Αλέξης Τσίπρας: «Nα βγούμε από τα μνημόνια η χώρα δεν αντέχει άλλο!» - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων παραχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ στο Χίλτον έχει ξεκινήσει ο νέος γύρος των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές
που η κυβέρνηση ελπίζει να είναι ο τελευταίος και να επιτευχθεί συμφωνία, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να κλείσει η αξιολόγηση.

Ο πρωθυπουργός ξεκινώντας είπε πως πριν από λίγες μέρες βγήκε το αποτέλεσμα του πρωτογενούς πλεονάσματος, ρίχνοντας το βάρος στους πιστωτές για την καθυστέρηση, καθώς όπως είπε μας ζητούσαν 42 φορές περισσότερα μέτρα από όσα έπρεπε, συγκρίνοντας τις προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου με τα στοιχεία για το πρωτογενές πλεόνασμα το 2016.

Πρόσθεσε στη συνέχεια πως κάποια χάσαμε, αλλά κάποια κερδίσαμε, αλλά συνολικά η διαπραγμάτευση κατέληξε με θετικό σκορ, καθώς η κυβέρνηση κέρδισε τα αντίμετρα και τα εργασιακά, ενώ είπε πως όσο είναι η επιβάρυνση τόσο και η ελάφρυνση.

«Μπήκαμε σε μία διαπραγμάτευση που δεν χωρά το πρόγραμμα αυτό καθ' αυτό, αλλά αφορά και στο χρέος» τόνισε προσθέτοντας πως «ΔΝΤ και Βερολίνο ήθελαν να βάλουν στη μέση την Ελλάδα».

Στην επισήμανση ότι η κυβέρνηση πάει μέσα στο Μάιο να ψηφίσει τα μέτρα πριν το Eurogroup χωρίς λύση για το χρέος και πως θα το κάνει αυτό ο πρωθυπουργός απάντησε «μια κυρίαρχη κυβέρνηση μπορεί να πάρει πίσω κάτι που ψήφισε, αν δεν τηρείται η συμφωνία», λέγοντας πως τα μέτρα ψηφίζονται για νε έρθει λύση για το χρέος.

Μεταξύ άλλων, στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του ο κ.Τσίπρας είπε:

Για την καθυστέρηση στην αξιολόγηση

-Εύλογο το ερώτημα. Τώρα μπορώ να απαντήσω και να πείσω. Βγήκε το αποτέλεσμα του πρωτογενούς πλεονάσματος. Το ΔΝΤ προέβλεπε ο,1%, 42 φορές μικρότερο από το πραγματικό.

Μας ζητούσαν 42 φορές περισσότερα μέτρα. Αυτή την πίεση είχαμε όταν υποκριτικά η αντιπολίτευση μας έλεγε να κλείσουμε.

Ολοι έχουν καταλάβει τι παιχνίδι παίζεται. Οι μόνοι που εμεναν να λένε ότι φταίει η ελληνική κυβέρνηση ήταν η αξιωματική αντιπολίτευση και οι ευρωβουλευτές της.


Για τη δήλωσή του ότι δεν θα νομοθετήσει ούτε ένα ευρώ επιπλέον μέτρα

-Και χάρη σ' αυτή τη στάση καταφέραμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Κερδίσαμε αντίμετρα και τις εργασιακές σχέσεις. Καταλήγουμε σε συμφωνία με μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο, όσο η επιβάρυνση, άλλο τόσο και η ελάφρυνση.

Ευχαριστώ τους Ράδιο-Αρβύλα!

Κληθείς να σχολιάσει ένα βίντεο που έπαιξαν στην εκπομπή οι «Ράδιο Αρβύλα» ο Αλέξης Τσίπρας τους... ευχαρίστησε: «Τους ευχαριστώ γιατί είναι λυτρωτικοί αν και αιχμηροί οι Ράδιο Αρβύλα » είπε.

Επί της ουσίας του βίντεο που έπαιξαν οι Ράδιο Αρβύλα, για την άρνησή του να συναινέσει στον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο Αλ. Τσίπρας θυμήθηκε τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα.

«Οταν έκανα αυτή τη δήλωση στον Γ. Παπανδρέου η νομιμοποίηση δεν προέρχονταν από τις δημοσκοπήσεις αλλά από την κοινωνία. Ξεχνάτε τους χιλιάδες που διαδήλωναν στο Σύνταγμα;» είπε.

