Οι περίεργοι θάνατοι των αρχαίων σοφών μας


ΑΙΣΧΥΛΟΣ: Ο θρύλος ισχυρίζεται ότι ένας αετός πέρασε τη φαλάκρα
του ποιητή για βράχο, και άφησε να πέσει πάνω στη φαλάκρα του μια χελώνα (έτσι σκοτώνει τις χελώνες ο αετός και μετά τις τρώει).
Ο θρύλος προσθέτει ότι κάποιος χρησμός του είχε προειπεί: «Ουράνιον σε βέλος κατακτενεί». Αυτήν την εκδοχή πολλοί δεν την παραδέχονται.
ΑΙΣΩΠΟΣ: Τον Αίσωπο τον έστειλε ο βασιλιάς Κροίσος για να πάρει κάποιον χρησμό από το Μαντείο των Δελφών. Συκοφαντήθηκε όμως από τους παρευρισκόμενους στο μαντείο, ότι έκλεψε την ασημένια φιάλη του Θεού Απόλλωνα. Έτσι καταδικάστηκε να γκρεμιστεί από τους κατοίκους από την κορυφή του Παρνασσού Υάμπεια, πράγμα που έγινε.

ΑΝΑΚΡΕΩΝ: Κι εδώ ο θρύλος δίνει και παίρνει. Λέγεται, λοιπόν ότι ο Ανακρέων σκοτώθηκε από τον Ίππαρχο στην Αθήνα. Εμείς γνωρίζουμε ότι τον Ίππαρχο τον είχε σκοτώσει πριν από αυτή τη διάδοση ο Αρμόδιος. Άλλος θρύλος για το θάνατο του Ανακρέοντα λέει πως πνίγηκε από μια ρώγα σταφυλιού, αν αυτό δεν είναι σύγχυση με το θάνατο του Σοφοκλή.

ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ: Ο προληπτικός αδερφός του βασιλιά της Σκυθίας Σαύλιος, επειδή νόμιζε ότι θέλει ο αδερφός του να μεταφέρει τη λατρεία των Ελευσινίων της Αθήνας στη Σκυθία, τον σκότωσε με τόξο, κατηγορώντας τον για ασέβεια.

ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ: Φονεύθηκε κατά την άλωση των Συρακουσών από αγροίκο και βάρβαρο στρατιώτη, τον οποίο θέλησε να διώξει από το εργαστήριο του για να μην του διακόψει τις σκέψεις του, λέγοντας το γνωστότατο από τότε: «Μη μου τους κύκλους τάραττε».

ΒΙΑΣ: Βρήκε θάνατο στις επάλξεις του καθήκοντος, αφού μίλησε για πολλή ώρα , αν και υπέργηρος, υπερασπίζοντας κάποιον ενώπιον του δικαστηρίου, έγειρε, μετά το τέλος του λόγου του, το κεφάλι του στην αγκαλιά του εγγονού του και πέθανε.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: Καταδικάστηκε με απαίτηση του Αντίπατρου σε θάνατο και κατέφυγε στο ναό του Ποσειδώνα στην Καλαυρία, ήπιε δηλητήριο και πέθανε.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ: Πέθανε ξαφνικά στην Αρεθούσα, πολύ κοντά στην Αμφίπολη, κατασπαραγμένος από άγριους σκύλους του βασιλιά Αρχέλαου του οποίου ήταν φιλοξενούμενος.

ΖΗΝΩΝ: Υποβλήθηκε σε μαρτυρικό θάνατο από άγριο κοπάνισμα μέσα σε μεγάλο γουδί, ύστερα από διαταγή του τυράννου Ελέας Νέαρχου!

ΗΣΙΟΔΟΣ: Πήγε στη Λοκρίδα και έμεινε στο σπίτι κάποιου Μιλήσιου. Εκεί φονεύθηκε από τους γιους του Μιλήσιου, οι οποίοι νόμιζαν ότι ατίμασε την αδερφή τους και το σώμα του το έριξαν στη θάλασσα.

ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ: Δολοφονήθηκε, διότι στρατηγεύοντας στην εκστρατεία της Αμφίπολης δεν μπόρεσε να σώσει την πόλη από τους Σπαρτιάτες και το στρατηγό τους Βρασίδα.

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ: Αυτοκτόνησε με θάνατο από ασιτία, μετά την ήττα των Αθηναίων στη Χαιρώνα.

ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ: (Κορίνθιος) Παρανοϊκή μορφή φιλοσόφου, θέλοντας να εξαφανίσει, σε μεγάλη ηλικία, κάθε ίχνος του, διέταξε δυο έμπιστους σωματοφύλακες να παραφυλάξουν τη νύχτα ένα ορισμένο σημείο και να σκοτώσουν τον πρώτο διαβάτη που θα περνούσε από εκεί και αμέσως να τον θάψουν. Την ίδια εντολή είχε δώσει σε άλλους τέσσερις, να σκοτώσουν σε μικρή απόσταση τους δύο πρώτους, και σε άλλους οκτώ να σκοτώσουν σε μεγαλύτερη απόσταση τους τέσσερις προηγούμενους! Η διαταγή εξετελέσθη και έτσι έμεινε άγνωστος ο τάφος του Περίανδρου, διότι ο διαβάτης που πέρασε από εκεί μεταμφιεσμένο σε χωρικό ήταν ο ίδιος ο Περίανδρος!

ΠΟΛΥΒΙΟΣ: Πέφτοντας από το άλογο του με πολλά τραύματα άφησε την τελευταία του πνοή.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Κάηκε μέσα στο σπίτι του από τη φωτιά που έβαλε ο Κύλων με μια ομάδα επαναστατών.

ΣΑΠΦΩ: Γκρεμίστηκε από ένα βράχο στο ακρωτήριο Λευκάτα (στη Λευκάδα), ύστερα από ερωτική απογοήτευση που δοκίμασε τον ωραίο αλλά ακατάδεχτο ναυτικό Φάωνα.

ΣΟΦΟΚΛΗΣ: Πνίγηκε καταπίνοντας μια ρώγα σταφυλιού.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ: Καταδικάστηκε από το Αθηναϊκό δικαστήριο σε θάνατο με κώνειο. (Μετά την απόφαση που τον καταδίκαζε να πιει το κώνειο, οι φίλοι του είπαν στον Σωκράτη:

-«Οι Αθηναίοι σε καταδίκασαν σε θάνατο»!

Κι ο Σωκράτης απάντησε:

-«Κι αυτούς τους καταδίκασε η φύση».

Με 281 ψήφους εναντίον 275, δηλαδή με πλειοψηφία 6 μονάχα ψήφων, ο Σωκράτης κηρύχτηκε ένοχος. Οι δικαστές τον ρώτησαν ποια ποινή προτιμούσε να του επιβληθεί και εκείνος ζήτησε με κάποια ειρωνεία, μια τιμητική αμοιβή. Τους απάντησε: «Να σιτίζομαι στο Πρυτανείο».)

ΧΙΛΩΝ: Πέθανε σε πολύ μεγάλη ηλικία στην Πίσα από υπερβολική χαρά, που του δημιουργήθηκε όταν αγκάλιασε το γιο του, που επέστρεψε από την Ολυμπία νικητής στο αγώνισμα της πυγμαχίας.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

41 σχόλια :

 1. Μ.Μόρφου Νεόφυτος «Ο γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης»

  https://www.youtube.com/watch?v=RYKVu5u1wDY

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

   Σώρρας | Χόρευε 9μιση εβδομάδες σε bodybuilding & έβγαλε τα τρισεκατομμύρια


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΛΙΚΝΙΖΕΤΑΙ

   https://www.youtube.com/watch?v=uZEkG4e-KR4#t=83.469002

   Διαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ,ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ,Η ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ...

   ΕΠΡΕΠΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΗΠΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ,ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΩΝΑΤΕ ΥΒΡΙΔΙΑ,ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ??

   Διαγραφή
  3. """"Γ Ε Λ Ο Ι Ο Ι....!!!!!

   ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ...

   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ "Τ Ω Ρ Α" ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ??

   ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΑ Η ΤΟΥΣ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΣΑΣ..

   ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ??

   ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ..??

   Διαγραφή
  4. Giannis Paterakis
   ----------ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ--------------------------------------------------------------------------------------------------
   ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.............
   .....τυγχανει διαχειριστης κεφαλαιων που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited.........
   -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΕΣ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ??????????????? ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  5. Giannis Paterakis
   --------------------------------------------------------------------------------------------------
   ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΙ ΠΟΔΙΤΣΕΣ,ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΛΕΓΑΝ,ΜΑ ΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΕΒΑΖΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΙ ΤΟΥΣ..!!
   ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ??

   ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ..!!!

   Διαγραφή
  6. ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο 12ΘΕΟΣ ΤΡΙΣΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΗΡΘΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΖΩΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

   Διαγραφή
 2. Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»


  Πώς ο φόνος της Θώμης ξεσκέπασε το... Σώρρας gate

  Στον Αβραάμ Λίνκολν αποδίδεται η φράση «μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό».


  Η περίπτωση του Αρτέμη Σώρρα φαίνεται πως καταρρίπτει τη θεώρηση του Αμερικανού προέδρου. Εμφανίστηκε στη δημόσια σφαίρα τα πρώτα χρόνια του μνημονίου ως σωτήρας του ελληνικού λαού που θα ξεπλήρωνε τα χρέη του.

