ΤΑ ΕΞΩΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ....

ΤO ΤEΛIKO ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ

ΜΕΡΟΣ 2ον

Γράφει ο  Σπύρος Λαβδιώτης

Η πρόσφατη χρεοκοπία της Ελλάδος εντός του ευρώ το 2010, και η ένταξή της στον μηχανισμό στήριξης της τρόικα, αποδεικνύει ότι οι Έλληνες
πολιτικοί δεν έχουν διδαχτεί από την ιστορία...
που στην κυκλική της ροή οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Δεν έχουμε σήμερα πολέμους, ζούμε σε περίοδο ειρήνης.

Παραδόξως όμως ξέχασαν τα λάθη του παρελθόντος και ενέταξαν τη χώρα πάλι σε μια νομισματική ένωση που το κουστούμι δεν της πήγαινε καθόλου. Της πέρασαν στη μύτη τον χαλκά του ευρώ, με πρόσχημα ότι ούτως οι έλληνες θα γίνουν σύγχρονοι και μοντέρνοι ευρωπαίοι.


Το αποτέλεσμα, μέσα σε μόλις οκτώ χρόνια έθεσαν τη χώρα στο μάτι του κυκλώνα της χρεοκοπίας. Ωστόσο, με αθέμιτο και παρασκηνιακό τρόπο, συμπράττοντας με το τραπεζικό κατεστημένο και εις βάρος του λαού που δημοκρατικώς τους εξέλεξε.

Δεν αντελήφθησαν οι πολιτικοί της χώρας ότι ο μηχανισμός λειτουργίας του ευρώ συνιστά μια μορφή διαφορετική, πιο αυστηρή, της εγκαθίδρυσης του χρυσού κανόνα (Gold Standard) του 19ου αιώνα. Πιο αυστηρή, γιατί τα κράτη - μέλη που συμμετέχουν στη νομισματική ένωση της Ευρώπης του 21ου αιώνα έχουν απεμπολήσει τις εθνικές τους κεντρικές τράπεζες.

Αυτές στερούνται του εκδοτικού προνομίου και καθορισμού του επιτοκίου και λειτουργούν πλέον ως τοπικές αρχές, ακλουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες της ηγεμονικής ΕΚΤ, με έδρα τη Φραγκφούρτη. Ο νέος χρυσός κανόνας, είναι χωρίς χρυσό, συνίσταται από συμβολικό χρήμα (fiat currency) που δημιουργείται από «αέρα κοπανιστό», ex nihilo, από μία υπερεθνική τράπεζα.

Το πώς διαπράχθηκε το φοβερό πολιτικό ολίσθημα της ένταξης της Ελλάδος σε ένα νομισματικό σύστημα πιο αυστηρό από τον χρυσό κανόνα, με τα δίδυμα ελλείμματα του δημοσιονομικού και του διεθνούς ισοζυγίου πληρωμών αποτελεί όντως διανοητικό άθλο.

Ίσως απαιτείται οι πολιτικοί μας, πλην της σύγχρονης ιστορίας να προσφύγουν στην ιστορία της αρχαιότητας για να κατανοήσουν τη σπουδαία σημασία του δημοσίου χρήματος στη λειτουργία της οικονομίας και στην προώθηση της δημοκρατίας.[9] Μη τους φανεί παράξενο και αναφωνήσουν, τι σχέση έχει η αρχαία εποχή με την εποχή του διαδικτύου; Κι όμως έχει μεγάλη σχέση, διότι τα οικονομικά φαινόμενα είναι κυκλικά και επαναλαμβανόμενα επειδή η ανθρώπινη φύση δεν αλλάζει.

Θα ήταν λοιπόν ευχής έργο να δώσουν προσοχή στις επιτεύξεις της αθηναϊκής δημοκρατίας μετά τη νικηφόρο έκβαση των Περσικών Πολέμων, που προκάλεσαν τον παγκόσμιο θαυμασμό.

Το γεγονός ότι η αθηναϊκή δημοκρατία προκάλεσε το θαυμασμό της υφηλίου και υμνήθηκε από τους ποιητές, δεν οφείλεται μόνο στην εκκλησία του δήμου και το θεσμό της άμεσης δημοκρατίας.

Η ηγεμονική θέση των Αθηνών στην κλασσική περίοδο του Περικλέους, συνοδεύτηκε από απαράμιλλη αρχιτεκτονική τέχνη, γλυπτά ιδανικής ομορφιάς, επιβλητικά κτίρια και λαμπρά έργα υποδομής. Με τον Παρθενώνα, το αιώνιο σύμβολο της αρχαίας Ελλάδας, να έχει τη φήμη του τελειότερου ναού που χτίστηκε ποτέ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑPost A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

93 σχόλια :

  1. ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ,ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟΙ,ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ...

    ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ,ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ 30.000 ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ...

    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ,ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΑΦΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ Η ΦΩΝΗ,ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ…

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΟΣΗ ΤΟΥΣ...Ο Λ Ο Ι....!!!!
    ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300 ΣΕ PDF ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΙΣΤΟΡΙΚΟ" ΑΥΤΗΣ..

    https://sorrasgegonota.wordpress.com/2012/11/29/minisiesxatisprodosias/

    Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΟΛΑΣΙΜΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΝΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΣΑΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ,ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΕ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ" ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ξερετε τι εστι αμετακλητη;) ΤΗΝ 67650/13 ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ..

