Πολάκης: Επίδειξη θράσους η μήνυση της συζύγου Στουρνάρα – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στη σύζυγο του Γιάννη Στουρνάρα , Λίνα Νικολοπούλου, με αφορμή τη μήνυση που κατάθεσε κατά της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και τη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ, επειδή αποφάσισαν να απεντάξουν από τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ,
το έργο της αντικαρκινικής εκστρατείας που είχε αναλάβει η εταιρεία της, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Μιλώντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία, ο κ. Πολάκης έκανε λόγο «για επίδειξη απύθμενου θράσους» από την κ. Νικολοπούλου και τόνισε μεταξύ άλλων:

«Για διαφημιστικά σποτάκια που κανονικά θα έπρεπε να προβληθούν δωρεάν, τα συνέταιράκια διαχειρίστηκαν την περίοδο 2009-2011, το πόσο των 1,6 εκατ. ευρώ και μάλιστα, μετά ήθελαν και άλλα 670.000 ευρώ, μέσω της επέκτασης του προγράμματος για παροχή νέων υπηρεσιών».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης, διερωτήθηκε γιατί τόσο η κ. Νικολοπούλου όσο και η κ. Γκραμπόφσκι αναφέρονται από τα κυβερνητικά στελέχη με τα επώνυμα των συζύγων τους. Επίσης, ζήτησε εκ νέου να γίνει δεκτό το αίτημα της κ. Νικολοπούλου να παραστεί στην Επιτροπή και να καταθέσει ως μάρτυρας ώστε να της δοθεί η δυνατότητα να τοποθετηθεί για όσα ακούγονται.

loading...

2 thoughts on “Πολάκης: Επίδειξη θράσους η μήνυση της συζύγου Στουρνάρα – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΕΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΑΞΕΣΤΕ ΚΟΥΡΑΔΟΒΟΣΚΕ….ΟΥΥΥΣΤ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΜΙΣΤΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΜΟΥ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ…..ΚΟΥΡΑΒΟΣΚΕ….ΟΥΥΥΣΤ ΚΟΠΡΙΑ ΛΕΡΗ ΚΟΙΝΥΝΙΣΤΙΚΗ

  2. ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ , ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΡΤΟΓΑΝ,ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ .ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ Α ΕΧΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

Comments are closed.