ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ SOROS






Γράφει η  Σερένα Νομικού



Μπορεί να κατηγορούν μερικοί τον πρωθυπουργό ως καταληψία, κακοποιό, αμόρφωτο, αμοραλιστή, προδότη ή ότι άλλο,
αλλά την ίδια στιγμή κανένας δεν τολμάει να σηκώσει το κεφάλι. Πιθανότατα επειδή έχουμε βυθιστεί πια σε συλλογικό κώμα.

Επικαιρότητα

Στην Ελλάδα έχουμε μία δικτατορικά αριστερόστροφη, ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Soros που κατηγορεί ανερυθρίαστα όποιον δεν συμφωνεί μαζί της ως ακροδεξιό, φασίστα, πατριδοκάπηλο και εθνικιστή.

Δεν είναι πάντως τυχαίο πως ο αξιότιμος πρωθυπουργός μας προτάθηκε για βραβείο νόμπελ σε σχέση με τη νούμερο ένα προδοσία της ιστορίας μας: με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας.

Ο Soros δε ως το πρόσωπο της χρονιάς από τους Financial Times που στηρίζουν με νύχια και με δόντια την παγκοσμιοποίηση. Πού του έγινε η πρόταση; Στο Μαρόκο βέβαια, εκεί που βρισκόταν, στα πλαίσια της υπογραφής της εγκληματικής συμφωνίας.

Γιατί εκλέξαμε και ανεχόμαστε εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τη συμμορία που μας κυβερνάει; Επειδή πιστέψαμε πως ήταν η τελευταία μας ελπίδα κρίνοντας από τα ψέματα που μας είπε προεκλογικά, ενώ μας έδεσε χειροπόδαρα λίγους μήνες αργότερα, με την παράνομη αντιστροφή του δημοψηφίσματος και με το τρίτο μνημόνιο.

Ο βασικός ένοχος βέβαια είναι το Σύνταγμα μας που επιτρέπει τις κοινοβουλευτικές δικτατορίες αυτού του είδους, χωρίς να διαθέτει απολύτως καμία ασφαλιστική δικλείδα.

Πού οδηγούμαστε; Στην απόλυτη καταστροφή με μία δεύτερη χρεοκοπία, στην απώλεια εδαφών, στην αλλοίωση του πληθυσμού μας από τους μετανάστες, στο δημογραφικό μας θάνατο, στη λεηλασία μας από όλες τις γειτονικές χώρες και στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Πώς; Με το ξεπούλημα των δημοσίων περιουσιακών μας στοιχείων (η απαξιωμένη ΔΕΗ σύντομα θα ανήκει σε Γερμανούς) και με τον πλειστηριασμό των ιδιωτικών, σε περιβάλλον μίας οδύνης δίχως τέλος που θα κλιμακωθεί το 2019, εν μέσω μίας παγκόσμιας και ευρωπαϊκής κρίσης.

Θα τα ανεχτούμε όλα αυτά αλήθεια χωρίς καμία αντίδραση; Είμαι σίγουρη, αφού έχουμε χειραγωγηθεί σε τέτοιο βαθμό που εμείς οι ίδιοι πιστεύουμε πως το Έθνος μας είναι η χειρότερη φυλή που υπάρχει στον πλανήτη. Ότι οι Έλληνες είναι ανίκανοι, διεφθαρμένοι, προδότες και τεμπέληδες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...