Έχει και όρεξη για πλάκα ο ΤΣΙΠΡΟΕΦΙΑΛΤΗΣ - Ατάκα “φωτιά” για χρέος: Μπορεί να φορέσω γραβάτα...! Το “πηγαδάκι” στη Βουλή

ΤΙ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τα νέα για τη συζήτηση για το Χρέος είναι πάρα πολύ καλά σε σημείο που δεν τα πιστεύουμε… στο βαθμό που ετοιμάζομαι να βάλω γραβάτα… ανέφερε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες .
Διευκρίνισε, πάντως, πως «κρατάμε μικρό καλάθι…» και μίλησε για μια σκληρή σύγκρουση που υπάρχει αυτή την στιγμή μεταξύ του ΔΝΤ και του Σόιμπλε για το θέμα του χρέους. Επισήμανε ότι η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, του έχει αναφέρει πως εμμένει στην ρύθμιση ενός βιώσιμου χρέους, καθώς δεν μπορεί να περάσει οποιαδήποτε απόφαση από το συμβούλιο των διευθυντών του Ταμείων για παραμονή στο πρόγραμμα και το εννοεί.

"Too good to be true όσα ακούω. Σε βαθμό που θα βιαστώ να φορέσω γραβάτα".Αισιόδοξος για συμφωνία για χρέος στις 22/5 ο Α. Τσίπρας @ALPHA_TV
Χ
θες το πρωί, ο κ. Τσίπρας είπε πως επικοινωνία με την Άγκελα Μέρκελ σχετικά με το εάν στην απόφαση για το ελληνικό χρέος είναι θέμα που το χειρίζεται και έχει την ευθύνη μόνο ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ή εμπλέκεται και η ίδια, και του απάντησε πως του χειρίζονται από κοινού. Σε ερώτηση δημοσιογράφων για εάν το θέμα του χρέους η Γερμανία θελήσει να το «σπρώξει» μετά τις εκλογές της, ο κ. Τσίπρας είπε πως η Καγκελάριος δεν θα ήθελε να πάει στις εκλογές με το θέμα ανοικτό και με μια νέα ευρωπαϊκή κρίση που θα δημιουργηθεί από μια διάσταση με το ΔΝΤ

Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε πως το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και η συμφωνία για το Χρέος και η ένταξή μας στο QI θα είναι ένα ισχυρό μήνυμα στις αγορές. Ερωτηθείς για την έξοδο στις αγορές είπε πως αυτό θα πρέπει να γίνει με σταθερά βήματα και σιγά – σιγά. Όπως σημείωσε αυτή την στιγμή σημείωσε το δεκαετές ελληνικό ομόλογο είναι στο 5 με 5.5%. Με το κλείσιμο της αξιολόγησης θα πέσει στο 4 με 4.5% που θα είναι μια πολύ καλή τιμή για να βγει κανείς στην αγορά. Και εκτίμησε ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε βγει δοκιμαστικά στις αγορές με τις δύο προγραμματισμένες εκδόσεις, έξοδος σημασία έχει να είναι συαθερή και μακροχρόνια… Σημείωσε πάντως πως στο δρόμο αυτό υπάρχουν και παγίδες και ρίσκα…

