ΙΔΕΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ, για τη διάσωση του ονόματος της Μακεδονίας!




Ξανακτύπησε ο Αλέξης Παπαδόπουλος, από την Αθήνα για την Μακεδονία.

Ο 54χρονος Αλέξης Παπαδόπουλος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και Business Developer, πρόσφατα διατηρεί όμως και πολιτική ιδιότητα: είναι ο Εμπνευστής και Δημιουργός της ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ, ενός ιδιότυπου

πολιτικού φορέα (που είναι και κόμμα, αλλά και πολιτική οργάνωση στα πρότυπα της Φιλικής Εταιρείας, όπως ο ίδιος διατρανώνει). Το ιδιότυπο της ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ έγκειται στο ότι αποτελείται από ανθρώπους της Αγοράς και των Παραγωγικών Δυνάμεων του τόπου, απαγορεύει την είσοδο επαγγελματιών της Πολιτικής, προφυλάσσει τα μέλη της από στοχοποίηση (το κάθε μέλος μπορεί να μιλήσει μόνο για την δική του κομματική ιδιότητα, απαγορεύεται όμως να αποκαλύψει την κομματική ιδιότητα οποιουδήποτε άλλου μέλους) και τέλος η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ έχει πάντα να κάνει μια πρωτότυπη παρέμβαση στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.


Χθες  λοιπόν (Δευτέρα 21/01/2019), από το χρονολόγιό του στο Facebook, ο Αλέξης Παπαδόπουλος καλεί, προκαλεί και προτρέπει έναν ελάχιστο αριθμό 5 θαρραλέων Δημάρχων να αποκλείσουν (με την Δημοτική τους Αστυνομία και τα Δημοτικά τους οχήματα), τις εφορίες των δήμων τους, με ανυποχώρητο αίτημα την διενέργεια δημοψηφίσματος για το όνομα του κρατιδίου των Σκοπίων.


0002.jpg
Σε σχόλιό του, χαρακτηριστικά αναφέρει:

<<Σκεφτείτε το κύριοι Δήμαρχοι…

Τους 5 πρώτους Δημάρχους, θα ακολουθήσουν πολλοί άλλοι και Η ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΤΟΜΙΝΟ…


Όταν πάψουν να λειτουργούν οι εφορίες, που έτσι κι αλλιώς μαζεύουν τους φόρους μας για την ΑΑΔΕ (η οποία τα στέλνει κατευθείαν στους “δανειστές/θεσμούς”), θα επέλθει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ στο σύστημα και η Κυβέρνηση θα αναγκαστεί να υποκύψει και να δώσει στο λαό την ευκαιρία Δημοψηφίσματος για το όνομα του Σκοπιανού Κρατιδίου.


Οι 5 Δήμαρχοι θα έχετε επαναφέρει την Μακεδονία μας στην θέση της και θα τιμηθείτε ως ΕΘΝΙΚΟΙ ΉΡΩΕΣ…!


(Σημείωση: την Κυβέρνηση, δεν την ψηφίζουμε μόνο μια φορά (στις εκλογές, που την εκλέγουμε), αλλά την ψηφίζουμε καθημερινά, ΌΤΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ & ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ τους φόρους, που αυτή μας επιβάλλει. Μόνο, που αυτήν την καθημερινή μας υπερψήφιση της Κυβέρνησης, δεν την έχουμε αντιληφθεί…)


Ξεκινήστε όμως αμέσως, δεν υπάρχει χρόνος…!>>

Τέλος, θυμίζουμε ότι έναν χρόνο πριν, ο Αλέξης Παπαδόπουλος, μέσα από την πολιτική οργάνωσή του, είχε προτείνει την μεταφορά της Ελληνικής Πρωτεύουσας στην Θεσσαλονίκη, ως ένα επιπρόσθετο μέτρο θωράκισης της Μακεδονίας.


0001.jpg

Προς το παρόν όμως, μένει να δούμε κατά πόσον θα βρεθούν οι «5 Δήμαρχοι με ψυχή»…
loading...