  Συστήθηκε ως ομογενής από την Αμερική που επέστρεψε στην πατρίδα του για τη σώσει από τα δεινά, αρχικά με τη θεωρία της «Τράπεζας της Ανατολής» και εν συνέχεια ισχυριζόμενος ότι διαθέτει το ποσό των 600 δισ. δολαρίων.

  Οσοι είχαν επιχειρήσει τότε να αποκαλύψουν το Σώρρας-gate, ανάμεσά τους και το «Εθνος της Κυριακής», είχαν γίνει αποδέκτες υβριστικών σχολίων από τους λιγοστούς αλλά φανατικούς οπαδούς του. Μολονότι αρκετοί στηλίτευσαν τους καταφανώς απίθανους ισχυρισμούς του Σώρρα, ο ίδιος και η οργάνωσή του μεγάλωναν με τα χρόνια, διευρύνοντας τη βάση των μελών του.

  Ο φόνος της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα λειτούργησε καταλυτικά για την ελληνική κοινωνία, αναγκάζοντάς την να δει κατάματα τη σκοτεινή πλευρά του «πολιτικού» φορέα με την ονομασία «Ελλήνων Συνέλευσις».

  Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, «πρωτοπαλίκαρο» του Σώρρα και φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας της Θώμης στη Λαμία, προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη. Μέσα σε μία εβδομάδα ήρθε στο φως της δημοσιότητας... τσουνάμι νέων στοιχείων τόσο για τη δράση της οργάνωσης όσο και για τον φερόμενο ως δολοφόνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αλληλοκατηγορίες
   Αλλά και τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ των μελών των γραφείων της Θεσσαλίας, στα οποία πρόεδρος ήταν ο Χρ. Μπαλαντίνας. Το Σώρρας?gate έφθασε στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο, προκαλώντας την επέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης που έστειλε τον «φάκελο» στον Αρειο Πάγο.

   Τον νέο «χορό» των αποκαλύψεων έσυρε πρώτος ο Ελευθέριος Ρήνος με το δημοσίευμα «Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή» στο mignatiou.com

   Ο Ελ. Ρήνος ασχολείται με τον Σώρρα από το 2012 όταν τον είδε σε τηλεοπτική εκπομπή να αναφέρεται στην ιστορία της «Τράπεζας της Ανατολής». Αντιλαμβανόμενος ότι μάλλον πείθει τους συνομιλητές του, έγραψε σειρά άρθρων. Οσα ακολούθησαν μάλλον δεν τα είχε φανταστεί. «Αρχιζαν να με βρίζουν, να γράφουν ότι είμαι "χαζάρος" (σ.σ.: έτσι αποκαλούν στην οργάνωση του Εβραίους), πράκτορας της CIA, ότι κατάγομαι από τον Σείριο, είμαι εκπρόσωπος του Τζορτζ Σόρος και άλλα υβριστικά μηνύματα», λέει στο «Εθνος της Κυριακής».Δεν έκανε πίσω και συνέχισε να γράφει για τη δράση της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», συγκεντρώνοντας πλήθος στοιχείων.

   Οπως λέει, είχε στοχοποιηθεί από τον Σώρρα και τους οπαδούς του. Μάλιστα, τον Αύγουστο του 2014 ο φερόμενος ως δολοφόνος της Θώμης τον είχε απειλήσει στο Facebook αποκαλώντας τον μίασμα και γράφοντάς του «θα φάτε πολύ σφαίρα ρε προδότες», ενώ δήλωνε ότι τον ψάχνουν οι «συναγωνιστές» του να τον γεμίσουν κλωτσιές. «Μετά τις απειλές, ευτυχώς κινήθηκα δικαστικά και κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία σε βάρος του Χρήστου Μπαλαντίνα. Πρόκειται για παραθρησκευτική οργάνωση με έντονα εγκληματικά στοιχεία. Είναι επικίνδυνοι, έχουν απειλήσει πολύ κόσμο και η ιδεολογία τους προτρέπει στη βία, καθώς ο υπέρτατος εχθρός είναι ο "χαζάρος", ο Εβραίος.

   Διαγραφή
  2. Στα ίχνη του Χίτλερ οι 12θεοι ##############################   Ακολουθούν τα ιδεολογικά χνάρια του Αδόλφου Χίλτερ και της πολιτικής θεώρησης των ναζί της δεκαετίας του 1930. Ο Σώρρας έχει απαθανατιστεί σε βίντεο να υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δεν πέθανε γιατί είναι εβραιόπουλο. Παίρνουν χρήματα από τον κόσμο, χωρίς αποδείξεις και όλα τα έγγραφα που διακινούν είναι πλαστά και τα χρησιμοποιούν για να προσηλυτίσουν κόσμο», υπογραμμίζει ο Ελ. Ρήνος.