Κάνω το σταυρό μου που πιάσαμε αυτό το πλεόνασμα

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στη πλεόνασμα του 2016, είπε: «Εγώ κάνω τον σταυρό μου που πιάσαμε αυτό το πλεόνασμα γιατί εάν δεν το είχαμε πιάσει θα ήμασταν μπαλάκι του πίνγκ πόνγκ ανάμεσα στην κ. Λαγκάρντ και τον κ. Σόιμπλε»

Κυκλοφόρησα το Πάσχα

Πληροφόρησε ακόμη ότι το Πάσχα βγήκε εκτός Μαξίμου»: ««Κυκλοφόρησα βγήκα έξω είδα τη μεγαλύτερη έξοδο το Πάσχα, άνοιξαν οι δρόμοι και δεν ήταν μονταζιέρα του Μαξίμου», είπε.

Για την δήλωσή του «go back μαντάμ Μέρκελ»

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα αν μετανιώνει για την παλαιότερη περίφημη φράση του – πριν γίνει Πρωθυπουργός «go back μαντάμ Μέρκελ».

 «Πιστεύω ότι η Μέρκελ έπρεπε να κάνει πίσω. Ηταν απολύτως σωστό το σύνθημα» για να προσθέσει ωστόσο στη συνέχεια: «Οταν όμως γνωρίζεις έναν άνθρωπο προσωπικά, τον βλέπεις αλλιώς. Η καγκελάριος, είναι πολιτικός που έχει συναίσθηση της ευθύνης και - τολμώ να πω - ότι είναι ανοιχτόμυαλη. Και το έδειξε αυτό στο προσφυγικό κυρίως».

Το πλεόνασμα είναι αποτέλεσμα και των ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους.

-Είναι λάθος γιατί οι ληξιπρόθεσμες συνυπολογίζονται και επιπλέον βαίνουν μειούμενες. Το ΔΝΤ προβλέπει ανάπτυξη άνω του 2% το 2017.


Για τις αποκρατικοποιήσεις

- Αν ήταν δική μας η επιλογή, είμαστε υπέρ συμπράξεων και όχι ιδιωτικοποιήσεων, θα κάναμε αλλιώς. Παραλάβαμε χώρα χρεοκοπημένη, δεν ήταν δική μας επιλογή. Δώσαμε μάχη διαπραγμάτευσης και παραδεχτήκαμε ότι πέσαμε σε τοίχο και το είπαμε και κάναμε εκλογές. Αλλά δεν πουλήσαμε μπιτ παρά. Επαναδιαπραγματευθήκαμε τη συμφωνία για τον ΟΛΠ.

Για τις κατασχέσεις λογαριασμών από την εφορία


Πολύ σοβαρό πρόβλημα. Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων είναι ανεξάρτητη αρχή. Προσπαθούμε να εξηγήσουμε ότι πρέπει να γίνεται στοιχειώδης έλεγχος. πρέπει να έχουμε μέτρο και να προστατευθούν όσοι έχουν αδυναμία.


Για τη ΔΕΗ

-Η ΝΔ είχε συμφωνήσει για τη μικρή ΔΕΗ- στην ουσία ήταν η εκποίηση του φιλέτου της ΔΕΗ και την πώληση του 66% του ΑΔΜΗΕ- των δικτύων, που είναι ο εθνικός πλούτος. Διασφαλίσαμε ότι το 51% των δικτύων θα είναι στον δημόσιο έλεγχο και αποτρέψαμε την προοπτική πώλησης της μικρής ΔΕΗ. Ως κράτος μέλος της ΕΕ είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε τους κανόνες του ανταγωνισμού. Η ΔΕΗ παράγει το 50% του ρεύματος και πουλάει στο 90%. πρέπει να το πάμε στο 50%. Δεν θα επιλέξουμε νέα λιγνιτικά πεδία, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαταστήσουμε το ποσοστό στα υφιστάμενα πεδία. Αναζητούμε τον τρόπο που θα ανταποκριθεί η ΔΕΗ στις δεσμεύσεις που έχουμε από το ευρωπαϊκό πλαίσιο.

Για τον ΕΝΦΙΑ

-Στα αντίμετρα περιλαμβάνεται και η μείωση του ΕΝΦΙΑ.

