ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ: ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ …

ΣΧΟΛΙΟ : Kαθαρά Δευτέρα πέφτει 27 Φεβρουαρίου 2023,άρα την Παρασκευή 3 Μαρτίου ξεκινούν οι Χαιρετισμοί.Μαρτυρία που έχω από το 2013 λέει να προσέχω κάποιο Μάρτιο,εν όψει και της κηδείας του τέως τα πράγματα πρέπει να εξελιχτούν αφού την προηγούμενη φορά που έπαθε εγκεφαλικό ο τέως ,Γέροντας μου είχε πει:”Αλλες εξελίξεις θα έχουμε αν ζήσει και άλλες αν πεθάνει.”Μία ακόμη μαρτυρία λέει ότι Μάρτιο θα ξεκινήσουν τα γεγγονότα από τους..Αλβανούς και βλέπουμε πως πάνε τα πράγματα στο Κόσοβο(προς το παρόν υπάρχει σχετική ηρεμία).
Είμαστε αρκετοί που ασχολούμαστε από χρόνια με τις προφητείες των Αγίων και με μαρτυρίες από τους πιο σύγχρονους εξ’ αυτών. Ο Θεός ευλόγησε τα προηγούμενα μπλογκ που είχα με κρίσιμες, αξιόπιστες και σημαντικές μαρτυρίες που πλέον είναι οδοδείκτες αυτών που περιμένουμε. Πολλές όμως μαρτυρίες δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας για διάφορους λόγους.

Μία εξ’ αυτών είναι η παρακάτω, την οποία αποφάσια σήμερα να δημοσιεύσω, λόγω της επικαιρότητας, για την οποία μαρτυρία, πριν ώρες συνέταξα σχετική ανάρτηση κι όταν πάτησα το κουμπί της δημοσίευσης, αυτή εξαφανίστηκε από τον πίνακα διαχείρησης του μπλογκ και φυσικά δεν δημοσιεύτηκε!!! Πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο! Θεώρησα ότι ο Άγιος δεν ήθελε να δημοσιευτεί ή ότι ήταν πειρασμικός δάκτυλος. Έστειλα μήνυμα στον πνευματικό μου εάν έπρεπε να την δημοσιεύσω τελικά και μου απάντησε πριν λίγο:

«ξαναγράψτην!».

Το λοιπόν, πριν καμιά δώδεκα – δεκατρία χρόνια, είχα έναν φίλο με τον οποίο ήμασταν σε συνεχή επαφή συζητώντας όλα τα προφητολογικά. Αυτό κράτησα αρκετά χρόνια.

Στην πορεία χαθήκαμε κι έχασα και το τηλέφωνό του. Θυμήθηκα όμως που είχα τα email του κι αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί του. Στην αναζήτηση που έκανα μου βγήκε πρώτο – πρώτο το τελευταίο email που είχαμε ανταλλάξει, πριν παντρευτεί και αναφερόταν ακριβώς σε αυτήν την μαρτυρία!!! Για την οποία δεν θυμόταν ποιος του την είχε πει αλλά εγώ θυμόμουν, το περιεχόμενό της.

Θυμάμαι που μου είχε αναφέρει τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας μας για μια μαρτυρία κάποιου κυρίου από τα Γιάννενα που είχε πάει στον Άγιο Παΐσιο και τον ρώτησε για το πότε θα ξεκινήσουν τα γεγονότα. Ο Άγιος του απάντησε «τα γεγονότα θα ξεκινήσουν με το “Χαίρε”!» εννοώντας του Χαιρετισμούς της Παναγίας και ορίζοντας την περίοδο της Σαρακοστής.

Με την χθεσινή κλιμάκωση στην Ουκρανία, θεώρησα σκόπιμο να την δημοσιοποιήσω. Ξέρω πως θα υπάρξουν οι εξυπνάκηδες που θα πούνε γιατί τώρα και τα δικά τους αλλά δεν μ’ ενδιαφέρει ο χλευασμός στο δικό μου πρόσωπο.

Μακάρι να την απέδωσα όπως ακριβώς ειπώθηκε από τον Άγιο.

Εύχεσθε.

iliarihto.blogspot.com

http://corfiatiko.blogspot.com/2023/01/blog-post_120.html

loading...