ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ (4ο) ΜΝΗΜΟΝΙΟ


ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ!


Όταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυραννίας διαλέγει: 
Ή τις αλυσίδες ή τα όπλα! 


Η δήθεν «κυβέρνηση», των δωσίλογων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ανδρεικέλων της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) και της ΕΕ, συνεχίζει ακάθεκτη το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ της έργο, αυτό του τελειωτικού ξεπουλήματος του Κοινωνικού Πλούτου της Πατρίδας μας και της μόνιμης φτωχοποίησης και εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού, με το 4ο μνημόνιο, ώστε να πλουτίζουν ακόμη περισσότερο οι ξένες και οι συνεργαζόμενες με αυτές ντόπιες ελίτ.


Η έκταση και το βάθος αυτού του εγκλήματος δεν έχει υπολογιστεί ακόμη με επάρκεια, ιδιαίτερα αφού οι «ακαδημαϊκοί» μας είναι τρόφιμοι (και συνακόλουθα φανατικοί οπαδοί) της ΕΕ και της παγκοσμιοποίησης, και ενώ στην κυριολεξία η χώρα παραδίδεται στους «δανειστές», δηλαδή την ΕΕ και τις Πολυεθνικές, για πολλές δεκαετίες (για 99 χρόνια που, ξεδιάντροπα, το βρίσκουν ασήμαντο οι καλά βολεμένοι στις καρέκλες τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!), υποθηκεύοντας το μέλλον του λαού μας και των νέων γενεών.

Έτσι, με τη «διακυβέρνηση» της «πρώτη φορά Αριστεράς», ολοκληρώνεται με τον πιο επίσημο τρόπο η απώλεια κάθε ίχνους ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, η οριστική εξαθλίωση του λαού μας καθώς και η απώλεια ή φαλκίδευση εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων που είχαν κατακτηθεί με μακροχρόνιους και συχνά αιματηρούς αγώνες.

Η πρωτόγνωρη αυτή οικονομική, πολιτική και κοινωνική κατάσταση που ζούμε δεν έχει κανένα ιστορικό προηγούμενο, δεν μοιάζει δηλαδή με προηγούμενες οικονομικές κρίσεις που αντιμετώπισε η ελληνική κοινωνία.

Η ξεδιάντροπη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ολοκληρώνει το καθεστώς οικονομικής Κατοχής της χώρας μας και το πιο εξοργιστικό είναι ότι επιμένουν (!) ότι «εργάζονται» για το «καλό του λαού» και ειδικότερα των λαϊκών στρωμάτων ή ότι «αντιστέκονται σαν το ΕΑΜ» (όπως το χαρακτηρίζουν οι θρασύτατοι αμετροεπείς Ζουράριδες αυτού του τόπου), «ξεχνώντας» βέβαια ότι η «αντίστασή» τους είναι αυτή των Τσολάκογλου, δηλ., των (με το αζημίωτο) συνεργατών των κατακτητών και όχι βέβαια των λαϊκών αγωνιστών εναντίον τους, που παίζαν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα καθημερινά!

Το έγκλημα του χειρότερου μνημονίου, το οποίο ακριβώς οι Υπερεθνικές Ελίτ το ανέθεσαν να το διαπράξουν οι «αριστεροί», γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα σηκωνόντουσαν και οι πέτρες αν προσπαθούσαν να υιοθετήσει παρόμοιο μνημόνιο η «επάρατη» Δεξιά ή οι απατεώνες του ΠΑΣΟΚ, γίνεται απόπειρα να συγκαλυφθεί με μια άλλη πρωτόγνωρη απάτη, κοινών απατεώνων: το παραμύθι των «αντιμέτρων».