    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ??...ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ,ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑ??

    Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ..ΔΕΙΤΕ..
    Άρθρο 145 Ψευδής καταμήνυση
    1. Όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι' αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση, τιμωρείται με φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή

    ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ......ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΒΕ,ΣΕ Ρ/Σ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥΣ" ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ,ΕΝΑΣ "ΚΥΡΙΟΣ" ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ??....

    ΟΥΤΕ Ε Ν Α Σ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ....???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕ 28 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
      ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ... ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ ...

      Με τη δικαστική «βούλα» του Αρείου Πάγου επικυρώθηκε καταδικαστική απόφαση σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα σε φυλάκιση 28 μηνών με τριετή αναστολή, για απόπειρα εκβίασης, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση σε βάρος του δικηγόρου και κουμπάρου του. Καταδικαστική ήταν η δικαιοσύνη και για τη σύζυγο Σώρρα στην οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 24 μηνών.

      Νέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε, από τον ανακριτή διαφθοράς, σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που διενεργούσε η δικαιοσύνη για τη δράση του.

      Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων τόσο σε βάρος του ήδη καταζητούμενου προέδρου της «Ελλήνων Συνέλευσις» όσο και κατά επτά συνεργατών του.

      Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι , κατά περίπτωση, με τα αδικήματα της απόπειρας απάτης και της απάτης τετελεσμένης κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου. Επιπλέον, ασκήθηκε δίωξη για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη εγκληματικής οργάνωσης, διασπορά ψευδών ειδήσεων ,πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.

      Μάλιστα, η βαρύτητα των αδικημάτων είναι τέτοια που το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ακόμη και την ισόβια κάθειρξη.

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΔΙΚΑΣΗ...

      ΕΣΕΙΣ ΕΡΠΕΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ??

      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΞΕΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΧΕ ΘΕΙΑ ΦΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ,ΕΝΩ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

      ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ??

      ΔΕΙΤΕ...!!!

      ""Παράλληλα γίνεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ να δείξουν μια επισημότητα κατά των οικονομικών εργαλείων του Σώρρα. Μια εισαγγελέας κάνει αίτηση για επανεξέταση της δίκης του 13 που απέδειξε πανηγυρικά την ύπαρξη των 600 δις, και ενώ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ μέσα σε λίγα λεπτά, τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το θέμα σαν να έχει γίνει ακύρωση της δίκης, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ !!""

      ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ,ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ...!!!!

      ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...

      Διαγραφή
    3. ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΣΩΡΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

      ΤΟ 2% ΕΙΝΑΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΤΟΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ,ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ….

      http://alfeiospotamos.gr/?p=23791

      ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ….

      ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΕΝΕΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ…

      ΟΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ…

      Διαγραφή
    4. ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΠΑΤΟΡΟΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.
      ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΟΞΕΙΑ ΑΦΡΑΓΚΟΑΠΑΤΕΩΝΙΤΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΝΗ

      Διαγραφή
    5. ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. ΣΩΡΡΑΣ,ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ..
      ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

      «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

      ΑΘΗΝΑ 13/03/2017

      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΑΤΗ ΣΩΡΡΑ» ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
      ΟΙ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ -ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ- ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ ΦΑΙΔΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΕΦΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ «ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ» ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ -ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ- ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

      Ο ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΕΡΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2012-2014 ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ $ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΜΕ ΑΡ. ΠΡ. 09927 ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΑΝ. ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 23Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝ. ΛΟΓ. ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ».

      ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΜΗΝΕΣ.

      Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. 1.

      ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΤΟΠΟ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.

      Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ.

      ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
      «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

      Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      Διαγραφή
    6. ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΣΥ;
      ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ.... ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΙ
      ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ;

      ΕΡΕΥΝΑ: Τα επικίνδυνα πλαστά χρεόγραφα των 600 δις

      Μεγάλη και αποκαλυπτική έρευνα από τους :
      -Γιώργο Γιαβή, ιδρυτικό στέλεχος της END
      -Θεόδωρο Καρυώτη, ιδρυτικό στέλεχος της END
      -Ελευθέριο Ρήνο, ιατρό
      -Γιώργο Γιαλτουρίδη, επιχειρηματία
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ:

      ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ WASHINGTON

      Στα πλαίσια κωδικοποίησης των ομοιόμορφων πράξεων στην επικράτεια των ΗΠΑ, χρησιμοποιείται ο κώδικας UCC (Uniform Commercial Code ή Ομοιόμορφος Εμπορικός Κώδικας) που επιτρέπει τους Πιστωτές να δηλώνουν οφειλές από Οφειλέτες στο Τμήμα Οικονομικών της αντίστοιχης πολιτείας. Ο κώδικας UCC δεν έχει οποιαδήποτε νομοθετική δύναμη και για να εφαρμοστεί οποιαδήποτε ομοιόμορφη νομική πράξη απαιτείται η έγκριση των κρατικών νομοθετικών σωμάτων και αρχών.

      Στις 13 Αυγούστου του 2004 κατατέθηκε το αρχικό έγγραφο UCC1 από τον Wozny στο Washington State Department of Licensing. Ο κ. Wozny, εμφανίστηκε σαν Πιστωτής (Secured Party και Creditor), και δήλωσε σαν Οφειλέτη (Debtor) τον Δικηγορικό Σύλλογο της πολιτείας της Washington (Washington State Bar Association).

