«Το θανάσιμο μυστικό του Βατικανού και του Αγίου Όρους»

Τα τεκμήρια που θα παρουσιάσουμε είναι αρκετά για να απορριφθούν, τόσο κατά γράμμα όσο και κατά πνεύμα, οι απόψεις που προσπαθούν εντέχνως να «περάσουν» κάποιοι πολέμιοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος.
Τα επιχειρήματα των παπικών και των ΑΔΕΡΦΩΝ τους, των Ορθοδόξων,
είναι ρυπαρότερα, απαισιότερα, ανηθικότερα και εγκληματικότερα που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα.
Επί 2000 χρόνια οι Χριστιανοί λοιδορούν εντέχνως τον Έλληνα κοσμοκράτορα Αλέξανδρο Φιλίππου. Με τη συγκατάθεση μερικών σύγχρονων Εθνικών, τους δίνεται η ευκαιρία να τον παρουσιάζουν ως σφαγέα των λαών.

Δηλαδή, υπάρχουν σήμερα κάποιοι Εθνικοί «δωδεκαθεϊστές», οι οποίοι ισχυρίζονται πως από τη στιγμή που ο Φίλιππος ο Β’ νίκησε του Αθηναίους στη Χαιρώνεια, χάθηκε και ο ελληνικός πολιτισμός. Λησμονούν όμως πως ο ελληνικός πολιτισμός εξαπλώθηκε και με την μεγάλη συμβολή του γιού του Φιλίππου, τον Μέγα Αλέξανδρο, σε όλη την Οικουμένη…!!!

Η δυσμενής αυτή προπαγάνδα άρχισε από το 1960, όταν κάποιοι έμμισθοι-από το Μπρούκλιν-δωδεκαθεϊστές βοήθησαν εδώ στην Ελλάδα το επίδοξο σχέδιο των ΠΑΠΙΚΩΝ και των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.

Όπως γνωρίζουμε από την Ιστορία, ο ψευτοστωικός φιλόσοφος της Ρώμης Σένεκας ήταν ένας κακός μιμητής της ελληνικής φιλοσοφίας και στενός Φίλος του Σαούλ ή Σαύλου, που αργότερα μετονομάστηκε σε Παύλος, ενώ οι Αρειανιστές ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, όπως και οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, τον ονόμασαν «Ο Απόστολος των Εθνών»…

Ο Σένεκας μιλούσε καλά τα ελληνικά κι χρησιμοποιούσε φράσεις και νοήματα της αττικής διαλέκτου, προσθέτοντας και ψήγματα της στωικής φιλοσοφίας. Ο Λατίνος αυτός γνώριζε για τα Ελευσίνια Μυστήρια, όπου οι δόκιμοι μύστες ντύνονταν με δέρματα ζώων. Πέρα απ’ αυτό, μελέτησε τον παρσισμό, γιατί και αυτοί στις ιεροτελεστίες τους φορούσαν δέρματα ζώων. Εννοείται πως οι παρσιστές ιερείς, «που μιμούνταν του Έλληνες της Ελευσίνας» φορούσαν τα δέρματα των ζώων για να πάρουν τη δύναμή τους.

Ο μιμητής των Ελλήνων Σένεκας έγραψε:

«ντύσου με το πνεύμα ενός μεγάλου ανθρώπου».

Και ο Σαούλ-Σαύλος-Παύλος αντέγραψε:

«ενδύσασθε τον Κύριον Ιησούν Χριστόν». Επιστολή προς Ρωμαίους 13.4.

Ο Σενέκας ήταν «όπου φυσούσε ο άνεμος», διότι ενώ ήταν φίλος και σύμβουλος του αυτοκράτορα Νέρωνα, εν τούτοις πήρε μέρος στη δολοφονία του. Πέρα από αυτό, ο Σενέκας είχε άγνοια για την ιστορία της Μακεδονίας, όπως επίσης και για τους αγώνες του Ισοκράτη να ενώσει όλους τους Έλληνες.

