Υγειονομικός κατέρρευσε μετά από 20 μέρες απεργία πείνας!





 Γεώργιος  Δύρας *  

 Την απεργία του τρομοκράτη Κουφοντίνα τα ΜΜΕ την πρόβαλαν συνεχώς. Την απεργία πείνας και τις διαμαρτυρίες των υγειονομικών, οι πουλημένοι δημοσιογράφοι και τα μίσθαρνα κανάλια τους την αποσιωπούν προκλητικά.  Φιμώθηκαν με εκατομμύρια ευρώ.  

Όταν απεργούσε ο τρομοκράτης Κουφοντίνας,  τα μίσθαρνα όργανα της δημοσιογραφίας των καναλιών εκμαυλισμού και παραπληροφόρησης  και ό έντυπος τύπος ανακοίνωναν  όλη την ημέρα για την πορεία της υγείας του μέχρι και τις αιματολογικές του εξετάσεις  καθώς και τα  προκλητικά αιτήματά  του. 

   Τώρα που κάνουν απεργία πείνας έξι λειτουργοί της υγείας διαμαρτυρόμενοι για την παράνομη και εξοντωτική αναστολή εργασίας, που τους επιβλήθηκε, αντιστεκόμενοι στον αναγκαστικό  εμβολιασμό τους, όλοι σιωπούν με πρώτους τους μισάνθρωπους Μητσοτάκη και  Πλεύρη και τους 300 βολεμένους.

 Η δικαιοσύνη τυφλώθηκε και βουβάθηκε.

 Οι ευαίσθητοι “Δημοκράτες” προασπιστές των εργατικών δικαίων εξαφανίσθηκαν. 

Οι βολεμένοι υγειονομικοί -ιατροί παραμένουν στις κερκίδες θεατές της κατασπαράξεως των συναδέλφων τους απο την φρικτή κυβέρνηση Μητσοτάκη -Πλεύρη- Γεωργιάδη – Βορίδη. 

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. – Μητσοτάκη φρόντισε να φιμώσει τα ΜΜΕ με εκατομμύρια ευρώ για να διαφημίζουν τα εμβόλια και για προπαγάνδα. 

 Γεώργιος  Δύρας

loading...