Ερωτηθείς σχετικά με το τι θεωρείται ότι είναι καλή λύση για το χρέος, ο Πρωθυπουργός είπε πως είναι σημαντικό το μέγεθος της απομείωσης, θυμίζοντας παράλληλα πως ο Σόιμπλε έχει μιλήσει για την διατήρηση για μια δεκαετία το λιγότερο πλεονασμάτων ύψους 3,5% Οσο μικρότερο είναι αυτή η διάρκεια τόσο καλύτερο θα είναι σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος και στο πρόσφατο ταξίδι του στην Κίνα είπε πως αναμένει ένα «τσουνάμι» ξένων επενδύσεων που όταν κλείσει όλος αυτός ο κύκλος θα έρθει στη χώρα. Παράλληλα ερωτηθείς για την τροπολογία που κατέθεσε η ΝΔ μίλησε για μια «ενδιαφέρουσα όψιμη στροφή της ΝΔ σε θετικά μέτρα…» επισημαίνοντας πως «δεν λέει κουβέντα για τα μέτρα αλλά αντιτάσσεται στα αντίμετρα…» και θύμισε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν δόθηκε το έκτακτο επίδομα αμφισβήτησε το πρωτογενές πλεόνασμα.
Σε ερώτηση εάν η αυριανή ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου ενέχει και ψήφο εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση ο Πρωθυπουργός αρκέστηκε να πει χαμογελώντας πως αυτό είναι προφανές.
Ενδιαφέρον, τέλος, είχε και η απάντηση που έδωσε ο Πρωθυπουργός όταν ρωτήθηκε εάν το κλείσιμο της αξιολόγησης και μια συμφωνία για το χρέος είναι αρκετό αφήγημα για να αντιστραφεί η δημοσκοπική φθορά του ΣΥΡΙΖΑ σε ενδεχόμενο εκλογών. Ο κ. Τσίπρας, απάντησε πως «δύο χρόνια μέχρι τις εκλογές πολιτικά είναι πολύ μακρύς χρόνος…» και πρόσθεσε αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι η απασχόληση, η μείωση της ανεργίας και καλυτέρευση της ζωής του…»
Την ίδια ώρα, ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης εξέφρασε από τις Βρυξέλλες την ελπίδα πως το Eurogroup της 22ας Μαΐου θα καταλήξει σε μια συνολική συμφωνία για την Ελλάδα που θα περιλαμβάνει και το ζήτημα του χρέους εξέφρασε από τις Βρυξέλλες ανώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης.
Ο αξιωματούχος της ευρωζώνης εκτίμησε ότι έχει γίνει πολύ καλή προετοιμασία σε τεχνικό επίπεδο και πάνω σε αυτήν θα βασιστούν οι συζητήσεις των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης την ερχόμενη Δευτέρα. Ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε ότι το πιο δύσκολο μέρος της συζήτησης θα είναι το ζήτημα του χρέους και τόνισε ότι αυτό που μας χωρίζει από την τελική συμφωνία είναι η εξεύρεση της λύσης που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές. Ο ίδιος παράγοντας της ευρωζώνης υπενθύμισε ότι βάση της συζήτησης για το χρέος αποτελεί η απόφαση του Eurogorup του Μαΐου του 2016, η οποία είναι ήδη αρκετά λεπτομερής όσον αφορά τα μεσοπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης. Υπενθύμισε, επίσης, ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ των θεσμών και κάποιων κρατών-μελών για το πόσο θα μπορούσαν να γίνουν αυτά τα μέτρα πιο συγκεκριμένα. Ως εκ τούτου, σημείωσε ότι οι προβλέψεις για το αν θα υπάρξει τελική συμφωνία την ερχόμενη Δευτέρα είναι 50%-50%.

Ως προς το τί περιλαμβάνει "το συνολικό πακέτο της συμφωνίας", ο αξιωματούχος της ευρωζώνης ανέφερε τα εξής: Πρώτον, περιλαμβάνει το πακέτο πολιτικής (που έχει ήδη συμφωνηθεί), την εφαρμογή των προαπαιτούμενων (ένα μεγάλο μέρος των οποίων έχει τεθεί προς έγκριση στη Βουλή των Ελλήνων), την έκθεση συμμόρφωσης (που προϋποθέτει μεταφράσεις εκατοντάδων σελίδων και τον έλεγχο συμβατότητας με τα συμφωνηθέντα) και την ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους (DSA).

Εξάλλου, ο αξιωματούχος της ευρωζώνης ανέφερε ότι στις 22 Μαΐου θα πρέπει να συμφωνηθεί και το ζήτημα των πρωτογενών πλεονασμάτων που θα πρέπει να επιτυγχάνει η Ελλάδα από το 2018 και μετά, σημειώνοντας ότι ο στόχος για 3,5% του ΑΕΠ θα πρέπει να διατηρηθεί για κάποια χρόνια (ούτε ένα, ούτε δέκα χρόνια) και στη συνέχεια να μειωθεί.

Εξάλλου, ο αξιωματούχος της ευρωζώνης ανέφερε ότι η έγκριση της εκταμίευσης της επόμενης δόσης προϋποθέτει την απόφαση από την πλευρά του ΔΝΤ να συμμετάσχει στο πρόγραμμα. Όταν το ΔΝΤ έχει το DSA θα είναι σε θέση να ζητήσει από το διοικητικό του συμβούλιο ένα πρόγραμμα για την Ελλάδα (MEFP). Παρ’ όλ αυτά, ο αξιωματούχος της ευρωζώνης εμφανίστηκε καθησυχαστικός ως προς τα χρονικά περιθώρια σχετικά με τις χρηματοδοτικές υποχρεώσεις της Ελλάδας τον Ιούλιο, λέγοντας ότι βρισκόμαστε οχτώ εβδομάδες πριν από την επόμενη μεγάλη λήξη των ελληνικών ομολόγων. Σημείωσε ακόμη ότι στο παρελθόν υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν αρκετή η κατ' αρχήν συμφωνία της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ. Ερωτηθείς αν στο Eurogroup της 22ας Μαΐου το ΔΝΤ θα εκπροσωπήσει η Κριστίν Λαγκάρντ, απάντησε ότι αυτό είναι απόφαση του Ταμείου.
Σύμφωνα με την επίσημη ατζέντα του Eurogroup, οι υπουργοί Οικονομικών θα ενημερωθούν για την «προκαταρκτική συμφωνία» μεταξύ Ελλάδας και θεσμών επί των νέων μέτρων, στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης. Επίσης, σημειώνεται ότι το Eurogroup θα εξετάσει, τέλος, τόσο τους μεσοπρόθεσμους δημοσιονομικούς στόχους, όσο και τα ζητήματα που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