      Στη συνέχεια υπέβαλε αλλαγές επί της αρχικής δήλωσης UCC1, μοιράζοντας το αρχικό ποσό σε μικρότερα χρεόγραφα υπό τη μορφή τροποποιήσεων (Amendments). Οι τροποποιήσεις αυτές ονομάζονται UCC3 και πρέπει να συνοδεύουν το χρεόγραφο IBOE. Μάλιστα, τα UCC3 αναφέρονται ρητά στο χρεόγραφο ΙΒΟΕ που απέστειλε ο κ. Αρτέμιος Σώρρας, στο τμήμα που περιλαμβάνει τις “Ειδικές οδηγίες – Special Instructions” και ειδικότερα στο σημείο Νο. 4.

      http://taxalia.blogspot.gr/2013/03/600.html

      Διαγραφή
    7. ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!
      ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    8. ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ UCC1 ΜΑΛΑΚΑ 12ΘΕΕ!!!!!!!!!!!
      ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ?????????????????
      ΖΩΟΠΙΘΗΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΑΛΑΚΑ

      Διαγραφή

    9. """"Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι....!!!!!

      ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΣΤΕ ΜΕ Η ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ…

      ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...

      ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ "Τ Ω Ρ Α" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ??

      ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ Η ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ..

      ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??

      ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ..??

      Διαγραφή
    10. Panagiotis Kourevessis 24/8/2015 http://alfeiospotamos.gr/?p=17390

      Ώστε είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ το θέμα Κύριε ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ?

      Η Ομογένεια θα σου έδινε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , αφού διερευνούσε το ΤΟ ΘΕΜΑ ?

      Πότε διερεύνησε το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ το θέμα ? ΠΟΤΕ !!
      Ετσι διαγράφουμε τα 600 δις τα οποία αποτελούν την οικονομική ΣΩΤΗΡΙΑ της Πατρίδας ?

      Το δικαστήριο ΕΠΛΑΝΗΘΗ αφού εξέτασε έγγραφα και μαρτυρίες για τα 600 δις?
      Και αφού ΕΠΛΑΝΗΘΗ γιατί ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΤΕ ΕΦΕΣΗ ?

      Και αφού σας έχει μηνύσει όλους συν τον τότε Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΑΠΙΣΤΙΑ , γιατί δεν μηνύθηκε για ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ??

      Πριν ένα περίπου χρόνο ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ κατέθεσε ομόλογο 100 δις για την αγορά (επί 2) της Τ.Χ.Σ. (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ) , γιατί δεν μηνύθηκε για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ μετά χρήσεως , σε βαθμό κακουργήματος ?

      Είστε διάτρητοι νομικά κύριοι της Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης και μου κάνει εντύπωση το βάθος της διαφθορά σας από τα γνωστά κέντρα πέραν του Ατλαντικού , την Διεθνή Σιωνιστική Κίνηση !

      Προτιμάτε την Πατρίδα διαλυμένη οικονομικά , να εκποιεί Δημόσια και όπου να είναι έρχεται και η Ιδιωτική περιουσία , σε τιμές «μια δεκάρα η οκά» .
      Στηρίζεται την προδοσία σας , στην πληρωμένη Αλαλία των Μ.Μ.Ε. υποτιμώντας την νοημοσύνη μας .

      Ας τους βλάκες τους Έλληνες, τι μπορούν να κάνουν με ένα Φ/Β , ποιος θα τους πιστέψει και μέχρι να τους πιστέψει ο σκοπός θα έχει επιτευχθεί !!!

      Για πρώτη φορά , ΑΠΑΙΤΩ να κοινοποιηθεί η παρούσα ανάρτηση από όλους τους Ελληνοπρεπείς χρήστες του Φ.Β .!

      Διαφορετικά αφήστε με ήσυχο να περάσω τις τελευταίες μέρες της ζωής μου ήρεμος!!

      Σκεφθείτε ότι δεν έχω καμία ανάγκη να «εκτίθεμαι» , για ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να λέγονται Έλληνες , χωρίς να είναι !

      Μάλιστα δε η πρώτη υπογραφή στο κείμενο αυτό να είναι από τον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα και το επιτελείο του .
      Καλή εβδομάδα .

      Διαγραφή
    11. ΡΕ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

      Διαγραφή
    12. ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ UCC1 ΜΑΛΑΚΑ 12ΘΕΕ!!!!!!!!!!!
      ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ?????????????????
      ΖΩΟΠΙΘΗΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΑΛΑΚΑ

      Διαγραφή
    13. ME ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΤΗΞΟΥΝ ΤΑ ΝΤΕΡΕΚΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΠΟΔΑΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤ'ΕΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΛΠΙΔΩΝ ΤΟ ΖΩΟΠΙΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ

      Διαγραφή
    14. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΥΟ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

      ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ…

      Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ….!!!!

      1=ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ…

      2=ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ..

      3=ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ..

      4=ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΟ ΦΙΔΙ ΚΟΛΟΒΟ ΣΤΑ ΜΜΕ.

      5=ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ..

      ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΜΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΕ…

      ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΜΗΔΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ,ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΑΝΕΡΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΦΥΣΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ…

      Διαγραφή
    15. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΙΡΑΚΕΝΑ ΞΕΨΕΙΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ
      ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΕΝΑ

      Το κατώφλι του 1ου ειδικού ανακριτή θα περάσουν στις 21 Ιουνίου τρείς από τους συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα , οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με σειρά κακουργηματικών πράξεων που αφορούν τη δράση της «Ελλήνων Συνέλευσις».
      Οι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει άφαντος, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η «Ελλήνων Συνέλευσις» έδρασε ως εγκληματική οργάνωση και αριθμεί 21.000 σελίδες.

      Στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε και ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα ζητώντας ενημέρωση για την δικογραφία την οποία , όμως, όπως είπε δεν έλαβε. Σύμφωνα με τον συνήγορο ο ανακριτής του διευκρίνισε πως για να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας θα πρέπει προηγουμένως να έχει εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του εντολέα του. Πάντως, στην κρίσιμη ερώτηση αν ο Αρτέμης Σώρρας προτίθεται να παραδοθεί απάντησε ο συνήγορος απάντησε: «δε γνωρίζω».

      http://www.news.gr/ellada/koinonia/article-wide/311714/stis-21-ioynioy-apologoyntai-oi-synergates-toy-art.html

      Διαγραφή
    16. Γιαννης Καλογεροπουλος
      2 Μαΐου στις 3:00 π.μ. ·
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ....
      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ....
      ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Α Ρ Τ Ε Μ Η Σ Σ Ω Ρ Ρ Α Σ ! ! ! ! !
      ΔΕΝ. Α Κ Υ Ρ Ω Ν Ο Ν Τ Α Ι ! ! !
      ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ......

      Διαγραφή
    17. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ????????????????ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΑΝΟΓΥΦΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ????????????????
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
      ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ????????????
      ΣΑΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΣ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ
      ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

      Διαγραφή
    18. ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΘΑ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΟΤΟΠΑΝΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣΑΣ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΑΛΑ 30-35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
      ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΓΙΟΥΦΤΟΣ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ.

      Διαγραφή
    19. ΡΕ ΤΟ ΓΥΦΤΙΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

      Διαγραφή
    20. ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΣΩ ΕΛΕΝ ΜΑΝΕΣΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΟ ΨΩΡΡΑΑΤΡΘΠΗΜΕΝΟ ΚΩΛΟ

      Διαγραφή
    21. ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!
      ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    22. ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

      ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΥΚΗΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ...

      ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΝΤΠ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ...!!!

      ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

      http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

      ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

      ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

      Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

      ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
      ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

      ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

      ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
      ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

      ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

      ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
      http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

      ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΠΑΤΗΣ...

      ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΑΙΖΟΥΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ" ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

      ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ,ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ,ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.....

      https://www.youtube.com/watch?v=K2wO2FT1D0s

      Διαγραφή
    23. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ??????? ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΟΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΣ ΖΩΟ!!!!!!!!ΚΡΥΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΨΕΥΤΟΩΝΑΣΗ ΠΛΑΚΑΤΖΗ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ

      Διαγραφή
    24. ΜΗ ΦΑΣ 12ΘΕΟ ΖΩΟ......ΕΧΕΙ ΠΑΤΣΑ ΜΕ ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 2 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    25. Ο Γιαννης Καλογεροπουλος κοινοποίησε τη δημοσίευσή του.
      16 Μαΐου στις 11:28 μ.μ. ·

      Γιαννης Καλογεροπουλος
      25 Απριλίου στις 3:40 π.μ. ·
      ΘΕΛΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ & ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ?
      ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

      Διαγραφή
    26. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ!!!!!!!!!!ΜΑΝΤΗΣ ΕΙΣΑΙ??????????????????
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    27. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΘΕΝ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...

      ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΛΟΓΟ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΠΑΝ,ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΟΥΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ" ΣΩΡΡΑ??

      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΣΝΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ??

      Διαγραφή
    28. ΑΝΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ/ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ Η ΝΤΟΥΛΑΠΟΚΩΛΗ ΑΛΟΓΟΚΕΦΑΛΗ ΚΥΠΡΕΙΚΙΑ ΓΑΙΔΑΡΑ. ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 3-4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΕΡΙΦΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΠΙΘΗΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑΑΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΚΑΗΚΕΣ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    29. ΕΛΕΝΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΨΩΡΡΑΚΩΛΑΡΑ

      Διαγραφή
    30. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

      ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

      Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΕΙΤΕ.!!
      http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

      ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ...
      http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

      «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
      1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
      2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
      3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

      ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ Η ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

      ΑΥΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 30.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ??

      ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ??

      ...ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

      Διαγραφή
    31. ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΜΟΓΓΟΛΟΓΦΤΑ
      ===========================================================================
      Το κατώφλι του 1ου ειδικού ανακριτή θα περάσουν στις 21 Ιουνίου τρείς από τους συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα , οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με σειρά κακουργηματικών πράξεων που αφορούν τη δράση της «Ελλήνων Συνέλευσις».
      Οι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει άφαντος, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η «Ελλήνων Συνέλευσις» έδρασε ως εγκληματική οργάνωση και αριθμεί 21.000 σελίδες.

      Στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε και ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα ζητώντας ενημέρωση για την δικογραφία την οποία , όμως, όπως είπε δεν έλαβε. Σύμφωνα με τον συνήγορο ο ανακριτής του διευκρίνισε πως για να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας θα πρέπει προηγουμένως να έχει εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του εντολέα του. Πάντως, στην κρίσιμη ερώτηση αν ο Αρτέμης Σώρρας προτίθεται να παραδοθεί απάντησε ο συνήγορος απάντησε: «δε γνωρίζω».