Το ότι ο Σενέκας είχε παντελή άγνοια για την ιστορία της Μακεδονίας και ιδίως για την ευεργεσία του Μ. Αλέξανδρου σε όλη οικουμένη, το αναφέρει ο ίδιος ο ψευτοφιλόσοφος, γεγονός που αποδεικνύεται μέσω μιας επιστολής του προς τον Παύλο:

« Ο Σενέκας προς τον Παύλο. Χαίρε. Σε χαιρετώ αγαπητέ μου φίλε Παύλε. Πιστεψέ με…. μέχρι να έλθει ο καιρός της ευτυχίας και να βάλει ένα τέρμα σε όλα αυτά ο κόσμος υποφέρει από τους ισχυρούς….. πάρε παράδειγμα του αρχαίους, που τόσο υπέφεραν από τον Μακεδόνα το Γιό του Φιλίππου…»

Από την αλληλογραφία του Σενέκα με τον Παύλο, Lipsius: Acta Apostolum Apocrypha, Τόμος Ι.

Ο Παύλος είχε κι αυτός άγνοια για την ένδοξη ιστορία του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου- προφανώς δεν τον είχε «ΑΓΓΙΞΕΙ» ακόμα το….ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ…!!!
Είχε πλήρη άγνοια ακόμη και για τους αγώνες για την ελευθερία της Ελλάδος του Φιλίππου του Ε’, όπως και για τη θυσία του Περσέα, του τελευταίου βασιλιά της Μακεδονίας.

Εάν ο Σαύλος-Παύλος είχε τις στοιχειώδεις γνώσεις για το ένδοξο ιστορικό παρελθόν της Μακεδονίας, τότε το βέβαιο είναι ότι θα διαμαρτυρόταν, έστω χαλαρά. Αλλά το ότι δεν διαμαρτυρήθηκε και δεν διαφώνησε με τον φίλο του Σενέκα σημαίνει ότι ήταν διπλωμάτης και πολιτικάντης, ενώ η θεοπνευστία του είχε πάει περίπατο στην Ταρσό.

Το θανάσιμο μυστικό που «Καίει» το Βατικανό και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, βρίσκεται μέσα στα χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας.
Συγκεκριμένα, το 1947 βρέθηκαν τα χειρόγραφα των ανθρώπων του Κουμράν της Νεκρής Θάλασσας. Οι πάπυροι του Κουμράν έχουν ζωή 2000 ετών. Αναφέρονται στον δίκαιο Δάσκαλο Πολεμιστή που θα επιστρέψει μία μέρα στη ζωή και θα τιμωρήσει τους κακούς «Μάριος Βερέττας: Τα χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας».

Όμως……….!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά το 1947 που αποκαλύφθηκαν οι πάπυροι του Κουμράν ή τα χειρόγραφα της Νεκρής θάλασσας, κάποια χειρόγραφα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ μυστηριωδώς. Επειδή, κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, θα εισχωρήσουμε στα άδυτα του Βατικανού, ή της Αγίας….Μαφίας, όπως αποκαλείται από τον Γάλλο συγγραφέα ζαν Σαρλιέ, ό οποίος έγραψε το βιβλίο ΒΑΤΙΚΑΝΟ, η ΑΓΙΑ ΜΑΦΙΑ.

Επόπτης εκεί είναι ο Γκιουζέπε Γκαροφάνο, ο οποίος εξαφάνισε τα επίμαχα κομμάτια. Το Βατικανό έχει αυτό το χόμπι, να εξαφανίζει,-να πληρώνει και να εξαγοράζει ότι μπορεί να κατεδαφίσει το οικοδόμημα που λέγεται ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-. Ότι λοιπόν μπορεί να προκαλέσει υποψίες στο πλατύ κοινό, όπως έπραξε με τον Γάλλο συγγραφέα – Ερευνητή Ρομπερ Αμπελέν**** για μια άλλη υπόθεση.

Τα αγορασμένα από το Βατικανό χειρόγραφα έγραφαν ότι ο δίκαιος άνθρωπος ή δίκαιος Δάσκαλος-Πολεμιστής ήταν ο Αλέξανδρος Φιλίππου!
Μερικοί εξέφρασαν τη γνώμη ότι τα χειρόγραφα εννοούσαν τον Ιησού, αλλά ο Γαλιλαίος δεν ζούσε την εποχή στην οποία αναφέρονται.

Ωστόσο, στην Ευρώπη υπάρχουν, μερικές χιλιάδες καθηγητές Πανεπιστημίων, οι οποίοι τυγχάνει να είναι ελληνιστές. Μερικοί λοιπόν, από αυτούς που ανέλαβαν την αποκρυπτογράφηση των χειρογράφων, έβγαλαν μερικά φωτοαντίγραφα και, αφού πήραν και τέσσερα κανονικά χειρόγραφα του Κουμράν, αποφάσισαν να έλθουν στην ΕΛΛΑΔΑ.

Ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωστοποιηθεί το γεγονός ότι τα χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας πλέκουν το εγκώμιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ συγχρόνως δινόταν η ευκαιρία να γίνει πλέον γνωστό ότι ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ είχε πλήρη άγνοια για την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Στις 24 Ιουλίου 1971, ξεκίνησαν για την Ελλάδα οι ελληνιστές Ευρωπαίοι καθηγητές για να γνωστοποιήσουν το περιεχόμενο των χειρογράφων, με το ελληνικό φέρι-μποτ «ΕΛΕΑΝΝΑ», αλλά δεν ήταν γραφτό τους να φτάσουν ζωντανοί, επειδή το Βατικανό, οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ αξιωματούχοι ΙΕΡΕΙΣ, οι Μοναχοί του Άθω και ο Τίτο είχαν διαδώσει στους ορθόδοξους κύκλους ότι οι Ευρωπαίοι έρχονταν στην Ελλάδα έχοντας ως απώτερο σκοπό να ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ την ΟΡΘΟΔΟΞΗ Εκκλησία και να κάνουν τους νέους της να στρέψουν το ενδιαφέρων τους σε άλλα, πιο ουσιώδη θέματα. Φοβήθηκαν ότι θα έχαναν το Ποίμνιο, τα ζώα που έχουν σταβλίσει, και θα έχαναν τα δισεκατομμύρια που μαζεύουν για 2000 χιλιάδες χρόνια….

Το βρώμικο κόλπο ΕΠΙΑΣΕ. Οι ΠΑΠΑΔΕΣ έπεισαν τους αφελείς ότι έρχονται στην Ελλάδα οι πρόδρομοι του Αντιχρίστου…

Αυτό ήταν !!!! Το «Ελεάννα» πήρε ΦΩΤΙΑ. Αλλά ας δούμε τι ακριβώς έγραψαν οι ευρωπαϊκές εφημερίδες:

LE MOND:

«Επί πολλές ημέρες οι Ορθόδοξοι ιερείς και Καλόγεροι του Αγίου Όρους έλεγαν πως δεν πρέπει να έλθουν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα γιατί θα οδηγήσουν τους νέους σε λάθος δρόμο. Και πράγματι δεν τους επέτρεψαν να έλθουν. Διότι το φέρι-μποτ «Ελεάννα» πήρε φωτιά, ενώ οι ναυαγοσωστικές βάρκες δεν κουνήθηκαν από τον τόπο τους. Ο πλοίαρχος και οι αξιωματικοί έδειξαν μία ανεξήγητη αδιαφορία, και έφυγαν κρυφά με μία βάρκα, ενώ οι τουρίστες βρήκαν οικτρό θάνατο…..» Le Mond, 25 Ιουλίου 1971..

Σημείωση: **** Ρομπερ Αμπελέν: έγραψε τρία βιβλία.
1) Ιησούς ή το Θανάσιμο Μυστικό των Ναϊτών
2)Γολγοθάς και τα βαριά Μυστικά του
3)Οι τρείς Πάπισσες και Οι Υιοί του Δαβίδ
αλλά το Βατικανό πλήρωσε για τα δύο βιβλία τον  Ρομπερ Αμπελέν με ένα κτήμα πολλών στρεμμάτων και έναν πύργο πολλών δωματίων, εκί στο Βέλγιο, όπως επίσης και με αρκετά εκατομμύρια δολάρια.
Τα δύο αυτά βιβλία δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας…

Συνεχίζεται….

