Ακύρωση του μέτρου της μείωσης αφορολόγητου προαναγγέλλει ο Τζανακόπουλος

Να μην επενδύει στη μείωση του αφορολόγη του  κάλεσε την αντιπολίτευση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή την αύξηση του κατώτατου μισθού και τις ενστάσεις που κατατέθηκαν.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real υποστήριξε ότι επί 1,5 χρόνο η αντιπολίτευση θεωρούσε δεδομένη την μείωση των συντάξεων, μέτρο που εν τέλει ακυρώθηκε. «Θα έλεγα να μην βάζουν τα λεφτά τους στο στοίχημα της μείωσης του αφορολογήτου το ΚΙΝΑΛ και η ΝΔ» σχολίασε αφήνοντας να εννοηθεί πως η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να μην εφαρμοστεί το μέτρο. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του σχολίασε τις αναφορές Ζάεφ σε «Μακεδονία».

«Οι γείτονές μας θα επιδείξουν καλή θέληση, τυπικά πράγματι ο κ. Ζάεφ έχει αυτό το δικαίωμα μέχρι να ολοκληρωθούν συγκεκριμένες τυπικές ενέργειες. Και είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι ο κ. Ζάεφ θα επιδείξει αυτή την καλή θέληση όπως έκανε και στο παρελθόν. Εντάξει, βρισκόμαστε σε μία κατάσταση και περίοδο απολύτως μεταβατική και εκτιμώ ότι σιγά – σιγά όλοι και στην Ελλάδα και κυρίως στη Βόρεια Μακεδονία θα ευθυγραμμιστούν με όσα προβλέπει και τα όσα επιβάλλει η Συμφωνία των Πρεσπών» ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

loading...