ΟΤΑΝ Η ΝΔ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ (ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ) ΚΑΝΟΝΕΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Η κεντροδεξιά παράταξη έχει διασωθεί στα μάτια της κοινωνίας για τις σπουδαίες εθνικές επιλογές αλλά και για τις τίμιες και πατριωτικές συμπεριφορές προσώπων που ηγήθηκαν σε κρίσιμες στιγμές.

Θα ανατρέξουμε όχι πολύ πίσω στο χρόνο, τότε που η Ελλάδα γινόταν ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας με προτροπή του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τα οφέλη αυτής της μεγάλης επιλογής είναι σε όλους γνωστά όπως είναι γνωστή και η εν γένει μεγάλη εθνική συνεισφορά της ιδίας προσωπικότητας στο μόνοιασμα της Ελλάδας.

Θα σταθούμε στην πατριωτική στάση του Κώστα Καραμανλή να αντισταθεί (με προσωπικό και πολιτικό κόστος) σε εγχώρια και ξένα συμφέροντα κατά της – επί σχεδίου – εξαθλίωσης της Ελλάδας. Θα θυμηθούμε τις παραιτήσεις στελεχών του, την εποχή που τα ίδια συμφέροντα κρεμούσαν αθώους στα μανταλάκια και κατέστρεφαν οικογένειες, για να διευκολύνουν το έργο αντίστασης του τότε σπουδαίου Πρωθυπουργού. (βλ. Βατοπέδι). Ο Κώστας Καραμανλής (η ψυχή της παράταξης) όπως και άλλοι αρχηγοί, παραιτήθηκε από την ηγεσία του κόμματος για να διευκολύνει την αναγέννηση της ΝΔ.

Θα σταθούμε στην πατριωτική στάση του αρχηγού κράτους του Προκόπη Παυλόπουλου που παρά τις επιθέσεις εργάζεται ως διαρκής και φωτεινή φωνή αντίστασης κατά της επιβαλλόμενης λιτότητας από τους δανειστές και υπέρ των εθνικών κυριαρχικών γεωπολιτικών συμφερόντων. Ακόμη η δήλωσή του πως δεν ανεχτεί να είναι ΠτΔ σε μία χώρα εκτός ευρώ, ήταν μία «απειλή» παραίτησης αλλά και σπουδαίας παρέμβασης.

Θα θυμηθούμε επίσης την προσωπική απόφαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για αναστολή εκτέλεσης καθηκόντων του από τη θέση του Προέδρου της Βουλής το 2012, και μέχρι της διαλεύκανσης υπόθεσης, όταν κάποια δημοσιογραφικά πιστόλια είχαν «διάθεση» να τον σπιλώσουν και να τον εμπλέξουν σε περίεργες καταστάσεις. Η απόφαση αυτή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη διευκόλυνε το έργο της πρώτης πολυκομματικής κυβέρνησης – εν μέσω κρίσης – που καλείτο τότε να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της χώρας και που απειλείτο με αποσταθεροποίηση. Θα θυμηθούμε επίσης την παραίτηση του ιδίου από το αξίωμα του Προέδρου της ΝΔ για να εξυπηρετηθεί η απρόσκοπτη εσωκομματική εκλογική διαδικασία, όταν συμφέροντα ήθελαν να αλλοιώσουν τη βούληση του Νεοδημοκρατικού κόσμου.

Είναι σημαντικά τα παραδείγματα ηθικής, τάξης και πατριωτισμού στη ΝΔ και είναι αυτά που κρατούν ακόμη την κεντροδεξιά ως μία ικανή επιλογή να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, παρά το γεγονός ότι η Μνημονιακή στρατηγική της και η ίδια η ηγεσία της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα διείσδυσης στην κοινωνία.

Αναφέρουμε τα παραπάνω για να επισημάνουμε πως η παραίτηση του Άδωνι Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη από αξιώματα όταν εμπλέκουν το σύνολο της ΝΔ σε μία προσωπική του υπόθεση στο χώρο της υγείας ή αλλού.

