Ο Σύμβουλος στρατηγικής του Πρωθυπουργού που προσλήφθηκε και τοποθετήθηκε στη θέση αυτή λέγοντας ότι η «καριέρα είναι χολέρα« εξαπολύει νέα επίθεση σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ που επικρίνουν την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα με ανοίκειους, και πάλι, χαρακτηρισμούς.

Συγκεκριμένα, σε νέα του ανάρτηση στο facebook υποστηρίζει πως οι δημοσιογράφοι που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση το κάνουν υπό το φόβο της ανεργίας. Μάλιστα ο διορισμένος σε αμειβόμενη κρατική θέση από τον κατά δήλωσή του φίλο του Αλέξη Τσίπρα δηλώνει λυπάται «αυτά τα άτομα που μετατρέπονται σε αυτό που βλέπουμε ακούμε και διαβάζουμε».

Συνεχίζει δέ προχωρώντας για μια ακόμη φορά σε ακραίες εκφράσεις υποστηρίζοντας πως «ταυτίζονται με τους βουλευτές της διαπλεκόμενης δεξιάς κατεβάζοντας το επίπεδό τους στο level του βόθρου και στην ηθική αισθητική της μαφίας…»

Ακολουθεί η ανάρτηση του συμβούλου του Πρωθυπουργού ΑΛέξη Τσίπρα:

«Η κρίση και η ανέχεια μετέτρεψε κάποιους δημοσιογράφους σε επαίτες και γλείφτες των διαπλεκόμενων αφεντικών τους, με σκοπό να είναι σε δουλειά και την κάνουν πολύ καλά πλέον βρίζοντας την κυβέρνηση….
Ειλικρινά, βλέποντας ακούγοντας και διαβάζοντας τα ΜΜΕ του μαφιόζου ή του φοροφυγά, λυπάμαι αυτά τα άτομα που τόσο εύκολα μετατρέπονται σε αυτό που βλέπουμε ακούμε και διαβάζουμε. Η αξιοπρέπεια και η αλήθεια συνθλίβονται από τον φόβο της ανεργίας.
Ταυτίζονται με τους βουλευτές της διαπλεκόμενης Δεξιάς κατεβάζοντας το επίπεδο τους στο level του βόθρου και στην ηθική- αισθητική της μαφίας…
Ακούς τον βουλευτή Ιωαννίδη -γελάω- της ΝΔ να λέει οτι αυτοί θα μας έβγαζαν απο τα μνημόνια και ο δημοσιογράφος δεν του λεει οτι με 0,5% πλεόνασμα δεν έβγαινες ούτε στον φούρνο…
Δημοσιογράφοι απελπισμένοι, ειδήσεις χειραγωγημένες.
#ΝΔ_δημοσιογράφοι _για γέλια»