Μετά τα ανωτέρω και τη σημερινή ολοκλήρωση μετατροπής της Ελλάδας οριστικά (κατά τη γνώμη του Άλεξις) στο πλέον μοντέρνο νεοναζιστικό οικονομικό Νταχάου της ΕΕ, αναμένεται να τον δούμε να φορά γραβάτα.

«Η σημερινή δεύτερη γερμανική κατοχή της Ελλάδας μετέτρεψε επίσης με την χρήση των κατωτέρω όλην την Ελλάδα,  σε ένα  εξελιγμένο γερμανικό οικονομικό κρεματόριο  τύπου Νταχάου. Με αξιωματικούς του και
οικονομικούς «δολοφόνους» του Ελληνισμού τους εκάστοτε κυβερνώντες,  πρωθυπουργό και υπουργούς του. Και κατώτερο προσωπικό του κρεματορίου όλους τους μνημονιακούς βουλευτές»

 Κύριοι Βουλευτές,

 Η σημερινή δεύτερη γερμανική κατοχή της Ελλάδας είναι σαφώς χειρότερη από την πρώτη.

Γιατί η νυν νεοναζιστική κατοχή,  πέραν της υποδούλωσης της Ελλάδας, έχει μετατρέψει όλες τις «αντιστασιακές οργανώσεις» της χώρας (συνδικαλιστικές κτλ,  κομματικές, ΜΗ.ΚΥ.Ο, «αντιρατσιστικές» κτλ, όλες, 1ο συνημμένο) σε φανερές ή κρυφές «γερμανοτσολιαδικές».

Και έχει μετατρέψει σε τυφλό  παγκοσμιοποιημένο νεοταξικό «πιστό» της και τον νυν  Παπικό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών (2ο και 3ο  συνημμένα).

Μετέτρεψε επίσης με την χρήση των ανωτέρω όλην την Ελλάδα,  σε ένα  εξελιγμένο γερμανικό οικονομικό κρεματόριο  τύπου Νταχάου. Με «αξιωματικούς του και οικονομικούς δολοφόνους» του Ελληνισμού,  τους εκάστοτε κυβερνώντες,  πρωθυπουργό και υπουργούς του.

Και με «κατώτερο προσωπικό του κρεματορίου» όλους τους μνημονιακούς βουλευτές.

Με χρήση επιπλέον νέων εξελιγμένων μεθόδων, η παρούσα νεοναζιστική κατοχή, δεν ληστεύει πλέον ως κλέφτης, ως η πρώτη γερμανική κατοχή τον κινητό πλούτο των Ελλήνων.

Και χωρίς ούτε ένα νυν κατοχικό «υπουργό» αντάξιο του Έλληνα κατοχικού υπουργού της πρώτης γερμανικής στρατιωτικής κατοχής, του  Σωτήριου Κοτζαμάνη. Που υποχρέωσε τον Χίτλερ να υπογράψει το κατοχικό δάνειο από την Ελλάδα (τελευταίο συνημμένο) .Σήμερα η κατοχή, με χρήση των ανωτέρω «υπηρετών» της και των νέων εξελιγμένων μεθόδων της, μπορεί από το γραφείο ενός συμβολαιογράφου να δημεύει ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΑ την περιουσία των Ελλήνων.Ή να κλέβει μέσω της ξένης «γερμανικής» Αρχής Δημοσίων εσόδων, τις καταθέσεις τω Ελλήνων.Με διαφημιστές του έργου της όχι μόνον έναν Γκαίμπελς, αλλά στην κατεχόμενη Ελλάδα,  σχεδόν όλα τα ΜΜΕ με τους δημοσιογράφους τους (άλλοι ιδεολογικά και άλλοι υποχρεωτικά  για λόγους επιβίωσης).Συντονιζόμενα, άγνωστον πώς, από κάποιο ευρωπαϊκό ή κατοχικό κέντροΕπίσης η κλοπή  του Εθνικού πλούτου μοιάζει αστεία, από την πρώτη ναζιστική κατοχή. Συγκρινόμενη με την σημερινή κλοπή ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, με την βοήθεια όλων των «αντιστασιακών» οργανώσεων και εκτελεστές της κλοπής,  τους ανωτέρω υπαλλήλους της «γερμανοστολιάδες».

Τέλος η παρούσα γερμανική κατοχή δεν γενοκτονεί πλέον δια των όπλων,  αλλά οικονομικά.

Έχοντας οδηγήσει αποκρυπτόμενο πλέον αριθμό Ελλήνων σε αυτοκτονία ή υποψήφιων για αυτήν.

Και εμποδίζοντας για προφανείς λόγους πολλούς νέους μας (άνεργοι και  επιβιώνοντες με δυσκολία) να δημιουργήσουν οικογένεια με τέκνα. Και έχοντας οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες νέους μας στη φυγή στο εξωτερικό.

Που τους «αντικαθιστά» ηθελημένα, προγραμματισμένα (ήδη από το 1996, θυμίζω, Σημίτης, σε ευχαριστώ Αχμέτ που διάλεξες την χώρα μας) «νεοναζιστικά» (συνημμένο ή http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_25.html ),  με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.

Μετά τα ανωτέρω και τη σημερινή ολοκλήρωση μετατροπής της Ελλάδας οριστικά (κατά τη γνώμη του Άλεξις) στο πλέον μοντέρνο νεοναζιστικό οικονομικό Νταχάου της ΕΕ, αναμένεται να τον δούμε να φορά γραβάτα.

Ευριπίδης Μπίλλης

Συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]