Σύνταξη για Μεϊμαράκη – επικρατείας για Αβραμόπουλο

Τελειώνει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε πρώτο βαθμό τον απαξίωσε και τον διέσυρε με κύριο όργανό του τα Παραπολιτικά του Μαρινάκη, παρουσιάζοντάς τον ως το γεράκο της πολιτικής που ανοίγει δρόμο στους νέους.
Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ δεν αντέδρασε στα σχετικά δημοσιεύματα που κράτησαν για περισσότερες από 15 ημέρες, οπότε θεωρήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πως το μήνυμα ελήφθη επιτυχώς. Η απόφαση για συνταξιοδότηση ελήφθη οριστικά, το προηγούμενο δεκαήμερο από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή εκτός των προαναφερθέντων και την πλήρη αποστασιοποίηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τις εσωκομματικές εκλογές, όπου κανένας υποψήφιος δεν φάνηκε να ανήκει στο μπλοκ του πρώην Προέδρου, ούτε και καμία «γραμμή» δόθηκε από αυτόν. Η πρόταση στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ θα ανακοινωθεί με την καραμέλα να τεθεί Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κων/νος Καραμανλής.

Τη θέση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, θα καταλάβει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ως αντάλλαγμα της υπόγειας στήριξης στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, αλλά και για να «αδειάσει» η θέση του επιτρόπου που προορίζεται για την αδερφή Ντόρα ή αν προκύψει κάποια άλλη καραμπόλα.

Ο Ρηγιλλάκος

loading...

1 thought on “Σύνταξη για Μεϊμαράκη – επικρατείας για Αβραμόπουλο

  1. Εσυ μαλακισμενε Κουλιμπαλι και το κωλοσογο σου τελειωνεις οχι ο Μειμαρακησ καριολη. Αντε ρε με τον ανηψακο σου τον αεργο να παιζετε με τουσ γεροκαραφλουσ πουστδεσ και να ψηφιζετε νομο να υιοθετον παιδα παλιομαλακα αχρηστε γουρλομτη

Comments are closed.