Σοκ προκαλούν τα όσα έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τη δράση του 53χρονου βιαστή και κομματάρχη της ΝΔ, Ηλία Μίχου, στα Σεπόλια.

 

«Να ξηλωθεί όλη η “Μίχος ΑΕ”»: Αναγνωρίστηκαν πέντε άτομα που συνευρέθηκαν με την 12χρονη – Έρχονται εντάλματα σύλληψης

«Μιλάμε για κτήνη και θα τους αναγνωρίσουμε όλους»

Ο εφιάλτης που ζούσε η 12χρονη φαίνεται να διαρκούσε τουλάχιστον ενάμιση χρόνο.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής ΕΛ.ΑΣ., τόνισε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως οι Αρχές είναι αποφασισμένες να φτάσουν μέχρι τέλους την υπόθεση, ενώ έχουν εντοπίσει τουλάχιστον 16 άτομα που έχουν συνευρεθεί σεξουαλικά με το κορίτσι.

«Είναι επιτακτική ανάγκη όλο το πουλόβερ της Μίχος ΑΕ να ξηλωθεί και να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Θα φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο, θα σπάσουμε και το κόκκαλο, αδιαφορώντας ποιος είναι από πίσω και ποια είναι η ιδιότητά του. Όλα θα πρέπει να βγουν στη φόρα με πολυπρισματική διαφάνεια».

«Μιλάμε για κτήνη. Σχεδόν πέντε άτομα έχουν αναγνωριστεί ήδη και προχωράμε για να τους αναγνωρίσουμε όλους. Όταν άρχισε όλο αυτό το παιδάκι ήταν 11 χρονών, πήγαινε Δημοτικό», σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας, τονίζοντας πως ο εφιάλτης της 12χρονης ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021.

Ακόμη, τόνισε πως οι έρευνες των Αρχών στρέφονται τόσο στο περιβάλλον του 53χρονου όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης.

«Όταν στενέψει η μέγγενη και να αρχίζει να πολτοποιεί τον 53χρονο, είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσει να μιλάει. Μέρη, ονόματα, επαφές, ανθρώπους… Εκεί θα καεί το πελεκούδι», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας στο MEGA.

O 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος είναι δραστήριο μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή, για την κατηγορία ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι.

Ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος για ακόμα ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα. Συγκεκριμένα ο ανακριτής ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ζήτησε και ο εισαγγελέας άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται όσα του καταλογίζονται, βρίσκεται μόνος του σε κελί στα κρατητήρια, με τις Αρχές να έχουν λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση υπό τον φόβο αντιδράσεων από άλλους συγκρατούμενους του 53χρονου εξαιτίας της φύσης του αδικήματός του.

«Υπήρχε η περίπτωση να τον βάλουμε με τους ποινικούς και να τον πιάσουν και να τον περάσουν από την μηχανή του κιμά. Δεν ρισκάρουμε τέτοια πράγματα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας.

Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια της ανακρίτριας μέχρι στιγμής υπάρχουν πέντε ονόματα, τα οποία έχουν στοιχειοθετηθεί πλήρως από την αστυνομία, και ενδέχεται σήμερα να βγουν εντάλματα συλλήψεων.

Πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν πως τουλάχιστον 100 άτομα συνευρέθηκαν με το ανήλικο κοριτσάκι.

«Μπορεί να μας σοκάρει ότι 100 άτομα μπορεί να βρέθηκαν σεξουαλικά με το παιδί, όμως είτε βρέθηκαν είτε όχι, η σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου έχει να κάνει και χωρίς να έχει γίνει η πράξη. Σε αυτή την κατηγορία μπαίνει ότι το παιδί μπορεί να έχει υποβληθεί να κάνει πράξεις στο ίδιο του το σώμα και να αποστέλλει υλικό. Αυτό από μόνο του είναι πολύ βαρύ και τραυματικό για τη ψυχολογία του», είπε η Κέλλυ Ιωάννου, διευθύντρια του CSI Institute.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δράση του 53χρονου από τα Σεπόλια, ο οποίος κατηγορείται ότι τους τελευταίους μήνες βίαζε την 12χρονη κόρη υπαλλήλου του και παράλληλα εξέδιδε το παιδί σε παιδόφιλους.

Τα στοιχεία της ταυτότητάς του αλλά και οι φωτογραφίες του, όπως αναμενόταν, δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από εισαγγελική εντολή.

Ο 53χρονος δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε η αστυνομία να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του, ώστε να αναγνωριστεί από άλλα πιθανά θύματά του.

Εκτός από τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 53χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο παιδί στα Σεπόλια, στη δημοσιότητα δόθηκαν -με εισαγγελική διάταξη- και τα στοιχεία του 42χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την ανήλικη.

Πρόκειται για κάτοικο περιοχής των δυτικών προαστίων, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τρία ανήλικα παιδιά με το μεγαλύτερο να είναι ένα 12χρονο κορίτσι, στην ηλικία δηλαδή του κοριτσιού που κατηγορείται ότι βίασε.

Ο ίδιος ήταν καταχωρημένος ως «πελάτης» – βιαστής στο κινητό του 53χρονου.

Η μητέρα της 12χρονης, αφού κατήγγειλε την εμετική και άρρωστη δράση του 53χρονου, πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του για να της πει τι έχει κάνει ο σύζυγός της και αυτή- αντί να τον καταγγείλει η ίδια- προσπάθησε να πείσει την άμοιρη μάνα να μην το καταγγείλει και να σταματήσει η κατρακύλα.

loading...