Βερεσέδια ακόμη και για τα φάρμακα

Γι' αυτό δεν πρέπει να υποτιμάτε τα αντίμετρα.

-Εμείς δεν πήραμε μίζες, ούτε θαλασσοδάνεια.

-Αν δεν είχε γίνει το δημοψήφισμα δεν θα υπήρχα όχι ως πολιτικός, αλλά και ως φυσικό πρόσωπο. Ελεγα εκείνη την εβδομάδα ότι δεν ήθελα να βγάλω τη χώρα από το ευρώ, ήθελα να διεκδικήσω μια καλύτερη συμφωνία.

Για την έξοδο της χώρας στις αγορές

Ας ελπίσουμε ότι οι προβλέψεις μας καθυστερούν για λίγους μήνες. Στόχος να κλείσει η αξιολόγηση και μετά να βγούμε στις αγορές.

Για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Δεν τις έχουμε ξεχάσει. Η Βουλή έκανε επιτροπή που έβαλε δημόσια το θέμα, αλλά κάθε πράγμα στην ώρα του και στον καιρό του. Να στέκεται η χώρα στα πόδια της για να διεκδικήσει.

Για τις μειώσεις στις συντάξεις

Το 40% των μειώσεων στις συντάξεις δεν το έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν ήταν στη θέση του οποιοσδήποτε άλλος σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή τί θα έκανε; Θα έδινε στον Σόιμπλε και στη Λαγκάρντ την ευκαιρία να πουν ότι φταίει η Ελλάδα; Θα έφερνε κάτι καλύτερο ο κ.Μητσοτάκης; Από την πρώτη στιγμή που εξελέγη ζητάει εκλογές χωρίς να μας λέει τι θα κάνει. Μας είπαν ότι και τα εργασιακά είναι ιδεοληψία. Κυβέρνησαν 40 χρόνια και τα έκαναν να μην πω πως.

Τέλος, επικαλέστηκε ως ατού το γεγονός ότι είναι «ο μόνος πρωθυπουργός που βγήκα και είπα ότι είχα αυταπάτες» όπως είπε.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

24 σχόλια :

 1. ΒΡΕ ΑΛΗΤΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΣΧΙΖΕΣ ΑΛΗΤΑΚΟ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΠΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Artemis Sorras

  >> Η ΖΩΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

  >> Η ΖΩΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΩ ΘΕΣΜΙΚΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

  >> Η ΖΩΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΩ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

  >> Η ΖΩΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ 37 ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

  >> Η ΖΩΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.

  >> Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.

  >> Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ. ΓΙΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !
  ………………………………
  «ΕΧΩ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ» 18/5/2015

  Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Σχήμα λόγου» η κατάργηση του Μνημονίου

  http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113526953

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΠΑΛΙ?????????????????
   ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΤΑΔΙΚΕ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΕ ΧΑΣΙΚΛΗ!

   Διαγραφή
  2. ΜΑΚΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
   ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
   ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΑΛΜΑΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΥΡΓΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
   ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ 50 ΚΑΙ 60 ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΘΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΧΡΕΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΑΔΩΝ ΕΥΡΩ;
   ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ;
   ΠΡΙΝ ΕΥΡΓΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ;
   ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΡΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΥΡΓΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ.
   ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΑΣ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   Διαγραφή
  3. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΒΥΛΑ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
   https://youtu.be/1lY3E3HkHN0?t=55m38s

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  4. Επιχείρησε να πάρει αναβολή

   «Στη συνέχεια, μετά από πάρα πολλές αναβολές, η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο. Ακόμα και σήμερα επιχείρησε να πάρει αναβολή, το αίτημα όμως δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο, και έτσι, ο Σώρρας και η σύζυγός του καταδικάστηκαν σε 8 χρόνια φυλακή για μία απάτη του κοινού ποινικού κώδικα. Άνθρωποι οι οποίοι θα μας «σώσουν» με τα δισεκατομμύρια που έχουν, παίρνουν 5 ευρώ από τον κάθε έναν για να φτιάξουν γραφεία και να χτίσουν πολιτικά κόμματα, δεν έχουν να δώσουν 40.000 ευρώ για να μην πάνε φυλακή» είπε ο δημοσιογράφος Λευτέρης Ρήνος.

