ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ;;;;Η μυστική αποστολή και τα ευρήματα του Apollo 20 στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

Η τελευταία επίσημη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι έγινε το 1972 και ήταν η Apollo 17. Η πραγματικά τελευταία αποστολή έγινε το 1976 και ήταν η Apollo 20. Ρώσοι και Αμερικάνοι συνεργάστηκαν για να εξερευνήσουν τα συντρίμμια ενός τεράστιου διαστημοπλοίου στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.
Ένας από τους αστροναύτες ανάρτησε στο διαδίκτυο μερικά από τα βίντεο της αποστολής. Αυτά θα δείτε στα 2 μέρη της σειράς Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ APOLLO 20 Μεταφορτωμένο εδώ υποτιτλισμένο από το κανάλι kryfos0kosmo όπου είχε την προαναφερθείσα περιγραφή.

Το πιο ενδιαφέρον σημείο τού βίντεο είναι στο Δεύτερο Μέρος, από το χρόνο 5.10 μέχρι τέλος, όπου δείχνει την νεκρή εξωγήινη πιλότο που βρήκαν μέσα στο κατεστραμμένο σκάφος της στη σελήνη, αλλά έχω βάλει ολόκληρο το βίντεο για να πληροφορηθείτε τα σχετικά.

loading...

2 thoughts on “ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ;;;;Η μυστική αποστολή και τα ευρήματα του Apollo 20 στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

  1. ΣΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
    ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.Π
    ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  2. Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΤΛ
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

Comments are closed.