      Διαγραφή
    32. ΡΕ ΜΠΑΤΗΡΟΓΙΟΥΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΣΤ ΕΥΦΥΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΛΕΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ????? ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑ

      TA 10ρικα ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΣΚΥΛΟΠΝΙΧΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

      Διαγραφή
    33. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΞΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΑ??

      ΓΙΑΤΙ??..ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ...???

      Διαγραφή
    34. ΣΑΝ ΚΛΑΜΕΝΑ ΜΟ@@@Α ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    35. ΤΙ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ? ΑΥΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 120 ΞΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ, ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑ

      Διαγραφή
    36. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ… (Άρειος Πάγος, Βουλή, Βουλευτές, Πρωθυπουργός, Υπουργοί)

      ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!!
      ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ # 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ $600Δις ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;;;

      ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟN ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ UCC1 ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ...

      … ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 30.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …

      Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

      Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!
      ΟΠΟΤΕ,,,,,

      1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

      2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

      Διαγραφή
    37. ΩΡΕ ΜΠΑΤΟΓΥΦΤΑΚΗ ΓΑΜΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΩΡΗ??????????????????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

      Διαγραφή
    38. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΤΙΡΑΚΕΝΑ ΞΕΨΕΙΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ
      ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΕΝΑ

      Το κατώφλι του 1ου ειδικού ανακριτή θα περάσουν στις 21 Ιουνίου τρείς από τους συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα , οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με σειρά κακουργηματικών πράξεων που αφορούν τη δράση της «Ελλήνων Συνέλευσις».
      Οι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει άφαντος, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η «Ελλήνων Συνέλευσις» έδρασε ως εγκληματική οργάνωση και αριθμεί 21.000 σελίδες.

      Στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε και ο συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα ζητώντας ενημέρωση για την δικογραφία την οποία , όμως, όπως είπε δεν έλαβε. Σύμφωνα με τον συνήγορο ο ανακριτής του διευκρίνισε πως για να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας θα πρέπει προηγουμένως να έχει εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του εντολέα του. Πάντως, στην κρίσιμη ερώτηση αν ο Αρτέμης Σώρρας προτίθεται να παραδοθεί απάντησε ο συνήγορος απάντησε: «δε γνωρίζω».

      http://www.news.gr/ellada/koinonia/article-wide/311714/stis-21-ioynioy-apologoyntai-oi-synergates-toy-art.html

      Διαγραφή
    39. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟΣ ΕΙΔΕ 12ΘΕΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΗΤΑΝ ΑΡΙΔΟΤΡΙΧΕΣ ΓΕΛΟΙΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΤΡΑΡΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕΡΙΑ
      ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    40. ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΔΙΚΑΣΗ...

      ΕΣΕΙΣ ΕΡΠΕΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ??

      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΞΕΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΧΕ ΘΕΙΑ ΦΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ,ΕΝΩ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

      ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ??

      ΔΕΙΤΕ...!!!

      ""Παράλληλα γίνεται προσπάθεια από τα ΜΜΕ να δείξουν μια επισημότητα κατά των οικονομικών εργαλείων του Σώρρα. Μια εισαγγελέας κάνει αίτηση για επανεξέταση της δίκης του 13 που απέδειξε πανηγυρικά την ύπαρξη των 600 δις, και ενώ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ μέσα σε λίγα λεπτά, τα ΜΜΕ παρουσιάζουν το θέμα σαν να έχει γίνει ακύρωση της δίκης, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ !!""

      ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ,ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ...!!!!

      ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...

      Διαγραφή
    41. ΓΙΑ ΠΟΣΤΑΡΗΣΕ ΡΕ 12ΘΕΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟ ΒΩΣΝΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
      ΣΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΖΩΟΠΙΘΗΚΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    42. ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΣΩΡΡΙΑΣΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

      ΤΟ 2% ΕΙΝΑΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΙ'ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΤΟΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ,ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ….

      http://alfeiospotamos.gr/?p=23791

      ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ….

      ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΕΝΕΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ…

      ΟΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ…

      Διαγραφή
    43. ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΩΒΡΑΚΟΚΥΛΟΤΑ???????????
      ΑΥΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΧΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΟΥΤΕΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝΕ ΔΕΣΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙΕΣΥ ΜΩΡΗ ΨΩΡΑΚΑΙΝΑ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

      ΦΑΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΥΦΥΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΓΚΑΣΤΡΙΑ ΝΑΤΑΝΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑ

      Διαγραφή
    44. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    45. ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!!!!!!!!
      ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ,ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ 12ΘΕΟ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    46. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ????????????????ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΑΝΟΓΥΦΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ????????????????
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
      ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ????????????
      ΣΑΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΣ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ, ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΘΑ ΦΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΗ ΣΩΒΡΑΚΟΚΥΛΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΡΙΑΡΗ???????????? ΠΟΟΟΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
      ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

      Διαγραφή
    47. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΙ??

      ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΙ’ΑΥΤΟΙ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙ’ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Η ΓΑΜΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ…

      ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ,ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΑΝΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ..

      ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 17/5 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΞΕΚΙΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ,ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ.....ΓΙ’ΑΥΤΟ….!!!!

      ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ...