   Συνεχίζοντας, τόνισε πως «πριν από μερικές ημέρες βγήκε στον αέρα ότι η εταιρεία με την οποία έχει ασχοληθεί ο Σώρρας έχει μία εντολή πληρωμής για 6,8 εκατομμύρια ευρώ. Όλοι της ηγετικής ομάδας Σώρρα έχουν δάνεια. Χρωστάνε παντού και είναι γνωστοί στην πιάτσα. Απλά τώρα έτυχε να «συγκολληθούν» μεταξύ τους. Αυτή είναι η πρώτη από τις νέες καταδίκες Σώρρα, γιατί στο παρελθόν, αυτός και η σύζυγός του έχουν καταδικαστεί για αρχαιοκαπηλία και πλαστογραφία αυτός και η σύζυγός του. Είναι σαφές ότι θα ακολουθήσουν και άλλες καταδίκες», είπε με νόημα.
   Μάρτυρας κατηγορίας

   «Στις 5 Απριλίου θα συναντηθούμε στο δικαστήριο, που είμαι μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του και εναντίον του δολοφόνου της Θώμης Κουμπούρα, Χρήστου Μπαλαντίνα, μετά από την καταγγελία που έκανα το 2014 για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απειλές κατά ζωής. Απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν. Από το 2014, τώρα θα δικαστεί για πρώτη φορά πρωτόδικα. Έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια, και να θρηνήσουμε μία ανθρώπινη ζωή» είπε ο κ. Ρήνος.

   «Δεν ξέρω κατά πόσο θα τελειώσει αυτή η διαδικασία. Μπορεί να συνεχίσει και μέσα από τη φυλακή ή αν εξαφανιστεί από τη χώρα. Ο Σώρρας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος καταγράφει τις συνομιλίες του. Έχει πει και ο ίδιος ότι έχει καταγράψει βουλευτές, δημοσιογράφους και γενικά όλους όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του. Κατά συνέπεια, πριν πέσει, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του» υπογράμμισε.
   Ο αστυνομικός – πρόεδρος
   «Πριν από έναν μήνα είχα βγάλει ένα άρθρο για έναν εν ενεργεία αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος οπλοφορεί και είναι πρόεδρος σε γραφείο της Αθήνας. Θέλω να δω, εάν ο Σώρρας πάει στο συγκεκριμένο γραφείο να κρυφτεί, τι θα γίνει με το υπηρεσιακό περίστροφο του ανθρώπου αυτού και ποιον όρκο θα υπηρετήσει. Τον όρκο που έχει δώσει στη δικαιοσύνη ή τον όρκο στον Σώρρα; Γιατί αυτός ο άνθρωπος έχει ορκιστεί τον όρκο του πολεμιστή. Μαζί και οι υπόλοιποι», τόνισε ο δημοσιογράφος.

   «Εγώ θεωρώ ότι τον κρύβουν και δεν πρόκειται να βγει έξω για να φυλακιστεί, εκτός αν θέλει. Είναι άνθρωποι που ακόμα και στη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα είχαν προτείνει να φυγαδεύσουν τον δολοφόνο μέχρι να συναντηθεί με τον Σώρρα. Νομίζω ότι θα προσπαθήσουν να τον φυγαδεύσουν και να τον εξαφανίσουν», είπε στο paraskhnio.gr ο δημοσιογράφος του mignatiou.com, Λευτέρης Ρήνος.--------------------------
   Μία άλλη γυναίκα από την Αθήνα καταγγέλλει ότι δέχεται συστηματικά απειλές μετά την αποχώρησή της από τον φορέα εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν επιθυμεί να καταθέσει. «Δεν έχω κάνει μήνυση γιατί ζούμε σε μια διαλυμένη χώρα και κανείς δεν πρόκειται να τους σταματήσει», λέει στην «R». Χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως η «R», με τον δολοφόνο Χρ. Μπαλαντίνα και τους «συναγωνιστές» του στην οργάνωση να κρατούν τσεκούρια και αλυσοπρίονα, επιχειρώντας να περάσουν μηνύματα σε όσους δεν συμμορφώνονταν.

