Γ. Βουλγαράκης: Το αίτημα που κατέθεσε ο Κυρ. Μητσοτάκης για εκλογές δεν εξυπηρετούσε τίποτα

«Το αίτημα που τέθηκε εξαρχής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για εκλογές δεν εξυπηρετούσε τίποτα, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος»
δήλωσε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βουλγαράκης, στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Focus 103,6 FM.

Ο κ. Βουλγαράκης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να εξαντλήσει την τετραετία και για τη ΝΔ είπε ότι πρέπει να προετοιμάζεται πολύ σοβαρά για το μέλλον και όταν γίνουν οι εκλογές να πάει σε αυτές ως θετική επιλογή.

«Η αντιπολίτευση θα πρέπει να προετοιμάζεται πολύ σοβαρά για το μέλλον. Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να εξαντλήσει την τετραετία. Θα προσπαθήσει να κεφαλαιοποιήσει αυτό που η ίδια θεωρεί-δεν είναι, αλλά το θεωρεί- επιτυχία» είπε ο κ. Βουλγαράκης και συνέχισε:

«Η αντιπολίτευση θα πρέπει να αξιοποιήσει τον χρόνο, ώστε να οργανωθεί, να μιλήσει απλά, να "μπει" στον κόσμο και να "συμφιλιώσει" τον λαό με τα αληθινά προβλήματα. Οι εκλογές δεν λύνουν οι προβλήματα, οι προτάσεις τα λύνουν. Η Νέα Δημοκρατία όταν πάει σε εκλογές, πρέπει να πάει ως θετική επιλογή».

Σε ό,τι αφορά την κρίση που βιώνει η χώρα ο κ. Βουλγαράκης επισήμανε: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει κάποιος από μηχανής θεός, που θα ξυπνήσουμε μια μέρα και θα έχει αυξήσει συντάξεις και εισοδήματα. Αυτά δεν γίνονται στον πραγματικό κόσμο. Πρέπει να καταλάβει ο Έλληνας, ότι στο ερώτημα "πετάει ο γάιδαρος;" η απάντηση είναι "δυστυχώς, όχι".

Αν όλα αυτά που έρχονται σήμερα ως σφαλιάρα στο κεφάλι, είχαν ειδωθεί σε ευθετότερο χρόνο, όχι μόνο η Ελλάδα θα είχε αποφύγει όλα αυτά που έρχονται σήμερα, αλλά θα είχε πορεία παρόμοια, με αυτήν της Κύπρου ή άλλων χωρών, που βρέθηκαν -λόγω κακών χειρισμών- στην ίδια θέση μ' εμάς».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]