Το αίτημα της Κατερίνας Παπακώστα για παραίτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, μόνο παράλογο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μία ολόκληρη εξεταστική στήνεται για να αποκαλυφθεί ή όχι, το μέγεθος της συμμετοχής σε απιστία ή όχι, κατά του Δημοσίου των Βορίδη – Γεωργιάδη, που στο κάτω – κάτω ποτέ δεν ανήκαν στη ΝΔ.

Ως εκ τούτου η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να εκδιώξει την παντοτινή Νεοδημοκράτισα Κατερίνα Παπακώστα και όχι τον επισκέπτη Άδωνι Γεωργιάδη δεν συνάδει με την ιστορία ηθικής της παράταξης. Ακόμη η αντικατάστασή της με πρώην στέλεχος του Ποταμιού, μόνο ως άσκηση όξυνσης μπορεί να χαρακτηριστεί, ως απόρροια κακών συμβούλων και συμβουλών που αποσκοπούν στην αντεθνική συρρίκνωση της παράταξης.

Δικαιολογείται έτσι απόλυτα, γιατί αυτό το κόμμα σήμερα, δεν ξεσηκώνει, δεν εμπνέει, όταν φιλοξενεί περαστικούς Αδώνιδες γαντζωμένους σε μία καρέκλα.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑΙΩΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΝ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΠΤΥΧΟ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης ΛΕΓΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ. Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερον ἔστιν ἡ πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρα καί παρά θεοῖς καί παρ’ ἀνθρώποις τοῖς ΝΟΥΝ ΕΧΟΥΣΙ, ΛΈΓΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ. ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το μεγαλύτερο κομμάτι του σημερινού εκλογικού σώματος είναι νέοι
  γεννηθεντες μετά το 1974 και φυσικά δεν γνώρισαν τη σαπια διακυβέρνηση
  του ΠΑΣΟΚ,1981-
  Λίγοι ενθυμουνται την διακυβέρνηση Ράλλη 1979-1981
  Τότε που ένα μικρό ψηγμα στην ανάπτυξη τηςοικονομιας ήταν ικανό
  να κάνει τον πρωθυπουργό να ανησυχησει σοβαρά να σταματήσει κάθε
  νέα πρόσληψη στο δημόσιο και να προκηρυξει εκλογές τιμιες προ
  της δημαγωγικοτατης αντιπολίτευσης που ασκούσε ο Αντρέας Παπανδρέου
  Με την επόμενη κιόλας των εκλογών ο νέος πρωθυπουργός έδωσε το σύνθημα
  στους πραιτωριανους του που λίγο καιρό πριν είχαν θυμηθει τις αγωνιστικές
  και επαναστατικές τους καταβολές να επιδραμουν στον εθνικό πλούτο
  Ήταν δε τέτοια η ορμή και το μενος που κανείς δεν μπορούσε να διανοηθει
  να τους στραβοκοιταξει
  Στόχος τους η διαιωνηση τους στην εξουσία με οποιοδήποτε κόστος, για τη
  χώρα
  Η χώρα που πήγε σε εκλογές προκειμένου να μην προσλαβει ούτε έναν δημ
  υπάλληλος ξαφνικά προκηρυξε τόσες φανερες η κρυφες προσληψεις που οι
  νεοι υπάλληλοι δεν είχαν καθίσματα για τις νέες τους θέσεις
  Δύσκολα να χωρεσει σε νορμαλ ανθρώπου ο νους τη λαιλαπα που ακολούθησε
  Τότε ακριβώς χάθηκαν το μέτρο το ηθος και η αξία από την πολιτική
  Είναι πράγματα που είδα και πράγματα που φαίνονται από τις ειδήσεις
  και την αρθρογραφια της εποχής
  Είναι η εποχή που θα στοιχειωνει τη μνήμη μας και την ιστορία για
  πάντα
  Είναι οι στιγμές που μοιάζουν να ρίχνουν τη χώρα στη παγίδα της
  ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΕΤΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΑΧΤΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙ ΧΟΡΤΑΡΙΚΙ Η ΕΒΡΑΙΛΑ ΣΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ...

  ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ…!!

  ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΚΟΠΤΕΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ,ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑΝ,ΡΩΤΩ…!!!

  ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ,ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ,ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ" ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΓΙΑΤΙ????
  ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ….

  1=ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΙΖΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΦΕΚ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ,ΒΟΥΛΗ,ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΔΗΜΟΣΙΟ,ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ" ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ…

  ΑΚΟΜΗ ΑΦΜ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..

  ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ,ΕΝΟΙΚΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡ-ΔΗΛΩΣΗ??

  2=Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ»..

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΣ..!!!!

  ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ Α’262-17/12/2014 ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
  https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/hphotos-xfl1/t31.0-8/11167801_1763872723836232_3473335247888286093_o.jpg

  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ,ΟΣΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ..
  http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

  ΣΤΙΣ 17/5 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

  ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ...

  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΣΕΙΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΟΝΙΑΔΕΣ,ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΤΣΙ..??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ Ε.ΣΥ.,ΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ…

   ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΑΜΑΤΑ,ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ» ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.. …ΥΠΟΨΙΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ..

   ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ..!!!

   https://epistimonikos.wordpress.com/

   Γεωργία Βαγενά (Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ)
   ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 6 ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΩΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ Ν.4389/2016 ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ «ΑΡΧΕΣ» ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΠΑΤΡΩΝ!
   ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.
   ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ!

   https://www.youtube.com/watch?v=K2wO2FT1D0s

   Διαγραφή
 4. "ΟΤΑΝ Η ΝΔ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ (ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ) ΚΑΝΟΝΕΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ"...

  ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 43 ΧΡΟΝΙΑ:

  - Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

  - Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

  - Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

  - ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

  - Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

  - Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

  - Αφελλήνισε την Παιδεία,

  - Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,

  - Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,

  -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

  - Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!

  -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)

  -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

  -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

  -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας στους αφροασιάτες λαθροεισβολείς, την ανέγερση τεμένους και το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων!


  ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟ(ΠΑΣΟ)ΚΡΑΤΙΑ.---

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΙΕΡΕΙΣ

  Για να έρθει στον θρόνο του Βασιλέα των Ανθρώπων ο Χριστός,
  θα πρέπει οι μάγοι και τα Αντίχριστα δεσποτάτα των υποτακτικών που για θεό τους έχουν τον αλλάχ. ...το παιδικό γυναικείο .... επί 72 φορές. ....

  Ο Έλλην Λαός του Ιησού Χριστού ...δεν είναι τέτοιου ιερωνύμου ιερός. ...Αλλά Ιερής μαχομένης υπέρ πίστεως και Πατρίδος... Αγίας Ζώσας βασιλείας.
  Και το μόνο τέλος σε αυτήν...είναι η πόρνη καρδιά σου.....που δεν έχει Χριστό αλλά αλλάχ.

  Μέσα στην Αγία τράπεζα του Χριστού. ..ποιμαίνουν ως πρόβατα τον λαό...οδηγώντας τα στον αφανισμό τους.
  Και Αυτοί αγάδες άρπαγες γης και περιουσιών. ....σουλτάνοι βασιλείς ιερείς...Με ροζ ζαρτιέρες που αγοράζουν τίτλους ευσέβειας με 350.000 ευρώ....βασιλεία με εφορίες και παγκάρια. Στην εταιρία Σατανάς και Χριστεμπορική Εβραϊκών συμφερόντων.

  Χρει εσύ εκβάλεσαι...εις το Όνομα του Θεού του Υιού των Ανθρώπων.
  Μοναχός να πας στο Άγιο Όρος να μετανοήσεις... Ή να πας στον τόπο της πατρίδας του πιστεύω σου. Έξω από την Ελλάδα εσύ και όλοι σου οι ομογενείς. ...

  Χριστός ανέστη… και ποπός με ροζ ζαρτιέρες λούλα και Λιλίκα . ...στον θρόνο του Βασιλιά δεν κάθεται...εκβάλεσαι.

  http://ioannisb.blogspot.gr/2017/04/blog-post_95.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]