Provencal du Dimanche: 25/7/1971

«Οι Ευρωπαίοι Φιλέλληνες ήλθαν να προσκηνήσουν την Ελληνική Γη και ιδιαίτερα την Μακεδονία. Ξαφνικά όμως το πλοίο «Ελεάννα» που τους μετέφερε, πήρε φωτιά. Ακολούθησε πανδαιμόνιο. Οι τουρίστες κάηκαν ζωντανοί, όπως και μικρά παιδιά, επειδή έτσι θέλησαν οι Ιερείς της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Ο πλοίαρχος με τους αξιωματικούς του εξαφανίστηκαν με μία βάρκα, ενώ οι άλλες σωσίβιες βάρκες έμειναν αχρησιμοποίητες….. Οι Έλληνες μοναχοί είναι τώρα ικανοποιημένοι».
Τίποτα δεν υπάρχει μέσα σ’ αυτούς του αξιωματούχους των χριστιανικών ΔΟΓΜΑΤΩΝ που να είναι αληθινό, ελεύθερο και νόμιμο.
Μέσα στις σάπιες καρδιές τους υπάρχουν πολύ κακά ένστικτα. Όλες οι σκέψεις των Καθολικών και των Ορθοδόξων αποτελούν μία εκούσια απάτη. Αυτά του δίδαξε η ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, αυτά κάνουν….

Επί δύο χιλιάδες χρόνια η ΕΛΛΑΔΑ προδόθηκε απ’ αυτούς αμέτρητες φορές. Ανταλλάχτηκε, ρημάχτηκε, ανασκάφτηκε συθέμελα, υποθηκεύτηκε, αλλά, δυστυχώς γι’ αυτούς, η ΕΛΛΑΔΑ είναι «καταδικασμένη» να ξαναγίνει ο φάρος του κόσμου…!

Μέχρι εδώ ήταν όμως. Από εδώ και στο εξής, η ζωή τους θα είναι σαν όνειρο, το οποίο θα τους φαίνεται ωραίο, αλλά μόλις ξυπνήσουν, αυτό που θα αντικρίσουν θα είναι ζωντανό και ανυπόφορα πραγματικό.

(Αυτή η σύγχυση επικρατεί στους ισχυρούς. Φοβούνται αλλήλους, φοβούνται και την ανθρωπότητα, η ανθρωπότητα φοβάται τους παραπάνω..! η Αμερική φοβάται το Βατικανό, το Βατικανό φοβάται την Αμερική, φοβάται και την Ευρώπη, η Ευρώπη φοβάται την Αμερική. Οι τρείς αυτοί φοβούνται αλλήλους, φοβούνται και την ανθρωπότητα, η ανθρωπότητα φοβάται και τους τρείς. Ένας φαύλος κύκλος….
Ο Αμερικανοσιωνιστής δεν ξέρει τα μελλοντικά σχέδια του πιστού Ρώσου στρατιωτικού, ο Πάπας δεν ξέρει τι ακριβώς σκέφτεται ο Ρώσος, ο Ρώσος δεν ξέρει τις σκέψεις του Αμερικανοσιωνιστή, η Ιστορία δεν ξέρει αν θα παραμείνει αναλλοίωτη. Οι τέσσερεις αυτοί φοβούνται αλλήλους, φοβούνται και τη μελλοντική Ελλάδα, η μελλοντική Ελλάδα, όμως δεν φοβάται κανέναν…..!!)…
Αφού λοιπόν ο Σενέκας και ο φίλος του Παύλος αγνοούσαν πως Μέγα Αλέξανδρος σεβάστηκε όλες τις θρησκείες και όλους τους λαούς , έκριναν και έβγαλαν το συμπέρασμα πως ο Αλέξανδρος ήταν ο βασανιστής της Ελλάδος και του υπόλοιπου πληθυσμού της Γης. Έτσι φτάνουμε στις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, όπου ο Τίτο με τον Μάρκο Βαφειάδη δήλωσαν τα εξής:

«Εφόσον η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας δεν έβγαλε μιλιά για όλα όσα είπαν ο Σενέκας και ο Απόστολος Παύλος, τότε όσοι περισσεύουν στα νότια της Σερβίας θα τους ονομάσουμε Μακεδόνες και θα τους παρουσιάσουμε ως απογόνους τοτ Αλέξανδρου»…!!!! Γιαίτσε, Δεκέμβριος 1943.

Όλα γενικά τα «ανεμομαζώματα» της νότιας Γιουγκοσλαβίας δεν ε’ιχαν εθνική συνείδηση, ιδίως αυτοί που κατοικούσαν στα Σκόπια. Οπότε, θα έπρεπε να βρεθεί ένα έθνος να τους υιοθετήσει.

Να γιατί ο Τίτο τους έδωσε ένα έθνος, τη Μακεδονία, ενώ στην πραγματικότητα Μακεδονο-Βούλγαροι, Μακεδονο-Σέρβοι, Μακεδονο-Κροάτες και Μακεδονο-Αλβανοί δεν υπήρξαν ποτέ. Έτσι, το Δεκέμβριο του 1943, ο Τίτο ανακήρυξε τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» στη συνδιάσκεψη του Γιαίτσε.