 Έτσι, αφού θα ξεσκίσουν τον Ελληνικό λαό με νέα χαράτσια, φόρους, μειώσεις μισθών και συντάξεων που ξεπερνούν τα 5 δις ευρώ (που βέβαια επιβάλλονται πάνω στα αντίστοιχα κουτσουρέματα των προηγούμενων μνημονίων), έρχονται και λένε ότι θα πάρουν ευνοϊκά για τον λαό «αντίμετρα», ύψους 7,5 δις ευρώ (!) …εάν το πλεόνασμα από το ξεζούμισμα του ελληνικού λαού, ξεπερνά το υπέρογκο πλεόνασμα 3,5% κάθε χρόνο που μας επέβαλε η Τρόικα!

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της απάτης αυτών των κοινών απατεώνων, θα πρέπει να αναλογιστεί ότι όλες σχεδόν οι χώρες της ΕΕ (με προεξάρχουσες τη Γαλλία, Ιταλία, Βρετανία κ.λπ.) έχουν συνεχή ελλείμματα στον προϋπολογισμό και για καμιά άλλη χώρα, εκτός από τα υποζύγια στην Ελλάδα, δεν απαιτήθηκε πλεόνασμα 3,5%, κάτι που ακόμη και το ΔΝΤ θεωρεί απραγματοποίητο, αλλά οι κοινοί απατεώνες τύπου Τσίπρα, Τσακαλώτου, Σταθάκη κ.λπ. είναι ικανοποιημένοι ότι …κατόρθωσαν να πάρουν δέσμευση της ΕΕ ότι θα μας χαρίσουν τα πλεονάσματα πάνω από το εξωφρενικό 3,5%.

Και φυσικά το ότι πέρυσι, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, δημιούργησαν παρόμοιο πλεόνασμα, σαν τμήμα της ίδιας απάτης, θ’ αποδειχτεί στο μέλλον όταν οι «κύριοι» αυτοί καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου ν’ αποδείξουν με τι στατιστικές και οικονομικές αλχημείες πέτυχαν το στόχο αυτό (ανάλογες των αλχημειών τύπου Σημίτη για να μπούμε στο Ευρώ)… Αυτό άλλωστε δείχνει και το γεγονός ότι η περσινή δήθεν ανάκαμψη ήταν φούσκα και μόλις επανήλθαμε αισίως στην ύφεση!

Πρόκειται σίγουρα για την πιο εγκληματική, αδίστακτη και απατεωνίστικη κυβέρνηση όλων των εποχών, αφού από τις πρώτες εκλογές του 2012 «ορκίζονταν» για την κατάργηση των μνημονίων ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΕ και το Ευρώ, χωρίς σύγκρουση με αυτήν, ενώ κατόπιν έσυραν τους Έλληνες πολίτες σε ένα δημοψήφισμα, που όμοιο του δεν έχει ξανά-υπάρξει στην Ιστορία: δημοψήφισμα χωρίς σαφές ερώτημα.

Ο κόσμος βέβαια άρπαξε την ευκαιρία για να πει ένα νέο ιστορικό ΟΧΙ στα μέτρα και έμμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που συντάραξε όχι μόνο τις ξένες ελίτ αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που δεν το περίμενε και παρότι είχε φροντίσει να το κάνει καθαρά διακοσμητικό, χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥ, τρομοκρατημένοι συγκάλεσαν σύσκεψη όλων των συνένοχων κομμάτων την επόμενη για ν’ αποφασίσουν την υιοθέτηση νέου Μνημονίου!

Με λίγα λόγια πρόδωσαν επανειλημμένα το λαό με τον πιο αισχρό τρόπο και αυτός απογοητευμένος και κουρασμένος, απλά κατέφυγε στην αποχή που έφτασε στο ρεκόρ 44%, πράγμα που σημαίνει ότι η «ανανέωση εμπιστοσύνης», για την οποία ακόμη επαίρονται οι κοινοί αυτοί απατεώνες, εξασφαλίστηκε με το 20% περίπου του εκλογικού σώματος! Έτσι μέχρι σήμερα ακάθεκτοι συνεχίζουν και ολοκληρώνουν το «θεάρεστο έργο» τους υπογράφοντας το 3ο και σήμερα το 4ο μνημόνιο, κατ’ εντολή της Υ/Ε και της ΕΕ.