16 σχόλια :

 1. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΟΡΟΕΦΙΑΛΤΗ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΕΦΙΑΛΤΗ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΙΩΧΝΟΥΜΕ,ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ,ΤΟ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ ΚΑΙ Ο ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΔΥΣΤΡΥΧΩΣ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

  Ας θέσουμε την λογική μας σε λειτουργία πια..
  Οι δήθεν υπερδυνάμεις κόπτονται δια το δημόσιο χρέος της ΕΛ-ΛΑΣ όταν οι ίδιες χρωστούν πολλαπλάσια.....

  Όλοι οι εταίροι μας, μας αγαπούν αλλά παράλληλα μας αφαιμάσουν ημέρα την ημέρα...

  Όλη η ΕΛ-ΛΑΣ ξεπουλιέται συθέμελη απ άκρη εις άκρη, αλλά Ε.ΣΥ. μπαίνεις πιο βαθιά στην κρίση.

  Η ζωή σου ευτελίζεται κάθε ημέρα και περισσότερο.

  Οι υποδομές σου εκμηδενίζονται η ύπαρξή σου εκμηδενίζεται και κανείς από τα πολιτικά απολειφάδια δεν μπαίνει πια στον κόπο να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια ή μια διέξοδο έστω στο τούνελ...και δεν αναρωτιέσαι....καλά όλοι αυτοί δεν φοβούνται ούτε καν το πολιτικό κόστος ????

  Αλήθεια σου πέρασε ποτέ απ το μυαλό ότι αυτός ο Σώρρας που ουδείς αναγνωρίζει, αλλά όλοι υποδεικνύουν ως τεράστιο απατεώνα, ίσως τελικά να είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που σου λένε όπως άλλωστε ακριβώς το αντίθετο ισχύει απ ότι σου λεν όλοι αυτοί μαζί, ολ'αυτά τα χρόνια ????

  Αν ποτέ απαντήσεις με λογική κι ευθυκρισία στις ως άνω παρατηρήσεις, τότε θα έχεις κάνει το πρώτο σου βήμα προς την ελευθερία σου...
  Μέχρι τότε κοιμήσου ...

  Βολεύει απίστευτα όσους σε ρημάζουν ΄Ελλην άνθρωπε !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νικη Σιμογλου
   ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ

   ΕΡ.
   ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΥΡΩ;;;

   ΑΠ.
   ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ

   ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ

   ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ,,,,,ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ,,,ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ,,,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ,,,ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ,,,,,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!!

   ΓΟΝΑΤΙΣΕΣ ΓΙΑΤΙ;;;;;;

   ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΙ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

   ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ
   ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ "ΕΥΡΩ" ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ;;;?

   Δημητρης Καζαμιας
   ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥ "ΕΥΡΩ" ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ.??..
   =====================================
   ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ "ΖΗΤΑ"ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΑΝΤΩ......ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΛΔ Η ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΥ «ΠΑΤΑΕΙ»;...ΣΤΙΣ Μ Ε Τ Ο Χ Ε Σ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ Α Ν Α Τ Ο Λ Η Σ !!!

   ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΤΡΑ ΧΡΥΣΟΥ.Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΡΗΤΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ...

   ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ,ΕΠΕΦΤΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ""ΕΥΡΩ"".....ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ.....ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΛΕΞΗ ΕΥΡΩ.?? "ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..

   https://1.bp.blogspot.com/-2wdLmHU2zWM/WJj0yuiLxsI/AAAAAAAAJkc/--mz9UM1bFIDPinrPbclRBkcsS38-nDggCLcB/s640/16487001_1411675005571554_5952637108992494860_o.jpg

   ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 1987 ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.??.ΠΟΙΟΣ?

   ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...
   https://www.youtube.com/watch?v=xZAlKEdmjCY

   Διαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΑΖΑΜΙΑ????????????????????????ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ 3 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΝΘΥΜΙΟ ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΑΞΙΖΟΥΝ??????????ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ????????