Θα μπορούσαν όμως οι αξιωματούχοι της Ορθοδοξίας να το αποτρέψουν στα τέλη της δεκαετίας του 1960 με αρχές της δεκαετίας του 1970. πως όμως θα έκαναν μία τέτοια ανατροπή, τη στιγμή που τους βαραίνει ένα ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ με το «Ελεάννα»;

Αυτός ήταν και έιναι ο ρόλος ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ –ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ , να εξαφανίσει των ΕΛΛΗΝΩΝ το ΓΕΝΟΣ από το ΑΙΓΑΙΟ…..

Αγνοούν σκοπίμως οι σύγχρονοι επικριτές του Μεγάλου Αλεξάνδρου ότι όλες οι χώρες που βρέθηκαν υπό την κατοχή άλλων λαών υπέφεραν τα πάνδεινα. ‘Όπως εδώ και 2000 έτη, υποφέρουν οι Έλληνες από τον ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ..

Οι Ρωμαίοι για παράδειγμα, όταν ένιωθαν ανία, ΈΣΦΑΖΑΝ για να περάσουν την ώρα τους. Αλλά όσοι το κάνουν αυτό, χάνουν τελικά τον εαυτό τους. Το ίδιο έγινε και με το Τζέγκινς Χαν, τον Ναπολέοντα , τον ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΟΥΡΚ και τον ΧΙΤΛΕΡ.

Με τον Αλέξανδρο, όμως κανένας λαός δεν βάδισε στη λεωφόρο της απόγνωσης,ούτε στην ατραπό της στέρησης, μα ούτε στην πύλη της αγωνίας. Αντιθέτως, έζησαν πολύ καλύτερα απ’ ότι ζούσαν. Κανένας λαός της Ανατολής δεν δέχεται κακόπιστη κριτική για τον Έλληνα στρατηλάτη, εκτός από έναν, του Ιουδαίους….!
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

85 σχόλια :

 1. ΕΑΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙς ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΕΒΡΑΙΟΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΡΕ ΖΩΟ?
  -------------------------http://greeksurnames.blogspot.gr/2017/05/o.html-----------------------------------------------------------------------------------
  ΑΝΤΕ ΖΩΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. θα του χωσουν τη γλωσσα στο κωλαρακι του εαν πει εκει μια κουβεντα για τον μωαμεθανισμο!

   Διαγραφή
  2. ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ...........
   ---------------------------------------------------------------------------------------------
   - Κατά το έτος εκείνο θ’ ανοίξει ο Κύριος τις πύλες των Ινδιών που έκλεισε ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος. Θα βγουν τότε απ’ εκεί οι εβδομήντα δύο βασιλείς με τον λαό τους, τα λεγόμενα βδελυρά έθνη, που είναι πιο σιχαμερά από κάθε αηδία και δυσωδία. Αυτά θα διασκορπισθούν σ’ όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ζωντανούς τους ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία.
   --------------------------------------------------------------------------------------------
   ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΡΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΑΤΟ?

   Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

   Διαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

  ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

  ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

  ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"...

  ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ...

  ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ".....ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "...ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" ...

  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

  ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΜΕΞΕΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΠΑΤΖΗ.
   ΚΡΥΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ 'ΡΘΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ.

   Διαγραφή
  2. http://greeksurnames.blogspot.gr/2017/05/o.html-----------------------------------------------------------------------------------
   ΤΕΤΟΙΟ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ 12ΘΕΟΥ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΠΙΘΗΚΑ?ΤΙΓΚΑ ΣΤΗ ΓΥΦΤΟΜΑΣΤΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΙΔΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΑ!

   Διαγραφή
  3. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ...

   ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ...

   ΜΕΤΑ....!!!!!

   ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ’ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΜΑ…
   ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ Η ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ...

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ...

   ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

   ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΙΝΑ 5 ΕΥΡΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ"...

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΕΥΡΩ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ...

   ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ....

   ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

   Διαγραφή
  4. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ "12ΘΕΟ" ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΠΑΡΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ...

   Διαγραφή
  5. ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΝ ΕΣΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΥΛΟΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΙΖΕΙΣ.
   ΒΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ.

