Πόρτα για τον χειμώνα

Τα κομματικά τους διαπιστευτήρια αισθάνθηκαν την ανάγκη να δώσουν αρκετοί δήμαρχοι της Κρήτης κατά τη συνάντησή τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ξεχνώντας μάλλον πως εκεί βρίσκονταν ως εκπρόσωποι όλων των δημοτών τους κάποιοι πλειοδότησαν σε
γαλάζια νομιμοφροσύνη. Όπως για παράδειγμα ο δήμαρχος Μυλοποτάμου Δημήτρης Κόκκινος, που έκρινε καλό να θυμίσει στον πρόεδρο πως ο ίδιος είναι από τα πιο παλιά μέλη του κόμματος στο Ρέθυμνο.

Από κοντά και ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης, που πριν από λίγο καιρό δήλωνε πως δεν θέλει μετανάστες στον Δήμο Αποκόρωνα. Σχεδόν έχρισε ήδη πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ του θύμισε με νόημα πως ήταν από εκείνους που τον στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές.

Και από τους πιο «σοσιαλιστές» όμως, αρκετοί έκριναν καλό να τον προσφωνήσουν ως τον «αυριανό πρωθυπουργό». Άλλοι ως φιλοφρόνηση, άλλοι ως «πόρτα για τον χειμώνα» που έρχεται και στους δήμους, την καλή τους κουβέντα τού την είπανε…

Πάντως οι περισσότεροι έθεσαν με σοβαρότητα τα θεσμικά και οικονομικά θέματα που ταλανίζουν την Αυτοδιοίκηση και έσωσαν τις εντυπώσεις, ενώ ευτυχώς κανείς δεν μίλησε για την... κομματικοποίηση του θεσμού.

Συντάκτης:
Μ. Διον.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]