνταγματικά.
Έστω και με το «παράνομα», αν ως γνωστόν  ένα πολίτης παρανομήσει τιμωρείται ανάλογα.

Εσείς κύριοι Βουλευτές που ψηφίζετε αντισυνταγματικά επιτελούντες την ύψιστη παρανομία της παραβίασης του Συντάγματος (που επανειλημμένα το έχετε κουρελιάσει,  ΟΧΙ σε ΝΑΙ, άρθρο 14.5 δανειακής κτλ) έχετε μήπως το κατοχικό ατιμώρητο, οδεύοντες σε πλήρη «δημοκρατική» δικτατορία;;

Ευριπίδης Μπίλλης
Συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]