   Διαγραφή
  6. ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ????? ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

   Διαγραφή
  7. ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

   Διαγραφή
  8. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΥΝΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΒ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΖΩΑ

   Διαγραφή
  9. ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ 12ΘΕΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ
   ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΑΣΙΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΥ 1.30 ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΣΗ

   Διαγραφή
  10. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ??

   ΕΔΩ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ,ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ,ΟΜΩΣ ΕΣΥ,ΒΑΛΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ...ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ,ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ,ΓΙΑ ΔΕΣ...!!!!

   http://www.ksipnistere.com/2017/05/blog-post_217.html?showComment=1494757713502#c7848604385616099511

   ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ,ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΠΟΤΙΖΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ...

   ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΡΩΤΑΝΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ??
   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ...!!!

   ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΜΩΣ.....

   ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΟΥ "ΛΟΓΟ"...!!!!

   ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΛΙΩΜΑ...!!!!

   ΙΣΩΣ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ...

   Διαγραφή
  11. Giannis Paterakis
   ------------------------------------------------------------------------------------------------
   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ,ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ,ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.
   ---------------------------------------------------
   ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΡΕ 12ΘΕΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ
   ΟΚ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ???????????/ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???????????????ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΥΦΤΕ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΔΟΤΗ 12ΘΕΕ

   Διαγραφή
  12. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ??????????ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΑ
   ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΚΛΠ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΕΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ???????????ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ????????????????????ΤΕΤΟΙΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ!!!!!!!!!!!ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΝΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ 12ΘΕΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ

   Διαγραφή
  13. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΑΣ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ!!!!!!!!
   ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΠΗΛΙΟ ΓΟΥΣΗ

   Διαγραφή
  14. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΛΙ,ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??
   ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΗΚΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΠΛΕΟΝ,ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ...

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΘΕΛΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% Ο ΔΗΜΟΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ..

   ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ,ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 120% ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...!!!!

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΠΑΤΗΣ...

   ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΑΙΖΟΥΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ" ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ,ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ,ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.....

   https://www.youtube.com/watch?v=K2wO2FT1D0s

   Διαγραφή
  15. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ "12ΘΕΟ" ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΠΑΡΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ...

   Διαγραφή
  16. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΣΟΥ ΡΕ 12ΘΕΟ ΠΙΘΗΚΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΖΩΟ

   Διαγραφή
  17. ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ????? ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ

   Διαγραφή
  18. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
   ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
   ------------------------------------------------------------------------------------------------
   18+12+3=33!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!!!!!!!ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

   Διαγραφή
  19. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ "12ΘΕΟ" ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΠΑΡΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ...

   Διαγραφή
  20. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!12ΘΕΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΙΑΣΤΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΦΟ

   Διαγραφή
  21. ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ 4!!!!!ΘΑ ΦΑΣ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΥΦΤΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΔΟΤΗ

   Διαγραφή
  22. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΧΑΣΙΚΛΗ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΓΕΝΗΘΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΑΚΟΜΑ!!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΕΖΟΝΙ?????

   Διαγραφή
  23. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!!!!!! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ!!!!! ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!!!!!
   ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΣΜΟ??????ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ????? ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΜΠΑΣΜΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

   Διαγραφή
  24. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ 50 ΔΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...

   ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ,ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ,ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ...

   ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ...!!!

   *Αλίμονό μας αν οι Έλληνες αποκτήσουν ενότητα και μόρφωση.
   Ουίνστον Τσόρτσιλ (1874-1947) Μέγας Άγγλος πολιτικός

   *Αν έλειπε ο εμφύλιος πόλεμος από τους Έλληνες θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο.
   Όθων Βίσμαρκ (1815-1898) Γερμανός καγκελάριος λόγος 20.03.1890

   Διαγραφή
  25. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΣΑΣ,ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ...

   ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΤΕ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ...

   ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΥΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ,ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΒΡΑΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΩΡΙΔΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120...

   ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΑΚΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ...

   Διαγραφή
  26. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟ ΓΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!
   ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 17 ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΠΖΑΡ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΟΤΡΙΣ????????????????????????????????????????
   ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ ΤΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ??

   ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ,ΑΠΟ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΕΡΙΑ,ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ??

   Διαγραφή
  2. ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΣΟΥ ΡΕ 12ΘΕΟ ΠΙΘΗΚΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΖΩΟ

   Διαγραφή
  3. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ "12ΘΕΟ" ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΠΑΡΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ...

