ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΕπικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας

Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι ένα πρόσωπο που έχει ανάψει φωτιές στην ελληνική κυβέρνηση! Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν πράκτορας της ΕΥΠ και η κυβέρνηση διά στόματος του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου ισχυρίζεται πως είναι πράκτορας της ΜΙΤ!

Ωστόσο ο Μανώλης Χατζησάββας καταγγέλλει κατά καιρούς συγκλονιστικά στοιχεία που δυναμιτίζουν το ήδη πυρπολημένο περί πολλών και διαφόρων κυβερνητικό σχήμα!

Γράφαμε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα στο άρθρο μου: “Ο Χατζησάββας απασφαλίζει κατά του Καμμένου”, μεταξύ των άλλων:

“Ο Μανώλης Χατζησάββας ισχυρίζεται ότι, είχε καταφέρει (σ.σ. εντεταλμένος από την ΕΥΠ) να φτάσει σε σημείο να τον εμπιστεύονται σημαντικά πρόσωπα στην Τουρκία, όπως είναι οι ιδιοκτήτες της Tetico, αλλά η νέα διοίκηση της ΕΥΠ άλλαξε στάση, με το που ανέλαβε καθήκοντα Διοικητή ο Γιάννης Ρουμπάτης, και δεν ήθελε άλλο κατασκοπευτική δράση σε βάρος των Τούρκων! Κατά περίεργο δε τρόπο, έψαχνε περισσότερο τους Έλληνες όπως π.χ. τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ειδικότερα για τις σχέσεις του με τον FG Muhammed Fethullah Gülen, τον κληρικό που έχουν υπό προστασία οι Αμερικανοί. Τον συνιδρυτή του AKP με τον Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν Πρόεδρο της Τουρκίας”!

Κατασκόπευσε τον Πατριάρχη…

Σήμερα θα σταθούμε στα καταγγελλόμενα από τον Μανώλη Χατζησάββα πως, η ΕΥΠ του Γιάννη Ρουμπάτη δεν ήθελε κατασκοπευτική δράση από τον Μανώλη Χατζησάββα σε βάρος των Τούρκων, αλλά έψαχναν τον Οικουμενικό Πατριάρχη! Μια απίστευτη καταγγελία και για την οποία αναζητήσαμε περισσότερα στοιχεία!

Έτσι, ο καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης μας αποκαλύπτει τα παρακάτω, τα οποία δεν μπορούμε σε καμιά περίπτωση να υλοποιήσουμε, αλλά είναι τόσο συνταρακτικά που δεν μπορούμε να τα αποκρύψουμε:

«Μού ζητούσαν να κατασκοπεύσω το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Πόλη, με συγκεκριμένες οδηγίες! Μού ζητούσαν να μάθω για τις σχέσεις του Πατριαρχείου με τις αδελφότητες Fethullah Gulen και άλλα μουσουλμανικά δόγματα! Τις ίδιες εντολές είχαν λάβει και άλλοι συνάδελφοι με έδρα την Κωνσταντινούπολη, που είχαν απορία γι΄ αυτές τις εντολές! Αυτές οι εντολές παγιοποιούνται στο χρόνο και μέσα από αυτές κατευθύνονται οι δράσεις των μυστικών πρακτόρων στο εξωτερικό, όπως ακριβώς και στη δική μου περίπτωση! Ειδικότερα όμως, το θέμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου αναδείχτηκε με μια προβοκατόρικη δημοσίευση του ειδησεογραφικού πόρταλ EurActiv που ως γνωστόν το ελληνικό τμήμα το ελέγχει ιδιοκτησιακά μέσω ΜΚΟ ο Διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης (;;;)! Το αισχρό αυτό δημοσίευμα ήταν εφάμιλλο και στην ίδια γραμμή των τουρκικών ΜΜΕ, και είχε τίτλο: “Η Άγκυρα θα πάρει βοήθεια από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο;”! Το άρθρο αυτό φρόντισαν να αποσυρθεί μετά τον υπόκωφο θόρυβο των κέντρων αποφάσεων!

Ωστόσο, μου είχαν ζητήσει επίσης, να κατασκοπεύσω τα παρακάτω θέματα:

Τοποθετήσεις κι επικείμενοι χειρισμοί του θέματος της επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης (μετά την επίσημη τοποθέτηση για επ΄ αμοιβαιότητα διαβούλευση του ζητήματος)!

Θέσεις και ενέργειες του Οικουμενικού Πατριαρχείου αναφορικά με την οδηγία του Τούρκου ΥΠΕΞ, περί της απαγόρευσης τέλεσης Θείας Λειτουργίας σε εγκαταλελειμμένους Ναούς!

Στάση που θα κρατήσει το Οικουμενικό Πατριαρχείο όταν προκύψει θέμα διαδοχής του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας!

Κωφεύουν καλυπτόμενοι μη απαντώντας…

Οι παραπάνω πληροφορίες, εφ΄ όσον ευσταθούν, ποια ακριβώς συμφέροντα εξυπηρετούσαν; Της Πατρίδος μας;

Πάντως, οι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κ.κ. Ιωάννης Σαχινίδης (Πέλλας) και Χρήστος Χατζησάββας (Κιλκίς), κατάθεσαν στις 12 Ιουλίου 2016 ερώτηση στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης (αρ. πρωτ. 6948) με θέμα: “Φερόμενος πράκτορας της ΕΥΠ διωκόμενος από την Interpol καταγγέλλει Υπουργούς για παράβαση καθήκοντος”!

Όπου ζητούσαν να πληροφορηθούν, τι ακριβώς απαντούν οι Υπουργοί στις καταγγελίες του Μανώλη Χατζησάββα, για τη μη αξιοποίηση μελών τουρκικής εγκληματικής οργάνωσης που είχαν δηλώσει τη θέληση να δώσουν πληροφορίες με διάφορα ανταλλάγματα, όπως και επίσης, την απελευθέρωση συλληφθέντων μελών τουρκικής οργάνωσης, λόγω της διασύνδεσής τους με υψηλόβαθμους ένστολους (;;;) και πολιτικούς (;;;)!

Η απάντηση δόθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Τόσκα στις 3 Αυγούστου 2016 και μεταξύ των άλλων αναφέρει: “…η ΕΥΠ ενεργεί για την προάσπιση των συμφερόντων της χώρας. Συλλέγει πληροφορίες και ερευνά τη δράση μεμονωμένων ατόμων ή οργανωμένων ομάδων…”!

Και καταλήγει ο Υπουργός: “Όσον αφορά στα ζητήματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων μας, αρμόδια να σας ενημερώσουν είναι τα συνερωτώμενα υπουργεία”!

Δηλαδή ο Νίκος Τόσκας και δεν απάντησε επί της ουσίας της ερωτήσεως των δυο Βουλευτών και “πέταξε το μπαλάκι” στους άλλους υπουργούς! Που εξ όσων ενημερωθήκαμε, ποίησαν τη νύσσα!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...

1 thought on “ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

  1. O PATRIARHIS PAPAS TIS IKUMENIS DIORISMENOS APO TI MASONIA, O FRANCCISKO STO VATIKANO INE DULOS!!! TU VARTHOLOMEU, O VARTHOLOMEOS INE EVREOTURKOS KE OXI! ELLINAS PU PISTEVETE OLI ESIS I PANEXIPNI ME TO ILITHIO PNEVMA PU EXETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.