      Διαγραφή
    48. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ 12ΘΕΕ ΕΚΒΙΑΣΤΗ,ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ''ΑΝΤΡΑΚΛΑ'' ΤΟΥ ΦΒ ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΘΕΣ ΕΦΕΓΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
      ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    49. ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΟΥΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΣ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΜΩΡΗ ΨΩΡΑΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝΕ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΝ....ΨΩΛΗ ΕΤΣΙ ΜΠΑΤΗΓΙΟΥΦΤΑ???
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    50. ΣΑΝ ΚΛΑΜΕΝΑ ΜΟ@@@Α ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    51. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ!!!!!!!!!
      ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΧΗΓΟ????????????????????????????????
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

      Διαγραφή
    52. ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΜΑΛΑΚΑ 12ΘΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    53. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ, ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ......

      ΚΙΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΩΒΡΑΚΟ..!!!!!!!!!!

      ΣΤΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΣΥ;
      Ο ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΣ ΙΣΟΒΙΑ
      ΟΧΙ ΑΠ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΕΣ ΤΑ 150ΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

      Το πλαίσιο ποινής που αντιμετωπίζουν ο Αρτέμης Σώρρας και οι συνεργάτες του φτάνει ως και την ισόβια κάθειρξη καθώς οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν είναι:

      Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου, συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Παράλληλα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων απο από εγκληματική δραστηριότητα και της ψευδους καταμήνυσης και ψευδορκίας μαρτυρα.

      Πέραν των οκτώ η Εισαγγελία της Αθήνας ασχολήθηκε και με τη δράση ακόμα δύο πρόσωπων, στενών συνεργάτών του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι όμως βρίσκονται στον Καναδά και απέστειλε τη σχετική δικογραφία στην ανάκριση.

      Διαγραφή
    54. ΓΙΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΗΣΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    55. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!12ΘΕΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΙΑΣΤΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΦΟ

      ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ 4!!!!!ΘΑ ΦΑΣ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΥΦΤΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΔΟΤΗ

      Διαγραφή
    56. Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ ΠΟΥ ΛΑΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑΣ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΡΥΦΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!!!!!!!!ΟΥΤΕ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    57. ΑΝΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ/ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ Η ΝΤΟΥΛΑΠΟΚΩΛΗ ΑΛΟΓΟΚΕΦΑΛΗ ΚΥΠΡΕΙΚΙΑ ΓΑΙΔΑΡΑ. ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 3-4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΕΡΙΦΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΠΙΘΗΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑΑΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΚΑΗΚΕΣ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΣΑΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    58. 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΖΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    59. ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ...

      ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΙΣ "ΔΕΜΕΝΕΣ" ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ...

      ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ...

      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

      ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ!!!

      Διαγραφή
    60. Viky Charalambous

      ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ;
      ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ..

      ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΪΣΜΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ;;;
      ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ;
      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ;
      ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ.
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ,

      ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ,
      ΠΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ,
      ΠΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,
      ΠΩΣ ΕΝΩ ΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ,

      ΠΩΣ ΕΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΘΗΚΑΝ ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ, ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ;
      ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ν' ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ.. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ;;;;;;

      ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΦΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Ν΄' ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ- ΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΠΛΑΓΙΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ;
      ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ;;;

      ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ
      ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΜΕ.
      ΕΤΣΙ Θ' ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΛΑΟΥ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..
      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΣ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΜΑΣ..

      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ, ΝΑ ΔΩ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ;;

      ΔΙΟΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ..
      ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΤΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ.. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ..
      ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΤΕ..

      ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛHΦΘΕΙ..
      ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ..
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΜEΪΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΤΤΕ.. ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ..
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..

      ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ, ΕΑΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ - ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ Η΄ΟΧΙ.
      ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ..
      ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ..

      ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ.. ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ;;
      ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;
      ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ..

      ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΚΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΚΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΞΕΤΕ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΛΛΩΝ ΛΟΓΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.
      ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΕΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..
      ΕΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..
      ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ.
      Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ...
      ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ..
      Η ανεξαρτησία των εισαγγελέων και η σχέση τους με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
      ΔΕΙΤΕ:http://elawyer.blogspot.gr/2009/04/blog-post_9068.html

      Διαγραφή
    61. ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ ΜΟΥΛΑΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!!!!!

      Διαγραφή
    62. ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΝΗΤΟ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΝΑ ΜΕ ΛΟΥΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΝΙΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΖΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΣΜΟ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥ…

      ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ» ΣΩΡΡΑ ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΞ’ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ «ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ «ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

      Διαγραφή
    63. ΓΕΡΜΑΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΛΛΑ 2 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΡΩΜΕΡΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΦΤΑ

      Διαγραφή
    64. ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΚΟΛΟΓΩ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΘΟΔΟ...

      ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ..

      ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

      ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ,Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΕ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΕ ΔΥΟ ΓΕΝΕΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ...

      ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ,ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΥΔΗΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΥΤΑ,ΟΣΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ...ΚΑΝΕΙΣ...!!!!

      Διαγραφή
    65. ΑΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝ ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΙΑΣ............ΕΧΕΙΣ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ 12ΘΕΟ ΖΩΟ!!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ!!!!!!!!!!
      ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΟΙ 3 ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΣΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    66. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΝΤΟΥΚΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ...

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΦΕ Μ.ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ,ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ…

      ART TV:
      Μανούσος Ντουκάκης (Πρόεδρος ΠΕΦΕ) ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

      ΚΙ’ΟΜΩΣ κ. ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…!!!
      ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ..!!!!
      ΕΧΩ ΠΛΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ..!!!

      ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ : ΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !!!

      ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ : ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ;;; ….
      ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.!!!!
      ΦΟΒΟΝΤΑΙ.!!!
      ======================
      ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ,ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΣΚΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ....

      ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ,ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΦΕΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ...

      ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΝΙΑ,ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Η ΕΛ-ΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΕΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΥΤΥΧΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 300..

      Διαγραφή
    67. ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΜΟΓΓΟΛΟΓΦΤΑ
      ===========================================================================
      Το κατώφλι του 1ου ειδικού ανακριτή θα περάσουν στις 21 Ιουνίου τρείς από τους συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα , οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με σειρά κακουργηματικών πράξεων που αφορούν τη δράση της «Ελλήνων Συνέλευσις».
      Οι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει άφαντος, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η «Ελλήνων Συνέλευσις» έδρασε ως εγκληματική οργάνωση και αριθμεί 21.000 σελίδες.

      Διαγραφή
  2. ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ...

    ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΙΣ "ΔΕΜΕΝΕΣ" ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ...

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ...

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!12ΘΕΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΒΙΑΣΤΕΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΦΟ

      ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ 4!!!!!ΘΑ ΦΑΣ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΥΦΤΟΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΔΟΤΗ

      Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ ΠΟΥ ΛΑΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑΣ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΡΥΦΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!!!!!!!!!!!ΟΥΤΕ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. γιατι ασχολιοσαστε με τη μανεση πατερακη και το σωρρα ηλιθιοι εισαστε;
      εδω η δικαιοσυνη γελαει με την οργανωση της κλανιας του σωρρα που τοσκασε με τη ζουρλη απο το φοβο τους χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      σωρρας η καλασομπανιερα τκς τρομοκρατικης πορδορουφας ρουγκλιου

      Διαγραφή
    3. ΜΗ ΦΑΣ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟ ΣΟΥΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ΕΙΧΕΣ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ!!!!!!!!!!!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ 12ΘΕΟ ΖΩΟ 2 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ?????????????

      Διαγραφή
    4. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ ΖΩΟΥ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
      ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    5. σωστα λεει ο 12/18
      ειχες κληση για απολογια στισ 5 απριλιου ρε ζωοπιθηκα και κρφτηκες σαν την πουτανα ρε ζωο και δεν πηγες

      Διαγραφή
    6. Viky Charalambous

      ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ;
      ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ..

      ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΪΣΜΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ;;;
      ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ;
      ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ;
      ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ.
      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ,

      ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ,
      ΠΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ,
      ΠΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,
      ΠΩΣ ΕΝΩ ΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΟΝΤΑΙ,

      ΠΩΣ ΕΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΘΗΚΑΝ ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ, ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΙ;
      ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ν' ΑΝΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ.. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ;;;;;;

      ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΦΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Ν΄' ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ- ΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΠΛΑΓΙΩΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ;
      ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ;;;

      ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ
      ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΜΕ.
      ΕΤΣΙ Θ' ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΛΑΟΥ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..
      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΣ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΜΑΣ..

      ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ, ΝΑ ΔΩ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΙΤΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ;;

      ΔΙΟΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΕΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ..
      ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΤΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ.. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ..
      ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΤΕ..

      ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛHΦΘΕΙ..
      ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ..
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΜEΪΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΤΤΕ.. ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ..
      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..

      ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ, ΕΑΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ - ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ Η΄ΟΧΙ.
      ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ..
      ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ..

      ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ.. ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ;;
      ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;
      ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ..

      ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΚΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΚΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΞΕΤΕ.
      ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΛΛΩΝ ΛΟΓΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ.
      ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΕΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..
      ΕΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..
      ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΤΕ.
      Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ...
      ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ..
      Η ανεξαρτησία των εισαγγελέων και η σχέση τους με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
      ΔΕΙΤΕ:http://elawyer.blogspot.gr/2009/04/blog-post_9068.html

      Διαγραφή
    7. ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΥΦΤΟΣ 1.20- 1.30 ΥΨΟΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΜΟ ΛΟΓΩ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΣΑΔΕΣ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    8. ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ ΜΟΥΛΑΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    9. ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΝΗΤΟ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΝΑ ΜΕ ΛΟΥΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΝΙΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΖΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΣΜΟ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥ…

      ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ» ΣΩΡΡΑ ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΞ’ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ «ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ «ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 4 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

      Διαγραφή
    10. ΕΣΥ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙς ΜΕ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    11. ΓΕΡΜΑΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΛΛΑ 2 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΡΩΜΕΡΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΦΤΑ

      Διαγραφή
    12. ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΛΑΜΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ...

      ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ Η ΔΟΛΙΑ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΑΖΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...

      ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η Γ@ΜΙΜΕΝΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ,ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΨΕΚΑΖΑΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΕΤΣΙ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΙ,ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.. ..

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

      ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΕ,ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΟΤΑΝ...

      *Αλίμονό μας αν οι Έλληνες αποκτήσουν ενότητα και μόρφωση.
      Ουίνστον Τσόρτσιλ (1874-1947) Μέγας Άγγλος πολιτικός

      *Αν έλειπε ο εμφύλιος πόλεμος από τους Έλληνες θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο.
      Όθων Βίσμαρκ (1815-1898) Γερμανός καγκελάριος λόγος 20.03.1890

      ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ Κ.Ι.Σ.(σε ποια χωρα αραγε αλλη εχουν γινει μειονοτητες προσωπο δημοσιου δικαιου,κρατος εν κρατει δηλαδη;),ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2% ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ...