   Ο φόνος της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας στον φερόμενο ως δράστη Χρήστο Μπαλαντίνα. Ενα από τα πρωτοπαλίκαρα του Αρτέμη Σώρρα, μαζί με τη Βίκυ Χαραλάμπους, τον Γιάννη Καλογερόπουλο και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Η δράση του ήταν ιδιαίτερα εκτεταμένη, με παρουσία σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.

   Πριν από τη δολοφονία, οι Μπαλαντίνας και Καλογερόπουλος εμφανίζονταν μαζί σε πολλές εκδηλώσεις της οργάνωσης.

   Ομως, στις 27 Δεκεμβρίου, ο Καλογερόπουλος γράφει στο Facebook ότι ο Μπαλαντίνας πουλάει μαντζούνια, «προϊόντα - σκευάσματα - έλαια» και καλεί όλα τα μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» να αναφέρουν στην οργάνωση τα είδη που αγόρασαν και τα ποσά των αγορών. Ο ίδιος ανακοινώνει μάλιστα πως διεξάγεται έρευνα από τον κεντρικό οργανισμό της «Ελλήνων Συνέλευσις» για το συγκεκριμένο ζήτημα.

   Διαγραφή
  3. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Μπαλαντίνας μετέβη στο σπίτι της παιδοψυχιάτρου, η οποία την επόμενη μέρα βρέθηκε νεκρή. Ακολουθούν παραληρηματικές αναρτήσεις του φερόμενου ως δράστη στο Facebook στις οποίες έγραφε ότι δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, ότι κατέφυγε σε μοναστήρι, ότι του επιτέθηκαν και ξύπνησε γυμνός έξω από το σπίτι της παιδοψυχιάτρου, ότι του την έχουν στημένη για να τον καθαιρέσουν από αρχηγό της οργάνωσης στη Λαμία κ.λπ.

   «Σας περιμένω βρωμιάρηδες σας ξέρω και σας παρακολουθώ χρόνια τώρα βρωμιάρη γιατί νομίζεις γύριζα μαζί σου όλη την Ελλάδα για να σε βλέπω και εσένα και τα παιδιά σου...», γράφει στο Facebook ο φερόμενος ως δράστης πριν συλληφθεί τελικά από την αστυνομία.

   Σκοτεινή είναι η δράση και ενός άλλου προβεβλημένου στελέχους του Σώρρα και συγκεκριμένα του άλλοτε «υπαρχηγού» του Κρητικού γιατρού Μανώλη Λαμπράκη.

   Την 1η Δεκεμβρίου συνελήφθη από την αστυνομία της Νέας Υόρκης κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών χαπιών, καθώς βρέθηκε να έχει συνταγογραφήσει συνολικά 2,4 εκατ. χάπια οξυκωδόνης σε περίοδο 5 ετών.

   Η δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα προκάλεσε σεισμό γύρω από την οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα, με την υπόθεση να λαμβάνει πολιτικές διαστάσεις.

   Ερευνες
   Ο κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε για να διερευνηθούν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις υποσχέσεις του «δισεκατομμυριούχου» και τις προτροπές στους οπαδούς του να μην πληρώνουν τις οφειλές τους.

   Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής διαβίβασε την περασμένη Πέμπτη τη δικαστική απόφαση του 2013 για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, ενώ παράλληλα διαβίβασε στην Εισαγγελέα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου τα σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου για περαιτέρω έλεγχο. Η κυρία Ξένη Δημητρίου έδωσε εντολή να ανασυρθούν από το αρχείο δικογραφίες που αφορούν στη δράση του Αρτέμη Σώρρα. Κάποιες μάλιστα εξ αυτών βρίσκονται στην τελική ευθεία της διερεύνησής τους. Επιπλέον, το υπουργείο Δικαιοσύνης απέστειλε στην κ. Δημητρίου αίτημα για να μελετηθεί η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας με την οποία αθωώθηκε ο Αρτέμης Σώρας για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

   Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η Υπηρεσία Ελέγχου Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων διενήργησε προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας, ενώ τα αποτελέσματα διαβιβάστηκαν αρμοδίως στις εισαγγελικές αρχές για περαιτέρω ενέργειες, ενώ η Διεύθυνση Εισπράξεων του υπουργείου Οικονομικών απέστειλε προς τις ΔΟΥ εγκύκλιο με την οποία παρείχε οδηγίες για τον τρόπο χειρισμού όλων αυτών των εξώδικων δηλώσεων που καταθέτουν οι οφειλέτες-οπαδοί της «Ελλήνων Συνέλευσις».

   Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», στις δημόσιες υπηρεσίες έχουν κατατεθεί περί τα 7.000 εξώδικα!

   Διαγραφή
  4. Ο Αρτέμης Σώρρας κατάφερε με τη δημιουργία του μορφώματος που αποκαλεί «Ελλήνων Συνέλευσις» να πείσει περί τους 12.500 συμπολίτες μας για τους απίθανους ισχυρισμούς του. Εχει ανοίξει γραφεία σ' όλη την Ελλάδα και ορκίζει τα νέα μέλη σε τελετές οι οποίες παραπέμπουν τουλάχιστον σε αίρεση.

   Τα νέα μέλη ορκίζονται στον Δία και στους «12 ολύμπιους θεούς δημιουργούς μας» επαναλαμβάνοντας μετά τον εκφωνητή τον «ιερό όρκο του πολεμιστή».

   Ο «πολέμαρχος»
   Τα μέλη ορκίζονται πίστη και υπακοή στον Σώρρα και «στα ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον πολέμαρχο και στον ιερό σκοπό και σχέδιο που εκπροσωπεί». Στο Διαδίκτυο υπάρχουν δεκάδες βίντεο με τις ορκωμοσίες μελών και αρκετές ιστοσελίδες στις οποίες αναρτώνται μηνύματα για τους Ελληνες, την αρχαία Ελλάδα και την ελληνική γλώσσα.

   Κοινό σημείο των περισσότερων ιστοσελίδων, που έχουν δημιουργηθεί προφανώς από τους οπαδούς του Σώρρα είναι η ανάρτηση με τίτλο «Αρτέμης Σώρρας, οι αποδείξεις και τα στοιχεία».

   Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από κάθε αρνητικό σχόλιο για τον Σώρρα, ενεργοποιείται ένας μικρός στρατός από οργισμένα «τρολ» (σ.σ.: ανώνυμους χρήστες) που υβρίζουν και απειλούν όλους όσοι χλευάζουν, ειρωνεύονται ή προειδοποιούν για τα «ψέματα του Σώρρα».

   Διαγραφή
  5. Επιμένουν οι οπαδοί του Σώρρα: Έχουμε ξεχρεώσει με τα ομόλογα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Εμμένουν στους ισχυρισμούς τους οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν εκκρεμεί καμία οφειλή τους στην εφορία επικαλούμενοι τα επίμαχα ομόλογα.

   Δεκάδες οφειλέτες-μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις αγνοούν τα συνεχόμενα τελεσίγραφα της εφορίας, κάνοντας λόγο για «δόλο» ορισμένων που έχουν στόχο την ακίνητη περιουσία τους.

   Την ίδια ώρα το υπουργείο Οικονομικών διαμήνυσε ότι δεν θα γίνουν διακρίσεις, σημαίνοντας το «καμπανάκι» των αναγκαστικών μέτρων και για τους 6400 οφειλέτες που έχουν ζητήσει με εξώδικα τους στις εφορίες να πληρωθούν τα χρέη τους με το Παγκόσμιο καταπίστευμα.

   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  6. Στις 17 Μαΐου η απόφαση για αναστολή της ποινής στον Σώρρα $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

   Αναβλήθηκε για τις 17 Μαΐου η εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχε επιβληθεί στον Αρτέμη Σώρρα, μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του στον δεύτερο βαθμό.

   Σύμφωνα με τον συνήγορο του Αρτέμη Σώρρα, αναμένεται να καθαρογραφεί η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας, με την οποία επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών στον εντολέα του.

   Επίσης, ανέφερε ότι «έχουμε ζητήσει, εν όψει ότι ασκήσαμε ένδικο μέσο εφέσεως, να προσδιοριστεί σύντομα η έφεση, ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό».

   Υπενθυμίζεται ότι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, με απόφασή του στις 17 Μαρτίου, είχε κρίνει ένοχο τον Αρτέμη Σώρρα για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση και του είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.

   Εν τω μεταξύ, οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα συγκεντρώθηκαν από πολύ νωρίς το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας για να συμπαρασταθούν στον αρχηγό της «Ελλήνων Συνέλευσις», ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
   Ο Σώρρας «εμφανίστηκε»: «Αφήστε τη γυναίκα μου ήσυχη»

   Μέσω γραπτής δήλωσης επέλεξε να «εμφανιστεί» Αρτέμης Σώρρας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας και δηλώνοντας πως η σύζυγός του δεν είχε καμία ανάμειξη.