Το έγκλημά τους , όμως δεν είναι μόνο ότι υλοποιούν την ΠΡΟΤΕΚΤΑΡΙΟΠΟΙΗΣΗ της χώρας. Το έγκλημά τους είναι ότι αποστέρησαν από το λαό μας κάθε προοπτική, κάθε πίστη ότι μπορεί να υπάρξει άλλη, εναλλακτική λύση, πέρα από τα μνημόνια και την ΕΕ:

Επί δεκαετίες παραμύθιαζαν τον κόσμο ότι η ΕΕ είναι «καλή», αρκεί να «βελτιωθεί», όπως επανειλημμένα τόνιζαν οι «οικονομικοί εγκέφαλοι» του ΣΥΡΙΖΑ, τύπου Μηλιού, Βαρουφάκη, Τσακαλώτου, Σταθάκη και σία.
Δεν εξηγούσαν ποτέ, ποια είναι τα πραγματικά αίτια της καταστροφής της Ελλάδας, όπως και όλων των χωρών της ευρωπαϊκής περιφέρειας: η παραγωγική αποδιάρθρωση μέσα στον ανταγωνισμό των «ανοιχτών αγορών» της ΕΕ και των «4 ελευθεριών» της Παγκοσμιοποίησης.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑPost A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. Τι δικαιολογία θα βρεις πάλι για να μην επιτελέσεις το καθήκον σου;

  Οι αποικιοκράτες σήμερα έχουν επενδύσει σ’ ένα ολόκληρο σύστημα δεξιά και αριστεράς, εξουσιών και θεσμών, που είναι εκ φύσεως χωρίς πατρίδα. Θα τους αφήσουμε; Θα τους το επιτρέψουμε; Εδώ δεν χωράνε μου-σου-ξου. Ούτε ιδεολογήματα ή θρησκοληψίες. Ενώ όσοι ρίχνουν την ευθύνη στους άλλους, ψάχνουν για δικαιολογίες όπως έκαναν ανέκαθεν οι προσκυνημένοι και οι κιοτήδες.

  Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για στρουθοκαμηλισμούς. Όποιος δεν σηκώσει το γάντι, αυτός είναι εθνικά ανάξιος, κοπρόσκυλο του κερατά, μίασμα. Ιδίως όταν υπηρετεί ως αξιωματούχος του δημοσίου, δικαστής, ή φέρει εθνόσημο. Όποιος κοιτά τη δουλειά του σήμερα, δεν είναι παρά συνένοχος της όλης κατάστασης. Δικαιολογία πια δεν υπάρχει. Πολιτική ανυπακοή. Συνειδητή στράτευση στον αγώνα για την ελευθερία της πατρίδας. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Παρά μόνο του γραικύλου, του προδότη, του κιοτή. Κι αυτούς η ιστορία δεν τους ανέχθηκε ποτέ.

  Όλοι στην πλατεία Συντάγματος την Πέμπτη, 18/5/2017 στις 7 μμ. Όχι για να διαμαρτυρηθούμε, αλλά για να διατρανώσουμε ότι αυτή η χώρα είναι δική μας και κανείς, μα κανείς δεν θα την πάρει. Και να θυμάστε πάντα τα λόγια του γέρου του Μωριά, όταν συνήθιζε να λέει στους συντρόφους του, που συχνά ένιωθαν τρόμο μπροστά στο άνισο του αγώνα με τα τούρκικα λεφούσια: Σήμερα η πατρίδα μετρά τα παιδιά της. Ας μην της δείξουμε ότι εμείς είμαστε μπάσταρδοι!

  http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2017/05/blog-post_65.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]