   Ο Πατρινός Αρ. Σώρρας ηρωτοεμφανίστηκε ως επίδοξος σωτήρας της Ελλάδας με αμερικανικά ομόλογα ύψους 600 δισ. δολαρίων, τα οποία όμως δεν υπήρχαν, όπως είχε ξεκαθαρίσει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών στις 4-10-2012. Στη συνέχεια ίδρυσε τη ΜΚΟ End National Debt και ακολούθως τον φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» για την προώθηση των απόψεών του, με στόχο… την εξάλειψη του χρέους. Τα μέλη του για να ενταχθούν στον φορέα υποχρεώνονται να δώσουν τον «ελλάνιο όρκο» στον Δία ή αλλιώς τον «ιερό όρκο του πολεμιστή».

   Διαγραφή
  5. «Βόμβα»! Ρήνος στο paraskhnio.gr: Πιστεύω ότι θα φυγαδεύσουν τον Σώρρα
   Αποκλειστικά στο paraskhnio.gr μίλησε ο δημοσιογράφος Λευτέρης Ρήνος, ο οποίος έχει κάνει μήνυση στον Αρτέμη Σώρρα για τα πλαστά ομόλογα της τράπεζας της Ανατολής, αλλά και είναι μάρτυρας κατηγορίας κατά του Χρήστου Μπαλαντίνα, του φερόμενου ως δολοφόνου της ψυχολόγου Θώμης Κουμπούρα.
   Ο κ. Ρήνος μας μίλησε για την 8ετή ποινή κάθειρξης που επιβλήθηκε στον Αρτέμη Σώρρα και στη σύζυγό του για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.
   Ρεπορτάζ Στέλιος Προμπονάς
   «Δυστυχώς η δικαιοσύνη αργεί τόσο πολύ που ο Σώρρας καταδικάστηκε και θα λογοδοτήσει για απάτες τις οποίες διέπραξε πριν από πάρα πολλά χρόνια. Τις απάτες οι οποίες διαπράττονται τώρα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών θα χρειαστεί τουλάχιστον 4-5 χρόνια για να λογοδοτήσει για αυτές», είπε ο κ. Ρήνος.
   Καταδικάζεται χάρη σε έναν ιδιώτη
   «Ακόμα δεν έχει τελειώσει η προανάκριση. Φτάνουμε λοιπόν στο σημείο, η δικαιοσύνη και το κράτος να αντιδράσουν για μία απάτη του σήμερα χάρη σε έναν ιδιώτη να αποδίδεται δικαιοσύνη και να προφυλάσσονται οι υπόλοιποι πολίτες» είπε.
   «Στην Πάτρα, το θετικό που έγινε πρόσφατα ήταν η ανακοίνωση για 28 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή, το οποίο αφορούσε μόνο τον εκβιασμό, τις απειλές, τη συκοφαντική δυσφήμιση μετά την απάτη για το αυτοκίνητο του πρώην κουμπάρου του Φώτη Λεπίδα – γνωστό δικηγόρο της Πάτρας – το οποίο πήρε ο Σώρρας για να το πουλήσει, αλλά ποτέ δεν του κατέβαλε τα χρήματα της πώλησης. Στην προσπάθειά του για να μην πληρώσει, ο Σώρρας, αυτός και η γυναίκα του εκβίασαν και απείλησαν τον πρώην κουμπάρο τους», τόνισε ο κ. Ρήνος
   ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΤΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ε.ΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥ.ΜΜΟΡΙΑ ΕΤΣΙ ΜΩΡΗ ΤΣΟΥΛΑ???????????
   ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ, ΚΑΘΡΑΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  6. ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ...

   ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ ΝΑ ΞΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ....

   ΒΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΥΟ ΨΕΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ???

   ΜΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ??

   ΣΕ ΚΑΛΩ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΟΛΟΦΑΡΑ ΜΕΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ??

   ΑΥΤΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩΜΑΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΤΑΙ ΕΛΕΟΣ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΛΟΦΕΡΑ...

   Διαγραφή
  7. ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΩΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ??

   ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ...

   ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

   ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

   Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΕΙΤΕ.!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
   1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
   2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
   3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΧΙΛΙΩΝ ΕΥΡΩ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ Η ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

   ΑΥΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ 30.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ??

   ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ??

   ...ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

   Διαγραφή
  8. ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΝΤΠ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ...!!!

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΠΑΤΗΣ...

   ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΑΙΖΟΥΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ" ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΕΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ,ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ,ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.....

   https://www.youtube.com/watch?v=K2wO2FT1D0s

   Διαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΗΛΙΚΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΖΗΤΗΣΕ,ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ...

   ΖΗΤΑΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..!!!

   Διαγραφή
 3. ΑΠΟΨΕ Τετάρτη 26 Aπριλίου 2017, στις 21.00, o Δημήτρης Καζάκης, Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ​.​Μ., θα είναι καλεσμένος στην ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή «Τα Εν Δήμω», του δημοσιογράφου Μάριου Γκόζια, στο "ALERT TV".
  Τηλ. εκπομπής : 211 1820 414
  e-mail : [email protected]
  Για την επαρχία μέσω "ΟΤΕ TV" θέση 671

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΑΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ..

   ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΔΙ ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Νο2 ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣΟΥΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ…
   https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

   ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ,ΠΟΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ..

   ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ Μ’ΑΥΤΟΝ..
   ΕΛΑΤΕ ΚΟΣΜΕ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ,ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ ΠΟΘΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΌΤΗΤΑ,ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Ο ΑΠΑΤΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ..

   ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΕΙ,ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

   ΕΛΑΤΕ ΕΛΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΠΕΡΑ…

   ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ,ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ,ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΗ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

   https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

   ΥΓ
   ΜΙΑ ΑΜΑΜΗΤΗ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ,ΝΕΟΤΑΤΗ 65ΡΑ ΕΚΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ....

   ΠΕΣΤΑ ΠΕΣΤΑ,ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ....!!!!

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΓΑΜΗΤΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟΡΑΦΗ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ
   ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΕΣ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ??? ΓΥΑΛΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΒΑ ΤΗ ΒΡΕΙ ΚΑΘΑΡΗ Ι ΓΑΜΗΚΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΡΙΑΣΟΥΝΕ ΤΩΝ ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙΙΙΙΙΙ ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  3. ΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΙΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΕ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΩ ΕΓΩ??
   ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΧΙΑ ΚΑΖΑΚΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ??

   ΜΕΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΛΑΜΠΕΙ ΕΡΠΕΤΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ...

   «Οι εβραίοι είναι κτήνη, οι συναγωγές τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε….ζουν από το κακό….είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά…»
   Λούθηρος

   «Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρ, πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης…»
   Βολταίρος

   «…δεν θα βρείτε στους εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν…»
   Βολταίρος

   «Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
   Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

   «Οι εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει. Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας.
   Μέγας Ναπολέων

   «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
   Τζορντάνο Μπρούνο

   «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
   Τζορτζ Ουάσινγκτον

   «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
   Βενιαμίν Φραγκλίνος

   Διαγραφή
  4. ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ( http://alfeiospotamos.gr/?p=22804 ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ..!!!

   ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ...

   ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ...

   ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...

   ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΤΟΤΕ..

   Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
   Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.

   Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

   Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

   http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

   ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

   ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

   Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!
   ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΑ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ..!!!

   Διαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΜΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!
   ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑΣ ΤΣΑΠΕΛΟΝΟΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΙΣΟΒΙΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 150ρικα. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Ε.ΠΑ.Μ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΑΛΗΕΘΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΝ!! Ε.ΠΑ.Μ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ !! ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΙΣΟΒΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΠΝΙΧΤΗ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΡΟΜΑ!!

   Διαγραφή
 4. Τα χάπια του ρε παιδιά , δεν είπαμε μην αλλάζετε την αγωγή του γιατί θα έχουμε πρόβλημα , να τα αποτελέσματα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΛΗΤΗ & ΕΒΡΑΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ??

  ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ?

  ΘΑ ΕΣΚΙΖΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΤΣΙ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ?

  ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΣΕΔΕΣ ΤΩΡΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗ .

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ " ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟ??

  ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΙΚΙ ......

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Απαντήσεις
  1. καλα εισαι, βαγγελη;
   καλα
   τι κανει ο θειος σου ο χιλιτιδης;
   καλα ειναι βοηθαει τους
   αλλους 3 να ξεφορτωθουν
   τον ιδιοκτητη
   του με τροπο λυσ'

   Διαγραφή
 7. Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΕΣ ΔΥΟ,ΑΛΗΤΗ,ΚΕΡΑΤΑ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]