   «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας. Η γυναίκα μου δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή. Θα καταθέσω σχετική γραπτή δήλωση στο πενταμελές εφετείο Πατρών. Η αλήθεια θα λάμψει. Σε δεύτερο βαθμό θα αποδειχθεί η αλήθεια στην αντιδικία μου με τον Φώτη Λεπίδα. Σε ό,τι αφορά τα άλλα αδικήματα οι κατηγορίες δεν ευσταθούν. Ας έχουν όλοι λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν όλα», ανέφερε στη δήλωσή του.

   Mε τη σειρά του,ο συνήγορος του ζευγαριού, Βασίλης Νουλεζάς μιλώντας εκ μέρους της συζύγου Σώρρα, αναφέρει; “Η Βάια Ρουγκλίου το μόνο που δηλώνει δι εμού είναι ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση ή ενεργό συμμετοχή στη διάπραξη του αδικήματος για το οποίο ερήμην καταδικάτηκε με τον Αρτέμη Σώρρα. Υπενθυμίζει ότι όλοι πρέπει να σεβαστούν ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

   Το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται και δεν υποβάλλει τον εαυτό της σε εκτέλεση της απόφασης δια της δικαιοσύνης έχει να κάνει με υποκειμενικούς δικούς της λόγους, που δεν γνωρίζω και δεν είναι ίσως ανακοινώσιμοι. Σίγουρα, ένα κλίμα “τρομοκρατίας” σίγουρα υπάρχει και ο καθένας σίγουρα, θα πρόσεχε.»

   $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

   Διαγραφή
  7. ΔΕΙΤΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ...

   ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΑΘΩΩΤΗΤΕΣ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ,ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΘΟΝΟ ΕΡΕΕ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ Η ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ,ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΣΕ,ΤΟ "ΕΒΡΑΙΟΣ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

   ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΕΒΡΑΙΟ Η ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ,ΤΙΣ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ...

   Διαγραφή
  8. ΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΝΤΠ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ...!!!

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

   ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..

   ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΠΑΤΗΣ...

   ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΤΑΙΖΟΥΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ" ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   Διαγραφή
  9. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

   Σώρρας | Χόρευε 9μιση εβδομάδες σε bodybuilding & έβγαλε τα τρισεκατομμύρια


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΛΙΚΝΙΖΕΤΑΙ

   https://www.youtube.com/watch?v=uZEkG4e-KR4#t=83.469002

   Διαγραφή
  10. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ,Η ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ...

   ΕΠΡΕΠΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΗΠΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ,ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΩΝΑΤΕ ΥΒΡΙΔΙΑ,ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ??

   Διαγραφή
  11. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

   Σώρρας | Χόρευε 9μιση εβδομάδες σε bodybuilding & έβγαλε τα τρισεκατομμύρια


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΛΙΚΝΙΖΕΤΑΙ

   https://www.youtube.com/watch?v=uZEkG4e-KR4#t=83.469002

   Διαγραφή
  12. ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΠΑΤΕ??

   ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ,ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΜΟΥ..!!!

   ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΞΕΣΠΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ??

   ΓΙΑΤΙ......???????????????????

   Διαγραφή
  13. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ RED PANTHER LIMITED!!!!!!!!!!
   ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ 2,8 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ??????????????????????????????
   ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΡΕΖΟΝΙ???????ΠΟΣΟ????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

   Διαγραφή
 3. Αρτέμης Σώρρας , 10 Φεβρουαρίου 2013

  ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ,
  Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας .

  Σεβάστηκα τους θεσμούς και τα πρωτόκολλα της Δημοκρατίας. Ακολούθησα όλες τις νόμιμες διαδικασίες και το τυπικό για να προσφέρω αδιαμφισβήτητη λύση για την διάσωση της χώρας και το εργαλείο για την ανάπτυξη και την ανεξαρτησία μας.

  Προσέφερα στην κυβέρνηση η οποία διατείνονταν ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο όχι πολιτικούς σχεδιασμούς , ούτε θεωρητικά προγράμματα , μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Κατέθεσα στον λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας ( δηλαδή στον Ελληνικό Λαό ) άμεσα ρευστοποιήσιμα tbills 600δις δολάρια US , Έδωσα λύση ΤΩΡΑ!
  Ο πολιτικός κόσμος και μεγάλη μερίδα του τύπου με κατηγόρησαν χωρίς να πράξει η κυβέρνηση το αυτονόητο. Να ελέγξει και να αποδεχτεί την προσφορά μου η οποία ήταν 100 χρόνια δάνειο με επιτόκιο 0,5% λόγω αγγλικού δικαίου και το οποίο επιτόκιο θα το ανταπέδιδα πάλι στο λαό.