   Διαγραφή
  4. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??

   ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΙΤΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...

   ΟΛΟ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑΝΚΕΡ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΩΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΙΒΩΤΟ ΜΕ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΧΩΡΕΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

   ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!

   ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΖΩΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΕΙ??

   ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΞΑΜΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ??

   ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΕΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ??

   Διαγραφή
  5. ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ,Ο ΝΩΕ..!!

   ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ,ΕΠ ΕΠ ΕΔΩ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΓΑΙΔΑΡΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΜΙΣΙΩΝΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ....

   ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΧΕΛΩΝΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΤΕ ΕΡΧΕΣΤΕ??
   ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ,ΝΩΡΙΣ ΗΡΘΑΤΕ,ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΛΛΟΝ...

   ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΠΙΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΙΝΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΤΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΩΡΑΙΑΑΑΑ..

   ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ,ΠΡΩΙΝΟ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ....

   ΕΠΟΜΕΝΟΣ....!!!

   Διαγραφή
  6. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!!!!!! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ!!!!! ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!!!!!
   ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΣΜΟ??????ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΥΠΙΓΡΑΦΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ????? ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΜΠΑΣΜΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

   Διαγραφή
  7. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ 50 ΔΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...

   ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ,ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ,ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ...

   ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ...!!!

   *Αλίμονό μας αν οι Έλληνες αποκτήσουν ενότητα και μόρφωση.
   Ουίνστον Τσόρτσιλ (1874-1947) Μέγας Άγγλος πολιτικός

   *Αν έλειπε ο εμφύλιος πόλεμος από τους Έλληνες θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο.
   Όθων Βίσμαρκ (1815-1898) Γερμανός καγκελάριος λόγος 20.03.1890

   Διαγραφή
  8. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!!!!

   Διαγραφή
  9. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΑ????

   Διαγραφή
  10. ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ...

   ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ,ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...

   Διαγραφή
  11. ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ΒΡΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ??/

   ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΖΩΟΟΟΟ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ??

   Διαγραφή
  12. Giannis Paterakis
   ----------ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-----------------------------------------------------------------------
   ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  13. χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
   φατηνε μαλακα πρεζονι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  14. ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΔΙ????

   Διαγραφή
  15. μουγκαθηκε ο μαλακας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  16. ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ΒΡΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ??/

   ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΖΩΟΟΟΟ ΕΙΣΑΙ,Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ??

   Διαγραφή
  17. ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΣΩΡΡΑΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ...

   Διαγραφή
  18. ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ!
   12ΘΕΕ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ,ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

   Διαγραφή
  19. ΟΙ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 12ΘΕΑ ΖΩΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΨΩΡΙΑΡΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΟ..........ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ 12ΘΕΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  20. ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

   Διαγραφή
 5. http://greeksurnames.blogspot.gr/2017/05/o.html
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  ΓΙΑ ΤΑ 12ΘΕΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ "12ΘΕΟ" ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΠΑΡΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ...

   Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!12ΘΕΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΙΑΣΤΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΦΟ

   Διαγραφή
  3. Giannis Paterakis
   ------------------------------------------------------------------------------------------------
   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ,ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ,ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.
   ---------------------------------------------------
   ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΡΕ 12ΘΕΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ
   ΟΚ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ???????????/ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???????????????ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΥΦΤΕ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΔΟΤΗ 12ΘΕΕ

   Διαγραφή
  4. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΛΙ,ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??
   ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΗΚΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΠΛΕΟΝ,ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ...

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΘΕΛΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% Ο ΔΗΜΟΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ..

   ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ,ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 120% ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...!!!!

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΠΑΤΗΣ...

   ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΑΙΖΟΥΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ" ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ,ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ,ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.....

   https://www.youtube.com/watch?v=K2wO2FT1D0s

   Διαγραφή
  5. ΝΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ...
   ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΗΘΕΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΜΟΥΡΓΟΣ ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.
   ΑΛΛΑ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
   ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ.

   Διαγραφή
  6. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΒΡΑΙΟΑΡΧΙΔΑ????

   Διαγραφή
  7. ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΣΩΡΡΑΣ ΑΡΣΙΝΟΗ ΚΑΙ ΣΙΑ

   Διαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ ΒΡΕΞΕ ΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Ή ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ 12ΘΕΪΣΤΕΣ.