   Διαγραφή
  3. ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ!!!!!!!!!!
   ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΖΟ ΤΟΝ ΚΩΛΕΤΣΗ ΤΟΝ ΚΑΖΑΜΙΑ ΚΛΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΡΑΜΙΖΟΝΤΑΙ ΡΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

   Διαγραφή
 3. ΠΑΛΙ ΛΙΓΜΕΝΑ ΠΕΙΡΕ Ο......ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βρε ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να φορέσεις θηλιά στο λαιμό σου και όχι γραβάτα , με τόσα δεινά που μας έφερες μέχρι τώρα αλλά και για τα επόμενα χρόνια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και Βέβαια ο ΣΏΡΑς πλέων έχει ανεγνωρισμένα δικαστικά , ως ο μεγαλύτερος εγκέφαλος σύστασης πρωτοφανούς εγκληματικής οργάνωσης
  παγκοσμίως,εάν όχι , δεν έχει, παρά να εμφανιστεί στην πρώην σχολή Ευελπίδων, ετσι μόνο ξετυλίγεται το κουβάρι,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ,ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΟΜΩΣ,ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΧΑΛΙΑ,ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ..

   Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΥΤΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΙΩΣΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΜΗ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΑΥΤΗΣ,ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ..

   ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ «ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ» ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣΤΗΡΑ «ΕΡΕΥΝΗΤΗ» ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Η ΜΗΔΕΝ…

   ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ,ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ…

   ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑΡΑΞΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΤΗΣ ΝΤΠ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ,ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ,ΚΟΝΤΑ 350 ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ …

   ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!
   ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΒΙΝΙΑ,ΤΟΣΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ….

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΦΕ Μ.ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ,ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ…

   ART TV:
   Μανούσος Ντουκάκης (Πρόεδρος ΠΕΦΕ) ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

   ΚΙ’ΟΜΩΣ κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…!!!
   ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ..!!!!
   ΕΧΩ ΠΛΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ..!!!

   ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ : ΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !!!

   ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ : ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ;;; ….
   ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.!!!!
   ΦΟΒΟΝΤΑΙ.!!!

   ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ..

   ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ,ΕΛΕΓΕ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕΤΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ’ΟΛΑΣ…

   ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΡΑΒΒΙΝΙΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ..

   ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ…
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=CttcKw1peU0

   Διαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΣΑΙ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ;

   Διαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 12ΘΕΟ ΖΩΟ!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  4. ΓΥΦΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.
   ΩΣ Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
   ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΔΕΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
   ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ

   Διαγραφή
 6. Σκίζουν στη βουλή τα ιμάτιά τους,κυβέρνηση και αντιπολίτευση.(ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-ΝΔ ΠΑΣΟΚ). Γιατί; Χα χα χα,για το ποιός θα εφαρμόσει καλύτερα τις εντολές των Γερμανών. Ποιός θα εφαρμόσει τα κατάπτιστα μέτρα,που άλλα είχαν προψηφιστεί επί εποχής.....αντιπολίτευσης,και άλλα εμφανίσθηκαν προσφάτως. Το σίγουρο πάντως είναι ένα. Κανείς τους δεν σκέφτεται τον Ελληνικό λαό. Κανείς δεν νοιάζεται για τους συμπατριώτες μας,που εδώ και επτά χρόνια,φτύνουν αίμα για να επιβιώσουν. Το μόνο που τους νοιάζει είναι,οι μέν να κρατήσουν τις καρέκλες τους,οι δε να τις ξανακερδίσουν,και άσε τον κόσμο να ...κουρεύεται. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εσύ θα φορέσεις γραβάτα και εμείς θηλιά στο λαιμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Φυσικά και θα φορέσεις γραβάτα αγαπητέ Αλέξη !!!
  Εμείς οι ίδιοι, οι πολίτες, θα στην φορέσουμε !!!!
  Την έχουμε ήδη κάνει παραγγελία, είναι από συρμα πρώτης ποιότητας και μοντέρνα, δεν πέφτει προς τα κάτω αλλά προς τα πάνω... προς τα εκει που δένεται στο δοκάρι που θα την βαστάει !!!
  Φυσικά υπάρχουν και μερικοι που βλέποντας το ενδιαφέρον σου για τα όσα καλά πέτυχαν οι σύντροφοί σου στην Βενεζουέλα επιμένουν να σου παραγγειλουν μία εισαγόμενη από γνωστή φίρμα της Κολομβίας.
  Εσύ και τα συντροφια σου, ποιάν απο τις δύο προτιμάτε ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]