  Ουσιαστικά ένα άτοκο δάνειο για να καλύψει το εξωτερικό χρέος βάζοντας ένα τέλος στα δανεικά και του κράτους και του λαού . Ένα εργαλείο για να επανεκκινήσουμε το κράτος άμεσα και τις ζωές μας με γραμμές και πινελιές ελευθερίας.

  Έθεσα όρους μόνο για διαφάνεια και έλεγχο του κράτους για να δούμε τα λάθη του παρελθόντος να μάθουμε από αυτά και να μη βρεθούμε άλλη φορά σε καταστάσεις κατοχής και εξαθλίωσης έξω από τον πολιτισμό και τη δημοκρατία.

  Επειδή δεν εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια των λειτουργών του κράτους η αξιολόγηση μιας πρότασης εθνικής σωτηρίας και των όρων της αλλά είναι καθήκον εκ του θεσμικού τους ρόλου, ορκίστηκα να μην εγκαταλείψω μέχρι να πετύχω το στόχο μου ( το εθνικό συμφέρον πάνω από όλα χωρίς χρώμα , δόγματα , κόμματα , διαιρέσεις . Ελλάδα ενωμένη , ελεύθερη , ανεξάρτητη , ανεπτυγμένη , περήφανη , σε ένα δρόμο χαραγμένο από τον μοναδικό και αρχαιότερο πολιτισμό της γαίας ) .

  Οι όροι μου για διαφάνεια θα είχαν σαν αποτέλεσμα πιθανότατα την απόδειξη ενοχής μερικών , της συνεργίας κάποιων , της αμέλειας αρκετών και ευχόμουν ακόμη και της αφέλειας ολίγων.

  Η συστηματική όμως σιωπή και άρνηση της σωτηρίας της Χώρας από σύσσωμο το κοινοβούλιο επιβάλει δικαστική αποκατάσταση της αλήθειας και δεν θα αφήσει κανέναν στο απυρόβλητο.

  Όλοι γνωρίζουν και είναι συνένοχοι ! .
  Συνεχίζοντας πάντα με σεβασμό προς τους νόμους και με ελπίδα για το αίσθημα Δικαίου των λειτουργών της Δικαιοσύνης , στις 29/11/ 2012 κατέθεσα ενώπιον του κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών μηνυτήρια αναφορά

  ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
  KATA
  Του Αντωνίου Σαμαρά υπο την ιδιότητα του ως Πρωθυπουργού της Ελλάδας
  Του Ευάγγελου Βενιζέλου υπο την ιδιότητα του ως αρχηγού του συγκυβερνώντος κόμματος του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος
  Του Φωτίου Κουβέλη υπο την ιδιότητα του ως αρχηγού του συγκυβερνόντος κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς
  Του Ιωάννη Στουρνάρα υπο την ιδιότητα του ως Υπουργού Οικονομικών
  Του Κάρολου Παπούλια υπο την ιδιότητα του ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας
  Απάντων των Αρχηγών των Κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου
  Απάντων των Ελλήνων Βουλευτών
  Παντός άλλου υπευθύνου.

  Και ζήτησα την κατά νόμο άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος τους και την κατά νόμο τιμωρία τους, διότι τέλεσαν σε βάρος της χώρας μας και του Ελληνικού Λαού τις άδικες πράξεις

  Της εσχάτης προδοσίας κατ’άρθρο 134 παρ.2 εδ. α’σε συνδυασμό με άρθρο 134 Α Π.Κ.
  Παράβασης καθήκοντος κατ’άρθρο 259 Π.Κ.
  Της κακουργηματικής απιστίας κατ΄αρθρο 256, εδ. γ΄ παρ.2 για τους 4 πρώτους εκ των ως άνω μηνυόμενων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Giannis Paterakis
   ----------ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ--------------------------------------------------------------------------------------------------
   ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.............
   .....τυγχανει διαχειριστης κεφαλαιων που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited.........
   -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΕΣ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ??????????????? ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  2. ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΡΕ 12ΘΕΟ ΚΑΘΑΡΜΑ!!!!!!!!!!!
   ΓΙΑΤΙ??????????????ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΑ ΜΑΛΑΚΑ??????????????
   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΛΟΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ??