   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 13-14-15/9/2015 ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ Ή ΛΙΜΝΗ
   http://alfeiospotamos.gr/?p=17694

   Διαγραφή
  9. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!!!!!! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ!!!!! ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!!!!!
   ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΣΜΟ??????ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ????? ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

   Διαγραφή
  10. ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ΒΡΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ??

   ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΖΩΟΟΟ ΕΙΣΑΙ,Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ??

   Διαγραφή
  11. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...

   ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ...

   ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΑΔΕΡΦΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ,ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...

   Διαγραφή
  12. Giannis Paterakis
   ----------ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-----------------------------------------------------------------------
   ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΔΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  13. ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΡΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΔΟΤΗ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ

   Διαγραφή
  14. Giannis Paterakis
   ----------ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-----------------------------------------------------------------------
   ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!
   ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΑ

   Διαγραφή
  15. ΣΕ ΠΙΟ ΔΙΑΟΛΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΝΟ...

   ΓΙΑ ΦΕΡΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΕ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ..

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

   Διαγραφή
  16. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ?????????ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ???????ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΛΠ,ΣΩΣΤΑ?ΑΠΟ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ?ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΣΩΣΤΑ?ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ!!!!!ΓΚΕΓΚΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ 12ΘΕΕ?????????????

   Διαγραφή
  17. ΟΧΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΤΗΝΟΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ,ΕΜΕΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΕΝΩΧΛΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ...

   ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ "12ΘΕΟ" ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

   ΠΑΡΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ...


   Διαγραφή
  18. ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΡΕΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????
   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 12ΘΕΟ ΕΒΡΑΙΠΡΟΔΟΤΗ Ο ΑΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ----------ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 13-14-15/9/2015 ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ Ή ΛΙΜΝΗ
   http://alfeiospotamos.gr/?p=17694----------------------------------------------------------------------------

   Διαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΦ ΣΟΡ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ?????

   Διαγραφή
  20. ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΣΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΓΥΦΤΟ???

   Διαγραφή
  21. ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΑΣΙΚΛΗΣ "ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ" ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

   Διαγραφή
  22. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ..

   ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

   ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ..

   ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ...??

   ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??

   ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ...!!!

   Διαγραφή
  23. ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ?????????????
   ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ 12ΘΕΟ ΖΩΟ?

   Διαγραφή
  24. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕ ΜΑΓΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ????????

   Διαγραφή
  25. ΤΕΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΟΜΩΣ,ΑΡΚΕΤΑ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΩΟΟΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ...

   ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ,60-70 ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ...

   ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΛΕΓΑΝΕ...
   Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΜΠΟΡΑ ΚΙ'ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ...!!!

   Διαγραφή
  26. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΥΣΕΣ ΠΑΛΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ..

   Viky Charalambous
   ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )ΚΑΙ ΤΟ Ν. 4174/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ,ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ ( ΕΠΙΤΑΓΗΣ / ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ),ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ !!

   ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ,ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, Ν' ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΝΟΜΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΣ Η ΑΚΑΛΥΠΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ
   (ΑΡ. 208 & 386 Π.Κ.).

   ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η' ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ.

   ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΩΝ,
   ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, Η' ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,

   Η' Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ν' ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤ. ΑΡΘ. 914, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘ. 330 Α.Κ. ΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

   ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟΥ/ ΔΗΜΟΥ/ ΥΠ. ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, EX LEGE !!!!

   ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΡΙXΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...

   ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 100.000 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΦΤΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ...

   ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ,ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ,ΕΝΩΠΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ…

   Διαγραφή
  27. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΠΟΥΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΑΦΓΑΝΑ ΠΡΕΖΟΝΙ!
   ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ 6 Π ΕΤΣΙ?????????
   ΠΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΡΑΓΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  28. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
   ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ
   --------------------------------------------------------------------------------------------
   ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΦ ΣΟΡ ΣΤΟ ΠΑΝΑΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ??????????????????
   ΟΥΣΤ ΡΕ 12ΘΕΑ ΖΩΑ

   Διαγραφή
  29. Η ΒΙΚΗ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ?????????????Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ?????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   -----------------------------------------------------------------------------------------
   ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ;;;ΤΑ ΣΩΡΟΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ''ΑΡΣΙΝΟΗ'' ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ !!!
   https://uploads.disquscdn.com/images/b05029f0e7cdce6df9e3063d6ad23ca5130164132b3a1c1f77a1ad82ef52902c

   Διαγραφή
 6. Αλλο ένα αρθρο του ΠΟΥΣΤΡΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΙΛΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ !!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]