Τι μαθαίνουμε συνέχεια τους τελευταίους μήνες στην Μπανανια που ζουμε ?

Μαθαινουμε ποιου κομματος βολευτες κανουν παρανομιες και δεν ξερουν οτι ειναι παρανομιες,δηλαδη ενω κανουν οτι κανουν υποκρινονται μετα οτι δεν ηξεραν οταν το εκαναν οτι ειναι παρανομο να το κανουν.

Μαθαινουμε για τσαντες με χρηματα που πηγαιναν απο γραφειο επιχειρηματια σε γραφεια κομματος με “ηθικο πλεονεκτημα”και αναρρωτιομαστε αν αυτοι εχουν ηθος τοτε ποιοι ειναι οι ανηθικοι.

Μαθαινουμε οτι αυτοι που ψηφιζει ο λαος για να υπερασπισουν τα συμφεροντα του κανουν οτι ειναι δυνατον να υπερασπισουν μονο τα δικα τους συμφεροντα και κανενος αλλου.

Αυτοι τωρα πιστευουν οτι με οσα κατηγορουν ο ενας τον αλλον κανουν καλο σε κατι,στο πολιτευμα δηλαδη,που λες Δημοκρατια και σκεφτεσαι την κλοπη και την διαφθορα,σε τι χρησιμευει αφου δεν τιμωρειται κανεις?

Αν ολα αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια ειχαν γινει σε αλλες χωρες θα ειχε πεσει το ταβανι και θα τους ειχε πλακωσει,εδω σε εμας φαινονται ολα απλα και φυσιολογικα,μας εχει πιασει η απαθεια και η αδιαφορια γιατι βλεπουμε οτι οι μεν καλυπτουν τους δεν και δεν αλλαζει κατι.

Το εχω ξαναγραψει,δεν φταινε αυτοι,φταιμε εμεις,οταν ψηφιζεις χωρις συνειδηση μετα περιμενεις οτι αυτος που ψηφισες θα λειτουργησει με ηθος και ενδιαφερον για τον λαο και την χωρα?

Εδω εχουμε εναν Πρωθυπουργο ο οποιος κανει περιοδειες και τρεχουν οι γριες και του λενε ποσο”μεγαλος”ηγετης ειναι,αν ηξεραν οι γριες οτι και με δικη του υπογραφη κοπηκαν οι συνταξεις τους,τα δωρα Χριστουγεννων και Πασχα λετε να ελεγαν το ιδιο?

Και γιατι δεν τα εμαθαν αυτα οι γριες?

Γιατι βοηθαει το συστημα που γλυφει το κωλαρακι του Κουλη,τα μιντια,επειδη σε αυτα δινει δεκαπλασια απο οσα εκοψε απο τις γριες αυτα αποκοιμιζουν τις γριες με ιστοριες για βιασμους και εγκληματα και οταν δεν εχουν απο αυτα με τις τεραστιες καταιγιδες που θα πεσουν και θα χαλασει ο κοσμος …και τελικα ψιλοβρεχει για μιση ωρα.

Ενδιαμεσα βρηκαν 4 επιορκους φανταστειτε ποσοι αλλοι κανουν τα ιδια και δεν τους εχουν ανακαλυψει ακομα,και ολα περνουν ετσι,αβιαστα και χαλαρα,ο κλεψας του κλεψαντος και ζουμε ολοι μια ευτυχισμενη κατασταση.

Μετα λεει μια φιλη….εισαι υπερβολικος οταν λες οτι οι πολιτικοι ειναι συμμοριες,πως να τις ονομασω?

Εταιρειες ανωνυμες?

Αν κλεψω εγω μισο ευρω θα με αφησουν να φυγω?

Αυτοι κλεβουν εκατομμυρια η παιρνουν δημοσιες αναθεσεις που απαγορευεται…. και εχουν και το θρασος να λενε οτι δεν ηξεραν πως ειναι παρανομο,παιρνουν σπιτια φτωχων και απαντουν με μισολογα,η παραιτουνται,τα χρηματα τα εδωσαν πισω?

Τα σπιτια?

Εχει παει κανεις τους φυλακη?

Ο Τσοχατζοπουλος

Παιδια ιναφ με τον Τσοχατζοπουλο,απο τοτε πηγαν φανταροι τα τοτε μωρα,τωρα τι γινεται?

Ελεος.

Mεχρι την Ε.Ε εφτασε η χαρη μας,εκει ομως προσπαθουν να υποκρινονται οτι δεν ειναι συμμορια και τους κλεινουν στην φυλακα,ισως να ζηλευουν κιολας.

Εδω βρισκουν οι εισαγγελεις υπερογκα ποσα σε λογαριασμους υπουργων και ειναι Παρασκευη και 13

Σαν σημερα δηλαδη.

https://harrytsopanos.blogspot.com/2023/01/blog-post_13.html

loading...