   Διαγραφή
 4. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  Σώρρας | Χόρευε 9μιση εβδομάδες σε bodybuilding & έβγαλε τα τρισεκατομμύρια


  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΛΙΚΝΙΖΕΤΑΙ

  https://www.youtube.com/watch?v=uZEkG4e-KR4#t=83.469002

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

   Σώρρας | Χόρευε 9μιση εβδομάδες σε bodybuilding & έβγαλε τα τρισεκατομμύρια


   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΛΙΚΝΙΖΕΤΑΙ

   https://www.youtube.com/watch?v=uZEkG4e-KR4#t=83.469002

   Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΑΘΩΩΤΗΤΕΣ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ,ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΑΦΘΟΝΟ ΕΡΕΕ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ Η ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ,ΦΑΝΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΣΕ,ΤΟ "ΕΒΡΑΙΟΣ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...

   ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΑ ΓΑΙΔΑΡΟ ΕΒΡΑΙΟ Η ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ,ΤΙΣ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ...

   Διαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΛΙΚΝΙΣΤΙ ΚΩΛΛΑΡΑΚΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑ

   Διαγραφή
  4. ΕΠΡΕΠΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΗΠΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ,ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΩΝΑΤΕ ΥΒΡΙΔΙΑ,ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ??

   Διαγραφή
  5. ........../´¯/)).......... ..((\¯`\
   ............/....//........... ...\\....\
   .........../....//............ ....\\....\
   ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
   .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
   (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
   .\................\/.../....\. ..\/................/
   ..\................. /........\................../
   ....\..............(.......... ..)............../
   ......\.............\......... ../...............

   Διαγραφή
  6. ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΦΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ..

   ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΕΤΑΣ ΟΧΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ...

   ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΤΟΥ.ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΜΠΕΙ,ΛΑΜΠΕΙ...!!!!

   ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙ??

   ΠΟΣΟ???

   Διαγραφή
  7. μιλάνε και οι 12θεοι, μαιμούδες, μαυρογιαλούρηδες, με τα 10 ευρα και τα παραμυθάκια με τα αεροπλανάκια, τα λαμόγια εξαφανίστηκαν μόλις τους έπιασε ο εισαγγελέας

   Διαγραφή
  8. φάγανε 10 ευρα τα 12θεα λαμόγια, τόσα χρόνια, δούλεψαν τους αφελείς πολίτες με παραμύθια για δις και τρις και πράσινα άλογα, τους έπερναν και 20 ευρα για εγγραφή στον παράδεισο του Δία, τους έπερναν και 150 ευρα για τα πλαστόχαρτα του κοντοχονδρού που τους δούλευε όλους και όλες, μάζευε ο χόνδρος τζάμπα χρήμα, το έπαιζε πιραμίδα, είχε και τους κράχτες τύπου Πατεράκη να μαζεύουν τα γίδια και τα πρόβατα για άρμεγμα, χα χα χα χα χα χα χα, τώρα τελείωσαν όλα, μόνο κάτι τύποι έμειναν φευγάτοι όπως ο Πατεράκης που έμεινε στα παλιά, στα αεροπλανάκια, στις πύλες της κόλασης με τα κλειδιά, στους πατσάδες και στα παραμύθια, χα χα χα χα χα χα χα χα

   Διαγραφή
  9. παραθρησκευτική οργάνωση είσθε, με έντονα εγκληματικά στοιχεία ................ τα νέα μέλη ορκίζονται στον Δία και στους «12 ολύμπιους θεούς δημιουργούς» επαναλαμβάνοντας μετά τον εκφωνητή τον «ιερό όρκο του πολεμιστή» !!! η μεγαλύτερη βλακεία του αιώνα !!!

   Διαγραφή
  10. - Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά Δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 Περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

   - Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξης εγκληματική οργάνωση

   - Διασπορά ψευδών ειδήσεων

   - Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος

   - Νομιμοποίηση Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

   - Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα

   Διαγραφή
  11. 7 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ
   8 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ
   28 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ
   96 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ
   ----------------------------------
   ΣΥΝΟΛΟ 139 ΜΗΝΕΣ

   ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
   ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
   ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

   Διαγραφή
  12. Πωλειται διαστημοπλοιο σε αριστη κατασταση [εχει ταξιδεψει μια φορα μονο απο σειριος - πατρα 8,7 ετη φωτος αποσταση μονο] με καυσιμο ψωρρας γκαζ [10ευρω 50 χρονια] με πλαστη γραπτη εγγυηση.Τιμη 600 δις μετρητα όχι ομολογα και λογ καταπιστευματων


   ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

   Διαγραφή
  13. ΤΕΛΟΣ ΤΑ 10 ΕΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ 50 ΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΟΧΑΡΤΑ ΜΑΙΜΟΥ, ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ, ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗ ΠΕΙΝΑ ................

   Διαγραφή
  14. 12θεε ανόητε, δολοφόνησες τη Θώμη στη Λαμία

   Διαγραφή
  15. ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ;

   Διαγραφή
  16. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΜ ; Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ; ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ; Η΄ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]