      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΒΡΑΚΩΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙΚΕ...

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΣΧΕΤΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΨΕΜΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ,ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ,ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΤΣΙ??

      ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

      ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ:
      ΓΙΑ 500 ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ «ΟΠΑΔΟΥΣ» ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΚΟΜΜΑ…

      ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ,ΟΤΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ…

      https://www.youtube.com/watch?v=X2Y1vCFBj2A

      Διαγραφή
    13. ΑΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝ ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΙΑΣ............ΕΧΕΙΣ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ 12ΘΕΟ ΖΩΟ!!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ!!!!!!!!!!
      ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΟΙ 3 ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΣΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    14. ο καραφλογιδας ηταν σαν να ειχε 100 καρουμπαλα στη καραφλα απο τηγανι
      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    15. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ?????????????????????????

      Διαγραφή
    16. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ!!!!!!!!! ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟΓΦΤΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ

      Διαγραφή
    17. ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ.
      ΜΠΗΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΖΟΝ ΜΕ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΤΟΝ ΓΙΔΟΓΑΜΗ
      ΡΟΥΦΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΣΙΡΛΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

      Η ορκωμοσία οπαδών του Σώρρα μέσα στη θάλασσα -Από τα καφενεία και τους ναούς στην παραλία [βίντεο]

      http://www.iefimerida.gr/news/329169/i-orkomosia-opadon-toy-sorra-mesa-sti-thalassa-apo-ta-kafeneia-kai-toys-naoys-stin

      Διαγραφή
    18. ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ...

      ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΚΑΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ...

      Τον όρκο που δίνουμε, εδώ: http://alfeiospotamos.gr/?p=10073 όπου όπως πάντα οι Έλληνες ορκιζόμασταν σε καιρούς πολέμου σε όλη την ένδοξη ιστορία μας όσο κι αν αυτός ο πόλεμος διαφέρει (όχι προς τα θύματα, την δυστυχία, μετανάστευση και υπογεννητικότητα του Λαού), όπου και για αυτόν έχει γίνει μεγάλος αρνητικός ντόρος, δεν τον έχουμε δώσει ούτε εν χορό, ούτε μέσω καμίας τελετής όπως ψευδώς αναφέρετε. : http://alfeiospotamos.gr/?p=10073

      Τον έχουμε δώσει σε στάση προσοχής με γεμάτη την ψυχή μας Ελλάδα, σε όποιο σημείο και αν τον δώσαμε, είτε αυτός ήταν μια καφετέρια μετά από κάποια ομιλία ενημέρωσης των πολιτών, είτε σε κάποιο ιερό για εμάς τους Έλληνες Ναό, Θέατρο, ή ακόμα και μπροστά στο άγαλμα του Ιερού προγόνου μας Λεωνίδα και θα τον δώσουμε άλλες χίλιες φορές όπου και όποτε χρειαστεί, χωρίς να κρυφτούμε σε καμιά στοά ή οποιαδήποτε άλλη σκοτεινή τρύπα όπως ορκίζονται όλοι αυτοί που υπηρετείτε ή δεν ακουμπάτε “επαγγελματίες” χωρίς αυτό να αποτελεί καμία υποχρέωση για όποιον θέλει να αγωνιστεί μαζί μας.

      ΔΕΙΤΕ ….ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ...!!!!
      https://www.youtube.com/watch?v=jOM3DjqTY34&nohtml5=False

      Διαγραφή
    19. ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΣΑΙ.
      ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΨΩΡΡΟΓΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

      Διαγραφή
    20. τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΩΠΟΥΔΑΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΨΩΡΙΑΡΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ ΝΑΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ

      Διαγραφή
    21. ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΜΟΓΓΟΛΟΓΦΤΑ
      ===========================================================================
      Το κατώφλι του 1ου ειδικού ανακριτή θα περάσουν στις 21 Ιουνίου τρείς από τους συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα , οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με σειρά κακουργηματικών πράξεων που αφορούν τη δράση της «Ελλήνων Συνέλευσις».
      Οι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει άφαντος, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον δικαστικό λειτουργό προκειμένου να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε μετά την έρευνα για το αν η «Ελλήνων Συνέλευσις» έδρασε ως εγκληματική οργάνωση και αριθμεί 21.000 σελίδες.

      Διαγραφή
  3. γιατι ασχολιοσαστε με τη μανεση πατερακη και το σωρρα ηλιθιοι εισαστε;
    εδω η δικαιοσυνη γελαει με την οργανωση της κλανιας του σωρρα που τοσκασε με τη ζουρλη απο το φοβο τους χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    σωρρας η καλασομπανιερα τκς τρομοκρατικης πορδορουφας ρουγκλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΩΡΕ?
      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΑΣΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥΧΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΟΣ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

      Διαγραφή
  4. ΤΖΑΚΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΖΑΚΙΑ ΕΝΕΡΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΞΥΛΑ ΑΒΡΕΧΤΑ ΓΙΑ ΤΖΑΚΙΑ ΣΟΜΠΕΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΧΙ ΜΑΝΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΑΝΕΣΙΩΤΗ ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΑΚΑ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]